Naar Mrs. Denise in opdracht van mijn Mrs. Marion

Vrijdag was het zover ik moest naar Meesteres Denise bij het Domination Palace.

Voordat ik daar naar toe kon moest ik eerst bij u langs.
Ik kreeg van u een panty, een paar zwarte enkel laarsjes, een bh met vulling, een strakke corrigerende body zonder bh stukje, een zwarte top met kol, een lederen korte rok, een lederen jasje, een pruik, een rode bril en een Rvs collar aan. De collar werd op slot gedaan met een schroefje waarvan u alleen de passende schroevendraaier heeft.
Daarna moest ik op pad.
Mijn eerste stop was de ici paris. Daar moest ik mijn make up laten aanbrengen.
Rode lippenstift, rode nagellak, oogschaduw en nep wimpers.
Daar zittend in de winkel voelde ik me echt wel opgelaten.
De make up was aangebracht en ik kon verder naar de volgende locatie.
Natuurlijk moest ik lopend naar de ixi paris en lopend terug naar de auto, door een redelijk drukke winkelstraat.
De volgende locatie was bij Mince in Valkenswaard. Daar moest ik iets ophalen.
Ik wist niet wat, daar u dat geregeld had. Ik had voor Mince wel nog iets mee gekregen, een cijferhangslot, waarvan u de code ingesteld heeft.
Aangekomen bij Mince moet ik in de shop op mijn knieën gaan zitten en mijn ogen dicht doen. Er wordt gevraagd of ik nog iets bij me heb.
Ik steek mijn hand uit met het hangslotje er in.
Zonder verder nog iets te kunnen doen wordt er in 1 keer een mondknevel ingebracht bestaande uit een twee tal rubberen bollen die tot diep in mijn mond komen, en waardoor ik in eerste instantie denk te moeten kokhalzen, de dame bij mince(Theresia)
zegt het volgende, No mercy, en sluit de band die aan de knevel zit strak om mijn hoofd en doet het hangslot er door en op slot.
De tranen staan in mijn ogen en ik denk dit houd ik niet vol. Echter na een paar rustige ademteugen lukt het me om te kalmeren. Theresia verteld me dat U di zo afgesproken heeft en dat ik nu verder moet naar Domination Palace.
Daar ga ik dan gekleed als vrouw in zwart leer met rode lippenstift en rood gelakte nagels een pruik op een stalen collar om en nu ook duidelijk zichtbaar een mondknevel in.
Ik stap in de auto en rijd naar Domination Palace.

Aangekomen bij Domination Palace stap ik uit de auto en loop naar de voordeur.
Na het aanbellen wordt deze opengedaan door Meesteres Denise, een schitterende verschijning die al dominantie uitstraalt als ze je alleen maar aankijkt.
Ik moet haar naar binnen volgen. In de gang zijn twee ander meesteressen al met twee andere onderdanigen bezig.

Meesteres Denise voert me mee naar de “kelder ruimte” daar moet ik op de tafel klimmen en begint ons spel.

