Mrs Do: een dartele en olijke Meesteres

Al enige tijd heb ik een probleem wat ik zelf moet oplossen. Mijn Meesteres heeft -mogelijk definitief – haar zweep in de wilgen gehangen. Van nature ben ik monogaam. Dus snel, een twee, drie een andere Meesteres bezoeken doe ik niet makkelijk. Maar na verloop van een paar maanden gaat het toch kriebelen. Wat te doen? Domination Palace kent een dreamteam wat bestaat uit fantastische kinky-dames. Zou één van hen mijn nieuwe Meesteres willen en kunnen zijn? Na enig wikken en wegen heb ik een afspraak met Meesteres Do gemaakt. Ik ken Haar oppervlakkig, Ze heeft nooit met mij gespeeld, maar Ze is wel een paar keer door mijn vroegere Meesteres in spel met mij betrokken. En Ze is altijd luid en lachend aanwezig. Dus heb ik de gok aangedurfd. Na een ontspannend voorgesprek en douche kwam Ze me ophalen. Met een cane in haar hand. Ik haat de cane. Er volgde onmiddellijk enig slagen. De toon was gezet, de nieuwe verhoudingen duidelijk.

Na deze pijnlijke start was Do even wijfelend en zoekend wat Ze met me zou doen. Ze zette me vast in de hal. Zodat ik voor iedereen te zien zou zijn. Voor de bondage om mij vast te zetten gebruikte Ze een lang touw.
Toen wist Ze het: Ze zou mijn ballen en pik gaan bespelen en deze ook martelen. In het spel met ballen en pik bleek ze fenomenaal. Mijn ballen werden afgebonden en er werden gewichten aan gehangen. Ze gebruikte een raderwieltje om mijn gevoelige delen te bewerken. Ze pakte de terminator om mij op te winden, maar vlak voor het hoogtepunt stopte Ze daarmee en ging weer verder met het raderwieltje. Dat herhaalde Ze een paar keer. Ik werd er gek van. Ook kwam er een extra gewichtje bij. Voor het vervolg had Ze een klem waarin mijn pik werd vastgezet .
Iets later in de middag had ze het plan met een dildo mij anaal te penetreren. Ze bracht het glijmiddel al aan. Maar kort daarna ging ze toch weer met mijn ballen en pik aan de slag.
Omdat ik me goed gehouden had kreeg ik als beloning een glas met Haar champagne te drinken. Het proefde erg bitter.

Terwijl ik in de sling lag en Meesters Do weer bezig was mijn ballen te bewerken kwam slavin Fleur even de kamer binnen om iets op te halen. Do vroeg of ik deze collega van haar al eerder gezien had. Ik antwoordde dat ze me eerder de middag bij de studio had binnen gelaten, het was de eerste keer dat ik haar zag. Ik vertelde er eerlijk bij dat toen ik ongeveer een half jaar geleden op de site van Dp gezien had dat een transgender het team van DP zou gaan versterken er een huivering door mij heen ging. Ik heb immers altijd al een ongemakkelijke gevoel – zeg maar weerzin – als een van de dames mij dwingt bi-handelingen te verrichten. En vanaf het moment dat Fleur er bij was bestond dus ook het risico dat ik ooit een vrouw zou moeten pijpen. Een afschuwelijke gedachte . Meesteres Do leek begripvol.
Even later kwam ze met de ongemakkelijke mededeling dat Ze had geregeld dat mijn angst werkelijkheid kon worden. Ze had slavin Fleur bereid gevonden zich door mij te laten pijpen. Ik kroop ineen. Ik werd naar de barruimte gebracht waar het kon gebeuren. Meestere Do had alle aanwezige dames die op dat moment geen bezoekers hadden uitgenodigd te komen kijken. Voor de Grand Lady leek het een feest te worden. Zascha keek verlekkerend. Ook switch Lilly kwam kijken. Ik moest op de grond gaan liggen. Fleur zou met haar kruis vlak boven me komen zodat ik haar lid in mijn mond kon stoppen. Op het moment surprême liet Fleur echter een golden shower over me heen klotsen. Grote lol bij alle dames dat ze me zo gefopt hadden. Ik voelde me behalve opgelucht vooral vies en vernederd.

Hoewel ik pas op erg late leeftijd mijn BDSM- en vooral mijn subgevoelens heb durven en kunnen onderkennen heb ik wel van jongs af een fetish voor overknee leren laarzen. Meesters Do droeg prachtige van dergelijke boots. Ze gingen haar in combinatie met de stiletto’s echter in de loop van de middag beklemmen. Ze trok ze dus uit en ik kreeg opdracht haar voeten ter ontspanning te masseren. Even later had ze andere hoge laarzen aangetrokken met gespen. Voor mij even indrukwekkend.

Toen het einde van de sessie naderde vroeg Meesteres Do hoe ik nog beloond wenste te worden. Maar daar vooral aan gekoppeld: wat ik nog ging doen om de laatste beloning te verdienen. Switch Lilly was intussen binnengekomen met de vraag wat er nog te doen was. Ze had op dat moment geen bezoeker en verveelde zich kennelijk eventjes. Ze ging naast mij zitten, alleen gekleed in haar slavenkostuum. Ik smolt dat deze mooie jonge vrouw zo naast mij ging zitten. Ieder bezoeker van Dp die denkt een slavin te kunnen behagen – ik kan dat niet – kan ik aanraden een afspraak met haar te maken. Do overlegde met Lilly dat het beste was dat ik nog wat gemept zou worden zodat ik mijn beloning kon verdienen. Maar welk slagwerk zou Lilly zelf als voorkeur hebben? De flogger, paddle, bat en bullwhip passeerde de revu. Zogenaamd in overleg met mij besloot Do dat elk slagwerk gebruikt moest worden. Met elk zou ik tot acht moeten tellen. Ze haalde Zascha en Fleur als toeschouwers erbij. Lilly – nog steeds in haar slavenkostuum – mocht ter ondersteuning mijn handen vast houden. De flogger hield ik nog vrij makkelijk uit. Met de paddle en bat had ik meer moeite. Ik moest gillen. Mede dankzij de steun van Lilly overleefde ik daarna ook de bullwhip. Na afloop dankte ik de Meesteres. Ik zei erbij dat ik vooral blij was dat ze zol aardig voor mij was geweest om niet voluit te meppen. Oef, fout. Onmiddellijk besloot Ze dat er nu op volle kracht nog vijf extra slagen met de bullwhip zouden volgen. Gelukkig hield Lilly mijn handen nog steeds ter ondersteuning vast. Ik kreunde en gilde het uit. Na de laatste slag riep ik “kreng” in de richting van de Meesteres. Even dreigde dat Ze dat opnieuw ging bestraffen. Maar de gezamenlijke dames vonden het voldoende.

Hoe kijk ik nu terug op deze kennismaking met Meesteres Do? Ze is een chaotische Meesteres. Tijdens de sessie nog aan het bedenken wat Ze gaat doen, voortdurend aan het improviseren. Ze heeft er zelf de meeste lol over. Ze lijkt niet streng. Ze corrigeerde me niet toen ik halverwege de sessie Haar tutoyeerde in plaats van netjes met “U” en ” Meesteres” aansprak. Maar intussen liet ze met precies doen wat Zij wilde. Onverbiddelijk. Ze vernederde en pijnigde me. Liet me gillen . Wat een heerlijke Meesteres heb ik gevonden. Ik kom zeker bij Haar terug.

Slaafaap

Top