Nasty Games met Meesteres Rose

Toen ik voor mijn geplande sessie bij Domination Palace arriveerde, kreeg ik daar eerst het slechte nieuws te horen. Meesteres Morgan, waarmee ik had afgesproken, was wegens omstandigheden niet aanwezig. Erg vervelend voor haar en jammer voor mij, want ik had mijn fantasieën uitgebreid met haar gedeeld en de afspraak tijdig gepland zodat zij de nodige voorbereidingen kon treffen. Maar Meesteres Denise had, als ik wilde, een goed alternatief. Ze bood mij aan om met Rose te praten. Vrijblijvend, maar waarschijnlijk zou zij ook goed kunnen inspelen op mijn fantasie. Ik stemde meteen toe, want ik heb het grootste vertrouwen in alle dames van Domination Palace. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan de hier beleefde sessies en bij DP naar binnen stappen voelt inmiddels een beetje als thuiskomen. En eerlijk gezegd heb ik al vaak gefantaseerd over een sessie met Rose. Gelukkig is ze onlangs teruggekeerd en heeft ze, volgens haar ‘prikkelige pagina’ nog meer te bieden dan voorheen.

Op het moment dat Rose binnenkwam was ik al meteen verkocht. We hadden een heel fijn gesprek samen. Rose is heel spontaan en ontwapenend. En bovendien onweerstaanbaar aantrekkelijk. Ze had snel mijn mail aan Meesteres Morgan gelezen en was duidelijk enthousiast over het rollenspel dat ik wilde spelen. Bovendien had ze zich eveneens voorbereid om mijn speciale wensen te kunnen vervullen. Het enthousiasme bleek groot en wederzijds en ik heb Rose dan ook gevraagd of ze alsjeblieft mijn Meesteres wilde zijn en dat ze vooral ook haar eigen invulling moest geven aan de sessie. We waren het snel eens. Helemaal gelukkig met de onverwachte wending volgde ik Meesteres Rose even later naar de doucheruimte. Ik was zeer verheugd om me zo dadelijk aan haar te mogen onderwerpen.

Zoals altijd zit ik na het douchen vol verwachting en met kloppend hart in de juiste houding te wachten. Als de deur opengaat is de zojuist nog zo vriendelijke Rose getransformeerd naar een strenge Meesteres. Haar toon laat aan duidelijkheid niets te wensen over en snel kruip ik de gang op. ‘Zo teefje, kop omlaag en gat omhoog zodat ik je kan inspecteren!’. Meesteres Rose bevestigt de humbler om mijn ballen, want als haar teef heb ik die toch niet nodig. Ik word aan een nadere inspectie onderworpen. Er verdwijnen een paar vingers in mijn kont. Daar word ik altijd heel erg blij van. Dan houdt Meesteres Rose haar vingers bij mijn snuit. ‘Snuffelen’ beveelt ze. ‘Dat vinden hondjes toch zo interessant?! Ja lik er ook maar aan, dat past bij zo’n vieze vuile teef als jij!’. Nadat ik haar vraag, hoeveel tepels een teef heeft, heb beantwoord, tekent Meesteres Rose er nog zes bij op mijn buik. Dan volg ik haar naar de kamer waar ze me in mijn gezicht spuugt en me toebijt, dat ik een vuile teef ben die ze manieren zal leren en dat ik ook straf niet zal ontlopen. Ik heb dan wel aangegeven dat er geen zichtbare sporen op mijn lichaam mogen ontstaan, maar er zijn voldoende andere manieren om mij aan te pakken. Ik volg Meesteres Rose al kruipend en snuffel en lik aan haar laarzen, zoals honden dat doen. Ik moet duidelijk hijgen, met de tong uit mijn bek. En schudden met mijn achterwerk zodat ik kwispel met de staart, die Meesteres Rose inmiddels in mijn kont heeft geprikt. Dan beweegt ze de staart, die mijn kont overigens heerlijk opvult, wild op en neer en commandeert dat ik me moet laten horen. ‘Laat eens horen hoe een hitsige teef klinkt wanneer ze gedekt wordt!’. Ik piep, hijg en jank zachtjes. ‘Helaas is er op dit moment geen reu om je te dekken!’.

