Mrs. Zascha…Ik wil terug…!

Dinsdagavond had ik een afspraak met meesteres Zascha. Als pure beginneling op BDSM gebied had ik voor haar gekozen vanwege haar krachtige uitstraling op haar foto’s op de website. Nadat ik haar via email had benaderd en we hadden besproken wat ze met me zou gaan doen, maakte ik de definitieve afspraak. Dinsdag. Verdorie, ik ga het echt doen. Waar begin ik aan? Mijn fantasie om gedomineerd te worden door een mooie, sadistische meesteres had ik al zo lang, en nu moest het er eindelijk maar eens van komen. Keywords waren het ondergaan van vernedering, het ervaren van pijn en het verleggen van mijn grenzen.

In de week naar de afspraak toe bouwde de spanning langzaam in me op, en betrapte ik mezelf erop dat ik steeds meer aan Zascha en de afspraak met haar dacht. Ik had op de website de foto’s gezien van de mogelijkheden in de verschillende kamers, en kon me als absolute beginneling maar nauwelijks voorstellen wat voor zaken zich daar allemaal afspeelden. Ik zag dat op de zolder een rekbank stond, en omdat dat associaties bij me oproept met middeleeuwse martelingen, wat me altijd heeft gefascineerd, boekte ik die ruimte.
Op die bewuste avond was het dan zo ver. Vol spanning maakte ik me zo mooi mogelijk op, en trok ik stoute kleertjes aan voor ik naar haar toe reed. Reed lang voordat ik dichterbij de plek kwam waar het zou gaan gebeuren, begon het diep binnen in me steeds harder te kriebelen. Voortdurend denkend aan wat me zou overkomen, was ik er voor ik het wist. Opwinding! Ik parkeerde mijn auto vlakbij Domination Palace. Ik stapte uit, en voelde een rilling over mijn rug gaan. Hoe zou Zascha eruit zien? Hoe zou ze reageren op mijn verschijning? Zou ze net zo streng zijn als ik me had voorgesteld? Ik realiseerde me dat ik in de loop van de week, van het maken van de afspraak tot aan het daadwerkelijke moment, echt bang voor haar geworden was. Ik liep naar het huis en stond voor de voordeur. Zou ik weglopen? Nu kan het nog! Met trillende vingers belde ik aan…

Het duurde even voordat er open werd gedaan. Zou dat een techniek van Domination Palace zijn, om hun klanten buiten even iets langer in spanning te laten wachten? De deur ging open. Meesteres Denise verwelkomde me en vroeg met welke meesteres ik een afspraak had. Ze haalde me naar binnen en zette me in een van de ruimtes neer om te wachten tot Zascha me zou ophalen.
Niet veel later verscheen meesteres Sophie om me in een andere kamer te laten wachten, omdat zij de kamer nodig had om haar slaaf, die te laat op de afspraak verscheen, hard te straffen. Wauw! Gelukkig was ik ruim op tijd, realiseerde ik me. Sophie was lief en bracht me wat te drinken, en stelde me een beetje op mijn gemak. In de rode kamer wachtte ik geduldig, maar vol spanning totdat Zascha zou verschijnen.

Na een paar minuten hoorde ik hakken tikken in de gang en ging de deur open. Daar stond ze. De meesteres met wie ik een afspraak had. Zascha. Ze was veel mooier dan op de foto’s op de website. Geen enkele foto doet haar recht! Met haar 180 op hoge hakken torende een prachtige blonde vrouw hoog boven me uit. Aan de ene kant intimiderend, aan de andere kant een supermooie en opwindende verschijning. Met haar ondeugende en toch lieve ogen keek ze me doordringend aan. Ze had een stralende lach en bleek veel vriendelijker dan ik me had voorgesteld. We maakten kennis met elkaar, en na een korte introductie gingen we een lijstje af met dingen die ik wel graag wilde en wat absoluut niet. Zwepen? Ja. Slaan in mijn gezicht? Ja. Spugen in mijn gezicht? Wauw, graag. Golden shower? Oh my god… We liepen het lijstje af en toen verliet ze even de kamer om het cadeautje dat ik voor haar had meegenomen (misschien pakt ze me dan minder hard aan, je weet maar nooit) naar achteren te brengen. Dacht ik.

