Mrs. Zascha – VechtsportDominantie

Het is mijn fetish om volledig te worden gedomineerd door een beeldschone in vechtsporten bedreven dame, die mij in een erotische sessie haar overmacht, vechtsporttechnieken én vrouwelijkheid demonstreert. Uit de site van Domination Palace leidde ik af om voor zo’n sessie aan het juiste adres te zijn bij Meesteres Zascha.

Na kennisgemaakt te hebben met de technieken van de verrukkelijke Vechtsportmeesteres Zascha blijkt deze keuze aan alle fantasieën te beantwoorden. Zasha heeft de zwarte band jiu jitsu, kickbokst en doet aan mixed martial arts. Mijn voornaamste belangstelling heeft haar klassieke vechtsportachtergrond, jiu jitsu. Meesteres Zascha, circa 1.80 lang, treedt mij intimiderend tegemoet in haar jiu jitsupak, uiteraard met zwarte band. Ze begroet mij met een betoverende lach, maar ineens voel ik een stalen greep om mijn nek en zij neemt mij in een heupworp en de daarop volgende onverbiddelijke houdgreep is de aanzet voor een demonstratie van al haar jiu jitsu technieken. Meesteres Zascha geniet zichtbaar van het feit dat zij bij alle technieken haar vechtsportbody intimiderend kan inzetten; de omklemming van haar machtige dijen leidt maar tot 1 uitkomst: met de vrije hand haar gespierde billen zoeken en aftikken. Gelegen in haar houdworp word ik geconfronteerd met een spottend glimlachende dame, zich bewust van haar schoonheid en dominantie.
De Meesteres besluit halverwege dat ik haar vechtsportbody nader moet controleren. Gekleed in haar bikini spant zij haar imponerende biceps en draagt mij op haar armen naar beneden te krijgen – geen beginnen aan. De Meesteres lacht trots en ik zoen haar spieren. Vervolgens dien ik haar buik- en rugspieren te bewonderen, waarna de muscle worship zich richt op haar machtige benen. Meesteres Zascha’s heupen hebben prachtige vrouwelijke rondingen, haar dijen zijn massief gespierd. Hier geen “vrouwenvet”, maar alleen spieren en de Meesteres maakt er geen geheim van er heel trots op te zijn. Het is de combinatie van vrouwelijke schoonheid en fysieke dominantie, die de sessie met Meesteres Zascha zo’n erotische lading geeft, met een happy ending door haar harde handen. Ik zal me gauw weer aan Meesteres Zascha’s erotische vechtsportdominantie overgeven!

Top