Mrs. Zascha, een lieve teaser, fysiek verrassend sterk

Om de een of andere reden of via via ben ik een aantal weken geleden op de site van Domination Palace beland en stuitte daar op mrs. Zascha. Ook nog de andere meesteressen uiteraard en allemaal net zo aantrekkelijk en ze zullen ongetwijfeld de moeite waard zijn en spannende sessies hebben, maar om de een of andere reden voelde ik een klik met mrs.Zascha. Lang, slank, mooi (gezicht), en tegelijk blijkt ze sterk te zijn en met haar ervaring op het gebied van worstelen, Jiu Jitsu, martial arts en kick-boksen kon ik de verleiding niet weerstaan contact op te nemen en een afspraak te maken met haar. Ik had eerder al eens wedstrijdbeelden gezien van mixed fights, waarbij een vrouw haar mannelijke tegenstander in een klem wist te krijgen, ja zelfs zo ver – dat een man even buiten bewustzijn raakte…
En mrs. Zascha – zo’n bloedmooie meid,zij zou haar mannetje ook staan? Iemand als boksbal gebruiken…? In een klem leggen en dan genieten van haar slachtoffer dat niets anders kan dan de mat aantikken? Ja, doei! ….Of toch…? Ik zou en moest een afspraak maken en er toch maar eens heen, en zo gebeurde.
Eerst de ontvangst en ik was dusdanig ruim op tijd dat ik nog even tijd had om een ‘vakblad’ door te bladeren. En uiteraard mijn oren alvast gespitst op geluiden afdalend van de trap….De deur zwaait open. Mrs. Zascha arriveert……Wow, wat een mooie verschijning! Kort strak rokje en op hoge hakken en daardoor nog langer dan ik…Ze schuift aan, en ik maak kennis met haar. Even een lijst doornemen met do’s en don’ts op het gebied van bdsm. Daarna douchen, terwijl mrs. Zascha de matten klaarlegt en zich omkleed. Als ik daarna op het belletje druk komt zij me halen. Inderdaad liggen in de ruimte beneden de matten klaar en legt mrs. Zascha uit dat het van belang is te weten dat deze ruimte ook hoeken of randen kent en dat het daarom verstandig is zittend op de knieën en rustig te beginnen, want het gevaar bestaat dat als mrs. Zascha me alle hoeken van de kamer laat zien of me in een heupzwaai neemt ik ongelukkig neer kan komen en dat is nou net weer niet de bedoeling.
Zelf heb ik totaal geen worstel-ervaring , en ik denk desondanks dat een man als ik toch wel zo’n lange slanke vrouw toch aan moet kunnen…Nou, niet dus! Al gauw heeft ze me te pakken en eenmaal boven me is ze er niet van af te krijgen, wat ik ook probeer. En stiekem kick ik daar ook wel op. Aan de andere kant – zou ik mezelf toch ook een punt gunnen, en terwijl ik een poging waag haar om te ‘gooien’ lig ik al weer gauw in haar greep. Met een paar gespierde dijen om mijn middel is er geen ontsnappen aan. Kortademig en happend naar lucht tik ik de mat aan om me toch aan haar over te geven. Volgende ontsnappingspoging als ze mij in een nekklem legt is eveneens zinloos. En vraag ik me af hoe mrs. Zascha zou zijn als ze op volle kracht zou gaan…?
Al is het nog niet eens op volle kracht, maar toch laat mrs. Zascha merken dat ze over de nodige trap-technieken beschikt. Met de bovenkant van haar ‘ijzeren’ scheenbeen mikt ze op een gevoelige plek op mijn dijbeen. Lang houd ik dat niet vol, want iedere keer dat haar scheenbeen tegen mijn dij dreunt volgen diepe pijnscheuten en merk ik dat deze niet gewend is dergelijke ‘klappen’ op te vangen.
Boksbal dan. Mrs. Zascha laat graag haar benen en armen wapperen. Zij zal mijn gezicht besparen – want – zo lief is ze wel – laat iemand niet graag het pand verlaten met tanden uit de mond of twee blauwe ogen. Maar andere lichaamsdelen prima en ze balt haar vuist en stoot een aantal keren toch best hard op plekken als buik, zij of billen. Met als risico de volgende dag nog wat spierpijn of gevoelige plek, die me ongetwijfeld zal doen terugdenken aan de dag ervoor. Dat kunnen ook zomaar afdrukken zijn van een paar platte handen, want slaan met de platte hand – ook dat doet mrs. Zascha graag. De laatste klappen landden op mijn buik – een ferme klap met twee handen tegelijk, als een soort finaleklap, waardoor mijn vel even lekker brandde, was de laatste van een hele serie….
Mrs. Zascha wisselt deze af met geweldig teasen. Haar zwoele blik vlak langs mijn lichaam laten gaan en even voelen hoe haar adem een luchtig briesje achterlaat maar haar mond net iets te ver blijft om te kunnen kussen…Dan even helemaal niets van een strenge meesteres maar een tedere lieve schoonheid met een zachte stem die mijn hart haast op hol brengt…Een momentje girl-friend experience, zoiets…
Dit is eigenlijk nog maar een deel van mijn ervaring met mrs. Zascha en ik moet achteraf zeggen dat, al zullen andere meesteressen zeker ook hun charmes hebben, mrs. Zascha meer dan aan mijn verwachtingen heeft voldaan…Echt een kanjer!! En wie weet tot een volgende sessie, want een nadeel van zo’n ervaring is – het idee dat mrs. Zascha lonkt en dat het weer gaat kriebelen…

xxx Mrs. Zaschafan

Top