Na een minuutje kwam ze weer terug. “Mariska, kom je? Ik heb een verrassing voor je!” Ik stond op en volgde haar. Wat ik zag kon ik eerst niet geloven. In de gang stond een slaaf die in de deurpost van een andere kamer was vastgeketend, en kreunend zweepslagen kreeg van meesteres Sophie. Daar had ze dus die kamer voor nodig! Zascha gaf me de opdracht om voor de slaaf op mijn knieen te zitten en hem te pijpen. Enigszins verbijsterd, maar zeker niet minder gretig begon ik aan het vervullen van mijn eerste opdracht. Ik nam hem diep in mijn mond en zoog en pijpte vol passie. De slaaf kreeg ondertussen nog steeds zweepslagen en zakte af en toe door zijn knieen, waarbij hij direct werd gesommeerd om rechtop te blijven staan. Het was opwindend om gedwongen een vreemde slaaf te pijpen terwijl twee meesteressen stonden toe te kijken en genoten van het schouwspel. Toen de slaaf aangaf bijna klaar te komen, moest ik van mijn meesteres stoppen en nam ze me mee naar boven.

Eerst gingen we naar de zolder die ik had geboekt en waar het zich allemaal zou gaan afspelen. Ik keek rond. Was dit allemaal echt? Er stond een spijkerbed! Wat? Het zal toch niet? Ik moest me voor Zascha uitkleden en mijn kleren op het bed leggen. Daarna nam ze me naakt mee naar de douche. Onderweg kwamen we meesteres Nina tegen, ook een prachtige vrouw. Nu hadden twee meesteressen me al naakt gezien, wat me erg opwond. Ik probeerde mijn lange haar zo droog mogelijk te houden, omdat ik niet de fout wilde maken te druppelen op de vloer. Wie weet wat voor straf daarop stond… Na het douchen moest ik op een knopje drukken waarna ik door meesteres Zascha opgehaald werd. Mijn hart bonkte in mijn keel. Nu ging het echt gebeuren…

Op de zolder kreeg ik polsboeien en enkelboeien om. Ze ketende me met armen en benen uit elkaar vast voor de spiegel. Tergend langzaam begon ze met haar nagels over mijn huid te kriebelen. Heerlijk! Was dit waar ik zo bang voor was geweest? Ik kreunde en liet mijn hoofd naar achteren vallen. Hulpeloos gaf ik me over aan wat mijn meesteres met me deed. De zaligheid werd echter bruut verstoord door een klap op mijn kont. Met haar vlakke hand sloeg ze me. Eerst nog zachtjes, daarna steeds harder. Auw! Auw! Mijn vingers kromden zich toen de pijn zich door mijn achterwerk begon te verspreiden. Zascha zag het, en stopte. Maar niet voor lang…

Ineens voelde ik de paddle op mijn billen neerkomen. Auwww! Aaahhh! Dit was pijnlijker dan ik gedacht had, en Zascha wist het precies te doseren. Net voor ik het niet meer kon hebben, stopte ze. Toen volgde de zweep… Eerst met zachte strelingen, daarna met steeds harder wordende slagen. Ik kreunde het uit. Ze wisselde de zweepslagen af met klappen met haar vlakke hand, met zachte strelingen en af en toe met echt harde slagen! Auw-w-w!
Na een paar minuten maakte ze me los. De boeien bleven echter om. Waarom bleek al snel. Ze hing me aan mijn armen aan de takel, en hees me zover op dat ik nog net op mijn tenen kon staan. Daarna volgde dezelfde behandeling. Zwepen. Slaan. Strelingen. Het wisselde elkaar af terwijl ik nog veel minder kanten op kon dan van tevoren. Ze zag de blik in mijn ogen en kwam dichtbij. Nog dichterbij. Ze lachte naar me. Was ze vriendelijk voor me, of was dit een sadistische truc? Haar mond kwam steeds dichterbij. God, wat was ze mooi. Zou ik proberen haar te kussen? Ik probeerde mijn mond naar haar toe te bewegen, maar bedacht me net op tijd. Ik had immers geen idee wat de gevolgen zouden zijn als ik dat zomaar zou proberen. Ze keek me doordringend aan, nog steeds met haar geweldige lach. Toen, zonder enige waarschuwing, spuugde ze in mijn gezicht. Splet! Ik was meteen op mijn plaats gezet. Ze zag hoe ik ervan genoot. “Mond open!” Beval ze me. Ze spuugde recht in mijn mond. Ik moest het doorslikken. O dankjewel, zalige meesteres!

Ik werd neergelaten van de takel. Ik moest op mijn rug gaan liggen op het bed. Met mijn benen uit elkaar en mijn armen boven mijn hoofd maakte ze me vast. Ik kon geen kant op. Ze verliet de kamer en liet me geboeid achter. Het duurde en de twijfel sloeg toe. Wat zou er gebeuren? Zou ze me de hele avond hier laten liggen? De hele nacht? Oh mijn god! Kon ik zelf los komen? Ik trok aan de kettingen. Geen beweging in te krijgen. Ik werd bang!
Voor ik kon nadenken over hoe een nacht zo vastgeketend te liggen zou voelen, kwam Zascha terug, gevolgd door Nina. Ik begreep niet waarom. Ik had aangegeven dat ik het leuk vond om vernederd te worden terwijl anderen toekijken. Zascha sloeg ineens onverwacht met haar vingers tussen mijn benen! Auw! Ik kronkelde. Aah! Toen harder. Toen veel klappen achter elkaar! Aaah aaah aaaaahhh!!! Auwww! Ik schokte en probeerde wanhopig los te komen. Ik schreeuwde. Net voor het onhoudbaar werd, stopte ze.