Allereerst moet ik mijn rok uit doen en ontvang ik van de Meesteres een vulling voor mijn “kutje” deze moet ik in houden en mag ik er niet uit laten schuiven.
Als deze is ingebracht moet ik mijn panty en body weer fatsoeneren, de rok blijft uit.
Ik moet nog even naar de gang terug ,daar moet ik een in de gang vastgeketende sub een pijpbeurt geven, hij heeft een harde pik en veel schaamhaar wat kriebelt in mijn neus, maar ik zet door totdat ik tevoren krijg dat het voldoende is.daarna weer terug naar de kelder. Van daar uit volg ik de Meesteres naar de volgende ruimte, alwaar een grijze afvalcontainer (kliko) klaarstaat tussen de kettingen. Van Meesteres Denise moet ik in de kliko klimmen.
Eenmaal er in worden mijn handen met handboeien vastgemaakt en gaat de kliko dicht.
Opgesloten in de kliko krijg ik het al snel warmer, door de situatie en door de kleine ruimte. Plots hoor ik kettingen de kliko word opgetakeld en ik kom hoog in de lucht te hangen… een ultiem gevoel van machteloosheid overvalt me en voel me in de z(w)evende hemel. Na een poos zo gehangen te hebben hoor ik een persoon langs komen die moet gaan douchen, wie zal dat zijn wat denkt hij of zij over de slavin die in de kliko opgesloten zit, ik droom weer weg.
Na een lange periode schrik ik als er plots tegen de kliko geduwd wordt, deze schommelt en wordt weer naar beneden gelaten. Ik moet er uitklimmen en weer op tafel gaan liggen om alle spieren even te ontspannen. Meesteres Denise laat me nu even alleen, “om wat anders voor te bereiden”.
Kort daarna komt Meesteres Denise weer binnen en wordt ik geblinddoekt ik moet ook mijn rok en jasje weer aan.
Ik moet Meesteres Denise volgen terwijl ik haar hand vasthoud. Al snel merk ik dat we naar buiten gaan. Buiten hoor ik het verkeer langs komen, ik word achterin de kofferbak van een auto opgesloten, echt spannend.
Plots stapt er iemand in de auto en rijdt er mee weg.
Geen idee waar we naar toegaan maar opwindend is het wel bochten naar links en rechts rechte stukken weg hobbels remmen optrekken, ik word enigszins door elkaar gehusseld in de koffer bak. Plots stopt de rit, wat nu, wordt ik er uit gezet of toch niet…
De rit gaat weer verder, en stopt wederom, vooruit achteruit en dan stapt er iemand uit en loopt weg.
Ik hoor stemmen dichtbij en auto’s hoor ik ook, waar ben ik flitst er door mijn hoofd.
Na een tijdje komt Meesteres Denise kijken hoe het gaat en of ik het nog vol kan houden, ik geef door knikken aan dat dat wel gaat lukken. Ze slaat de kofferbak weer dicht en loopt weg, weer zak ik weg in zoete donkere dromen. Weer gaat de kofferbak open, nu heb ik niemand horen aankomen, weer de vraag hoe het gaat, nu van een andere dames stem, weer geef ik aan dat het wel gaat. Als antwoord krijg ik goed zo want het gaat wel even duren. En de kofferdeksel gaat weer dicht. Hoelang ik opgesloten heb gezeten in de auto die op de openbare wegstond weet ik niet, maar op een gegeven moment moet ik er uit en snel naar een deur lopen. Ik moet mijn blinddoek ophouden en word binnen weer verder geleid. Ik moet op een tafel gaan zitten.
Al zittend word ik in plastic gewikkeld. Klingwrap is het denk ik. Ik krijg een stang onder mijn armen door die verbonden word met een takel en ik word daarmee in balans getakeld zodat ik niet kan omvallen. Mijn mond knevel wordt eindelijk verwijderd, ook u weet blijkbaar de code. Ik word nu helemaal ingespeeld, met alleen een gat bij mijn mond om te ademen.
Wat gaat er nu komen.
Ik krijg te horen dat een andere slaaf terwijl ik ingesealed zit over mijn gezicht heen mag klaarkomen…. wil ik dit wel? schiet het door mij heen, maar als slavin heb je geen wil, bedenk ik me dan en blijf stil zitten.
Ik merk dar er meerdere personen om mij heen staan en er klimt iemand op de tafel.
Hij moet zich aftrekken en over mijn gezicht heen spuiten, maar niet meteen. Alle meesteressen op 1 na vertrekken weer. Die ene plaagt de andere slaaf zodat hij niet kan klaarkomen. Na een poosje worden de andere meesteressen er weer bij geroepen omdat de slaaf zijn hoogtepunt nu echt niet langer kan uitstellen.
Hij spuit… maar mikt blijkbaar slecht want ik voel niets landen of langs mijn mond lopen, die ik moest sluiten toen hij klaarkwam.
De slaaf wordt weg geleid en ik word weer alleen gelaten, nog steeds helemaal ingeseald.
Ik zit ingeseald vastgebonden op de tafel en kan geen vin verroeren, weer dat heerlijke gevoel van machteloosheid. Dan komt Meesteres Denise binnen samen met een andere Meesteres.
Ik word losgemaakt en uitgepakt en moet daarna beide Meesteressen volgen, de trap op naar de nursing kamer. Wat gaat me nu nog overkomen denk ik.
Ik moet me uitkleden en op tafel gaan liggen met mijn benen in de beugels, zij worden strak vastgezet met riemen aan deze beugels. De plug in mijn “kutje” schuift er langzaam uit en word natuurlijk weer resoluut terug geduwd.
Ik krijg op iedere “borst “een holle bol geplaatst en op mijn geslacht een huls.
Na inschakeling kan ik de pijn op mijn geslacht niet hebben en vraag om genade, Meesteres Denise pakt een grotere huls die ze op nieuw aanbrengt.
Nu word de machine weer ingeschakeld, mijn “borsten” worden in de halve bollen gezogen ik voel me heel geil worden en vraag of ze de machine harder kan laten zuigen, ik krijg twee echte borsten cup d denk ik ongeveer, alleen het nu opschrijven levert me alweer bijna een hoogtepunt op, nog meer lucht word er op mijn verzoek uit de halve bollen gepompt ik kan alleen op het vacuüm pompen al klaarkomen, wat ik nu ook mag met de pomp ook ingeschakeld op de huls om mijn geslacht, heerlijk kom ik klaar en verdwijn even in een roes. Ik kom daar gelukkig ook weer uit. Nu naar beneden en douchen.
Einde, dat dacht ik tenminste…

