Niet zomaar een zondag bij Mrs. Gwen

Het was niet zomaar een zondag. Het was een zondag dat ik uitgekozen had om mezelf twee uur te laten domineren in Domination Palace. Met Meesteres Gwen had ik al eerder een afspraak gepland, maar toen kon die niet doorgaan. Nu gelukkig wel.

Het was druk in het huis, twee meesteressen en twee lady’s volgens de planning, waarvan ik er drie heb mogen aanschouwen, met hun gasten. De kamers waren allemaal bezet, waarop ik aangaf graag een ruimte te delen. Exhibitionistische en voyeuristische trekken zijn mij niet vreemd en samenspel vind ik nog leuker…

Het inplannen van de kamers nam wat extra tijd in beslag, maar na het voorgesprek en de douche kon de pret beginnen.

Een van de favoriete onderdelen van Meesteres Gwen: het omkleden. Gekozen werd voor een zwart underbustcorset, een open BH, een panty met open kruis en billen, een roze Jurk, een blonde pruik, een paar hakken in regenboogkleuren en als finishing touch gestifte rode lippen. Het bracht mij in de juiste stemming voor een fijne middag.

Met trillende benen op hakken naar de kelder waar Meesteres Nina met enkele slaven al aanwezig was. Mijn handen werden geboeid en aan kettingen vastgezet, waarna Meesteres Gwen mijn tepels betaste en voorzag van schaarklemmen en die op hun strakst zette. Daar word ik toch zo geil van…

Een slaafje met een zwarte pruik en een kuisheidskooitje om en die even aan één van mijn tepels had mogen sabbelen moest ik plagen door aan zijn ingepakte piemel te likken door het kooitje heen. De frisgeschoren ballen nam ik gelijk ook mee. Omdat het eigenlijk de bedoeling was om hem klaar te krijgen, maar het kooitje dat toch echt verhinderde deed Meesteres Gwen het kooitje af en een condoom om.  Na flink mijn best gedaan te hebben op die slavenpik vroeg de slaaf of hij mocht klaarkomen. Daar had ik ondertussen wel zin in gekregen en Meesteres Gwen wilde dat dat dan wel zo diep mogelijk in mijn keel zou gebeuren. Hij kwam en Meesteres Gwen duwde mijn hoofd zover mogelijk over zijn slavenpik heen en gaf mij de opdracht om hem helemaal leeg te zuigen. Ik voelde me een echte slet en dat was lang geleden. Heerlijk.

Geblindoekt werd ik weer aan de kettingen vastgezet om even tot rust te komen. En ondertussen maakte Meesteres Gwen de kamer klaar voor het volgende onderdeel. Nog steeds geblindoekt werd ik op een bank gelegd en werden de klemmen vervangen door electropads. Diverse programma’s werden getest. Ik dreef van geiligheid bijna van dat bankje af ware het niet dat ik vast zat.

Mijn sissykutje werd verwend met goddelijke vingers en een dildo of plug. Gezien heb ik deze niet, gevoeld zeker wel. Ik lag op een gegeven moment hoorbaar te soppen met die heerlijke electro op mijn tieten.

Meesteres Gwen had het al enkele keren aangekondigd: er moesten naalden geplaatst worden. Op verzoek werden mijn tepels gespaard (die electro was ook zo lekker) maar er werden er tien gezet in mijn pik en balzak. De Meesteres vond dat mooi passen bij mijn piercings. Ik was er bevreesd voor vooraf, maar door de geiligheid, viel het me toch mee. Zeker voor herhaling vatbaar Meesteres!

Mijn rode rubber hood kreeg ik over mijn hoofd gezet. Het oogmasker werd daarop vastgeklikt en de trechterplug in mijn mond geduwd, het was tijd voor een grote plas van Meesteres Gwen. Zien mocht ik niets, maar ik rook haar aanwezigheid toen ze op de trechter ging zitten. Het duurde even voordat ze plassen kon, maar uiteindelijk was het zoveel dat het mijn adem benam. Veruit het meeste dronk ik gulzig weg. Het laatste beetje liep langs mijn hoofd. Aan de ene kant erg vernederend, aan de andere kant voel ik dan ook ultieme dankbaarheid voor de meesteres.

Met electro op mijn tepels, een massage op mijn prostaat door de eerder leeggezogen slaaf, trok Meesteres Gwen mij zalig klaar. Als beloning dat zij mijn lading met haar hand op zou vangen i.p.v. dat ik mijn corset zou bevuilen, moest ik daarna wel mijn mond opendoen, waar het meeste erin en een beetje erop werd gesmeerd. Perfectie.

Meesteres Gwen, het was een topmiddag om nooit te vergeten. En nog mooier vind ik dat u er ook zo van genoten hebt.

Sissy Natasha

Top