Met een geamuseerde blik keek Nina naar me, en toen naar Zascha. Wat was er aan de hand? Ik keek rond. Toen bleek waarom… Zascha had een pakketje naalden gepakt! Wat? Ik had in de emailwisseling wel aangegeven dat ik het wel spannend spannend vond als ik op mijn gevoeligste plekje als speldenkussen gebruikt zou worden, maar nu gebeurde het echt? Oh my god! Ze haalde de eerste naald eruit. Ze prikte me zachtjes! Ieuwwww. Langzaam verdween de naald in mijn gevoeligste lichaamsdeel. Toen volgde een tweede. En een derde. En een vierde. Wat had ik op mijn hals gehaald? Ik kreunde en sloot mijn ogen.
Het was nog niet genoeg voor mijn meesteres. Een volgende naald werd te voorschijn gehaald. Die werd dwars door mijn tepel gestoken. Dacht ik dat de eerste naalden veel pijn deden, dit was nog veel pijnlijker. HRRRAAAAHHH!!! Ik slaakte een korte harde kreet. Beide meesteressen genoten zichtbaar van mijn geschreeuw. Meesteres Nina hield het na deze show voor gezien en liet me achter bij Zascha. Ik wist niet wat erger was, gepijnigd worden voor het genot van twee meesteressen of overgeleverd worden aan de genade van de meesteres die zojuist had gedaan wat ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Ze haalde de naalden er langzaam uit. Opluchting. Even op adem komen. Ook nu bleek de pauze echter maar van korte duur. Er kwamen kaarsen te voorschijn die ze aan het begin van de sessie had aangestoken. Ik wist wat er met me ging gebeuren. Ik voelde hoe het van dichtbij over me heen druppelende kaarsenvet een brandend gevoel op mijn huid achter liet. Ik kronkelde. Toen de eerste kaars leeg was, kwam er een tweede. Daarmee druppelde ze over mijn liezen…
Zascha maakte me los. Ze gaf me de opdracht om op mijn handen en knieen op de bank te gaan zitten waar ik net op vastgebonden had gelegen. Ze maakte me zo vast. Ze smeerde mijn kont in met vaseline en bracht een kaars bij me naar binnen. Toen een tweede. Toen een derde. Toen een vierde. Ze begon te stoten. Steeds sneller. Steeds harder. Steeds ruwer. Het stoten begon pijn te doen. Op een gegeven moment kon ik het niet meer aan en schreeuwde ik om genade! Langzaam haalde Zascha de kaarsen uit mijn kont. Ze liet me echter nog niet opstaan. “Ik ga je misbruiken” zei ze tegen me zonder dat ik kon zien wat ze van plan was. Toen voelde ik het. Ze kwam achter me zitten en neukte me met een voorbinddildo. Ik werd geneukt door mijn meesteres. Eerst zacht, en toen steeds harder neukte ze me. Het was een heerlijk gevoel dat het midden hield tussen pijn en genot. Minutenlang ramde Zascha haar voorbinddildo in me. Ik sloot mijn ogen en gaf me, genietend van de pijn, de kick en het geile gevoel, volledig aan haar over.

Meer dan een uur later was ik emotioneel uitgeput. Zoveel indrukken, de angst, soms haar vriendelijkheid, af en toe die pijn. Zoveel afwisseling. Zascha maakte me los. Ik moest zelf mijn boeien losmaken, op mijn knieen voor haar gaan zitten, en haar laarzen likken. Nog even vernederd worden door mijn meesteres. Toen was het voorbij. Ze bracht me naar de douche, waar ik weer op haar moest wachten toen ik klaar was. Ik kleedde me aan en we bespraken de sessie. Zascha reageerde op alles wat ik zei met begrip. Ze was weer die lieve vrouw die aan het begin van de avond kennis met me maakte.
Als beginneling gingen er zoveel emoties door me heen. Ik had geen idee waar ik aan begonnen was. Het was een eerste stap in een veel grotere wereld die me niet meer losliet. Bij het naar buiten gaan vroeg ze me mijn ervaring op papier te zetten.

De dag erna schreef ik deze mail. En besloot ik om de vrijdag erna naar meesteres Zascha terug te gaan. Ik wilde terug. Ik wilde meer…

Mariska

Top