Na het douchen moet ik me weer aankleden, alles weer aan,
Panty body bh met vulling topje rokje jasje pruik en bril en jasje.
Nu komt Meesteres Denise weer binnen, alles ok? vraagt ze ik antwoord dat dat zo is.
Met een lachend gezicht haalt ze de mondknevel tevoorschijn, die moet weer in zegt ze.
O nee denk ik, ik moet nog minsten anderhalf uur met de auto voordat ik weer bij U kan zijn om alles uit te doen, en ik moet onderweg ook nog tanken….
Maar ook Meesteres Denise kent “no mercy” en doet de mondknevel in en meteen ook strak op slot. Ik denk ok, dan nu maar naar huis, maar weer mis.
Meesteres Denise gebied mij om voor het spinnenweb te komen staan, ik denk wat nu.
Ze vraagt mij de hoeveelste is het vandaag? Ik moest even nadenken want die vraag had ik niet verwacht, uiteindelijk schiet het me te binnen dat het de 15 is vandaag.
Ik probeer dus te zeggen de 15e maar door de mondknevel lukt dat niet goed, maar Meesteres Denise begrijpt het gelukkig wel. Ik moet met mijn handen de kettingen van het spinnenweb vastpakken en mijn kontje achteruit steken.Ik ontvang de hardste spanking die ik ooit heb gehad op mijn billen 15 links en 15 rechts, ik heb er drie dagen last van gehad, gelukkig geen sporen te zien maar wel het gevoel.
Ik weet tot op het moment nog steeds niet waarom ik die spanking heb gehad. Ik heb er helemaal niets mee, maar het was een serieus goed einde van de sessie.
Nu op weg naar huis.
Ik kom natuurlijk dik in de file terecht en krijg menig vreemde blik naar me toe.
Onderweg bij een onbemande pomp nog even getankt en toen bij u eindelijk de mondknevel er uit en weer omkleden in mijn normale kleding.

Al met al een zeer geslaagde grensverleggende dag.
Dank u wel,
En ook heel erg bedankt Meesteres Denise.
En de andere meesteressen van Domination Palace .

Ik schrijf dit in uw opdracht en weet dat u het door zult sturen aan Meesteres Denise .

Met onderdanige groet regina
Met nog een brandend
gevoel in mijn gedachte
Was het haar lichaamstaal
die de pijn verzachtte

Top