‘Spring op de bank en bied je achterpoten aan. De bazin moet dit vieze, stoute teefje straffen!’. Totaal niet voorbereid krijgen mijn voetzolen ervan langs. Een nieuwe en pijnlijke ervaring, die Meesteres Rose nog een paar keer zal herhalen. Ik piep als een hond, maar houd vol, daartoe aangemoedigd door mijn Meesteres, die hardop telt terwijl ze de slagen uitdeelt. Ondanks de felle pijn geniet ik ervan en ik hoop binnenkort nog eens een groter aantal slagen te mogen incasseren. Pijn lijden is nog een drempel voor mij, maar graag zal ik mij door Meesteres Rose verder over die drempel heen laten helpen.

Meesteres Rose gaat op de bank zitten en biedt haar laarzen aan. Als een echte hond besnuffel ik ze van alle kanten. Ook lik ik af en toe dankbaar langs de zolen om de diverse bekende en nieuwe luchtjes nader te onderzoeken. ‘Trek mijn laarzen uit’, gebiedt mijn Meesteres. Ik doe mijn best, maar uiteraard heb ik moeite met de gevlochten veters en schiet niet echt op. Meesteres Rose duwt me tegen de grond, mopperend dat ik een klungel ben en dat ze het wel zelf zal doen. Dan houdt ze me haar in netkousen gehulde voeten voor en beveelt me om te snuffelen en te likken. Om vervolgens haar tenen diep in mijn mond te steken. Gretig lik, zuig en sabbel ik, genietend van dit voorrecht dat mij ook nog nooit eerder ten deel is gevallen. Inderdaad, dit vinden hondjes heerlijk!

Uiteraard moeten honden ook drinken. Afwachtend en kwispelend kijk ik naar mijn bazin, die boven mijn drinkbakje hurkt en mij laat toekijken terwijl ze dit vult met haar gouden kruidendrank. Dan schuift ze het naar me toe. ‘Vooruit maar teefje, je zult wel dorst hebben van dat gehijg en je neus voelt ook droog.’ Gretig begin ik te slobberen, door als een hond mijn tong in en uit mijn mond te bewegen. Natuurlijk gaat dit niet snel genoeg en daarom is mijn Meesteres zo goed om de drinkbak voor te houden zodat ik een paar grote slokken kan nemen. Dankbaar kwispel ik met mijn staart en duw ik mijn snuit tegen mijn Meesteres. Er is nog over voor straks.

Omdat ik blijkbaar toch een brave teef ben geweest gaat mijn Meesteres me extra belonen. Met iets dat weer een nieuwe ervaring zal opleveren en voor mij een ultieme manier is om mijn Meesteres te vereren. Ik moet op mijn rug gaan liggen op de mat met mijn armen boven mijn hoofd. Ik word aan handen en polsen gebonden, waarna het touw zodanig wordt vastgemaakt dat ik mijn armen niet kan gebruiken. Dan word ik geblinddoekt. Ik zie niets maar weet wat er gaat gebeuren. Ik heb er lang over gefantaseerd. Meesteres Rose neemt plaats en dan voel ik haar warme, goddelijke chocolade op mijn borst. Ik geniet enkele minuten van het intieme moment, van zoveel gulheid, totdat mijn handen worden bevrijd. Nu kan ik de heerlijke en fluweelzachte substantie aanraken, tussen mijn vingers laten glijden en verder over mijn lichaam uitsmeren. Uiteindelijk neemt Meesteres Rose mijn blinddoek af en kan ik het resultaat van deze bijzondere bodypaint bewonderen. Heerlijk glibber ik verder met mijn handen en smeer de hemelse modder uit over mijn buik, mijn pik en ballen. En op en tussen mijn billen. Ik speel met mezelf en raak meer en meer opgewonden, dan krijg ik ook nog een gouden regenbui over me heen. Ik raak volledig in extase en een heftige ontlading kan dan ook niet uitblijven. Ik voel me totaal bevrijd en uitermate dankbaar dat ik Meesteres Roses teefje mocht zijn.

Het was een fantastische en heftige sessie. Meesteres Rose vervulde met speels gemak mijn fantasieën en heeft met haar ‘nasty games’ mijn grenzen verlegd. Ze heeft iets onweerstaanbaars en ik denk dat ze me heel ver kan krijgen. Met deze sessie stapte ik in haar rollercoaster waarbij mijn eigen wil me snel verliet en ik in duizelingwekkende vaart werd meegezogen in haar creatieve spel. Meesteres Rose is en doet wat ze zegt en ik kan niet wachten om verder kennis te maken met haar ongeremdheid en expressiviteit. Nieuwe fantasieën borrelen alweer op en ik denk dat ik haar lokroep niet lang zal kunnen weerstaan.

Top