Mrs. Nina..Ze weet precies wat je wilt..

Gespannen als altijd stond ik voor de deur bij DP.
Ik had dezelfde ochtend pas een afspraak gemaakt bij meesteres Nina.
Ze deed zelf open en bracht me naar de ontvangstruimte, wat ziet ze er verschrikkelijk mooi uit zeg.
Na besproken te hebben wat wel en niet kon vroeg ze me of er iets was wat ik wel eens had gezien en zelf ook graag wilde.
Je kijkt vast wel eens porno zei ze met een ondeugende lach.
Ik was toen al verloren, de spanning haar verschijning het fysieke contact dat ze in de ontvangstruimte al maakte.
Ik kon niet meer helder nadenken en weet niet eens goed meer wat mijn antwoord was maar overtuigend zal het niet geweest zijn.

Toen begon de sessie ik had bij het maken van de afspraak aangegeven een voorliefde voor golden showers te hebben. Nou die wens is in vervulling gegaan!
Ik werd vastgebonden op een bondagestoel en vlak voor mijn neus plaste ze in een vaas. Toen pakte ze een spuit en vulde die uit de vaas. Ik mocht zelf kiezen waar ik het wilde hebben, in mijn mond graag meesteres.
Slok voor slok vulde ze met de spuit mijn mond. Het was haast niet te beseffen dat ik dit echt meemaakte.
Toen was het tijd voor pijn, rake trappen in mijn ballen (daar is die stoel ook zeker geschikt voor) en een aantal flinke klappen in mijn gezicht.
Toen kwam er een tweede spuit aan te pas (de vaas was nog lang niet leeg)of ze die voor mijn kontje mocht gebruiken?
Eigenlijk is anaal een no go voor mij maar dit was het moment toch om het te proberen.
Eerst met wat glijmiddel en haar vinger, en toen werd de eerste spuit naar binnen gebracht een leeggespoten. Ondertussen was ik ook al een paar keer in mijn mond gespuugd en kwam Nina nog een keer op schoot zitten om zo over mijn lul en ballen te passen. Wat voelde ik me vies en lekker tegelijkertijd.
Nu hadden we dus 2 spuiten 1 voor mijn mondje en 1 voor mijn kontje. Om de beurt werd ik gevuld met haar champagne. In totaal 3 spuiten van onder en minimaal net zo veel in mijn mond.
Tijdens de sessie bleef ze water drinken dus had ik nog iets om naar uit te kijken.
Omdat ik nu een soort klysma had gehad kreeg ik een luier aan.

Toen werd ik op het bondagebed vastgebonden en was het tijd om naalden door mijn tepels te prikken.
Die was voor mij de eerste keer maar ook dit had ik aangegeven in het voorgesprek.
Ik lag muurvast vast zodat ik me zeker niet kon bewegen als het pijn deed, en dat deed het zeker. In allebei de tepels 1 naald was net te doen. Maar twee naalden was te veel voor me. Meesteres Nina zag dit aan me nog voor ik het zelf kon aangegeven en stopte ermee, dat geeft toch aan dat ze goed weet wat ze doet.

Toen kwam ze op het bondagebed net boven mijn gezicht zitten ik lag nog steeds muurvast . Met mijn hoofd tussen haar benen wist ik wat er ging komen. Mond open was de opdracht en met een harde straal werd mijn mond volgeplast.
Zo hard en veel dat ik het niet weggeslikt kon krijgen en het dus over mijn hele gezicht liep, zo lekker warm…

Maar het mooiste moest nog komen. Boven het bondagebed hangt een spiegel aan het plafond. Dit was het moment dat mijn diepste wens in vervulling zou gaan zonder dat ik hierom gevraagd had. Een reverse headscissor met het enige wat je nog kunt zien de heerlijke kont van meesteres Nina en de spiegel waarin je ziet hoe ze je te pakken heeft en ze naar je lacht. Met een apparaatje (Ik ben de naam even kwijt) duurde het niet lang voor ze me door de luier heen klaar liet komen.
Dit was precies wat ik aan het begin van de sessie had moeten vertellen toen ze vroeg of er nog iets was wat ik wel eens had gezien wat ik zelf ook graag wilde.

Of nee, dit was eigenlijk nog veel beter.

Dankjewel Meesteres Nina

Slaaf N

Top