Onder Vuur 

Deel 5, episode 9  
Omdat het zo is:  
Er zijn momenten dat het verleden wordt ingehaald door het heden. Dat in het nu het verleden, opnieuw wordt herleefd. Dat Domination Palace verandert in House of Fantasy, Dat House of Fantasy Domination Palace wordt. Leef ik een droom? Droom ik om te leven. Waar is die scheidslijn? Na afloop sprak ik Mrs. Denise. ‘Weet U.’ zei ik ‘DP inspireerde mij tot het schrijven van House of Fantasy. Nu beleef ik in House of Fantasy wat ik zelf heb beschreven. Mrs. Denise keek vanaf Haar zetel in de kelder tevreden naar beneden. Een blik van voldoening, die zonder ook maar één woord te zeggen zei: ‘daar doen wij dit per slot van rekening toch ook voor. Een paar minuten later zat ik in de auto. Een CD van Nightwish kreeg geen kans om te spelen, aangezien ik Fabiola belde. Na ons gesprek bij thuis komst zag ik dat ze een berichtje had ingesproken:  Viel spass bei Denise Heute abend, mach Sie die feine grüsse von Mir.‘ Met een glimlach begon ik te schrijven aan column 49. Deel 5, episode 9.     

11 Februari 2020 (Deel 1)  
Deze onderstaande brief wil ik U alle niet onthouden:     

Zeer geëerde Mrs. Denise,  Een tijd lang ben ik bang geweest. Bang voor de toekomst, het moment dat Fabiola in mijn leven kwam, zette mij onbedoeld op een nieuw spoor. Nu circa zes maanden later mag en kan ik U nog bezoeken. Fijn dat het leven mooi mag zijn. U Meesteres, maakt mijn leven mooier, alweer ruim 3,5 jaar. Waar blijft de tijd, ik sta nu voor mijn 49ste bezoek aan DP, sinds mijn terugkomst. U rijkte mij Uw hand en schreef destijds: ‘Wandel je eigen weg, je wandelt naar mij…Ik pak je op en neem je mee….Sjakie.’ Zo geschiedde… Wat heb ik mogen genieten. Van U, maar ook van al die andere toppers in Uw Dream Team. Daarvoor kan ik U niet voldoende danken…     

Trots kniel ik dan ook diep voor U neer.
Stralen mijn ogen iedere keer weer.
Warmte stroomt door mijn hele lijf.
Zie ik uit naar iedere seconde in dit verblijf. 

Die vernederende blik op Uw gelaat.
Brengt mij in de hoogste staat.
Ik kan niets, alleen maar beamen.
Genieten van ieder moment, met U samen. 

2001, aanvang van mijn nieuwe leven.
Vanaf die dag in maart, heeft U mij zoveel gegeven.
Het hele huis gezien, van onder tot boven.
Heb ik alle geuren letterlijk opgesnoven. 

Gehangen, gerekt, geketend en geboeid.
Verlangen, vernedert, gefacesit en gestoeid.
Gemolken, recyclen, geklemd en geslagen.
Wat in hemelsnaam moet ik U nog vragen?

Een zielsgelukkige slaaf knielt met al zijn eerbied voor U neer..
– Sjakie – 

Femmalia Deel 2, Episode 14  
‘Well well well, who do we have here??’ zei kapitein Morgan meewarig tegen Brenda.  ‘Strip her…’ Beval ze twee stevige bewaarsters, die minstens net zo groot en sterk waren als Brenda. Brenda verzette zich hevig maar was kansloos, Ze werd gespreid vastgezet tussen twee palen. Kapitein Morgan liep langzaam naar haar toe en kneep haar stevig in haar volle borsten, om vervolgens met twee vingers over haar poesje te gaan.  ‘You can have it the hard way or the nice way hahaha Zei ze terwijl ze hard aan Brenda’s haar trok.  ‘Fuck you bitch..’ zei Brenda furieus terug..  ‘You don’t disappoint me slut hahaha.. Daarop werd Brenda met een bullwhip onderhanden genomen. Haar rug werd helemaal opengeslagen. Het bloed gutste er aan alle kanten uit. Ze werd meermalen vol in haar gezicht geslagen, daarbij liep ze een gebroken kaak en neus op, maar ze zei niets. Brenda werd naakt terug in de cel gesmeten. Keisha en Noreen wachtte een soort gelijk lot.     

Ondertussen was de situatie voor het afgesloten leger van Arkansas onhoudbaar geworden. Ze werden steeds meer in het nauw gedreven. Circa 20.000 man wachtte een verschrikkelijke dood. De regering in Arkansas was bereid de wapens neer te leggen, voor een vrije terugtocht naar Arkansas. Daar gingen ze in Femmalia niet mee akkoord. De oorlog had veel geld en levens gekost. De regering in Femmalia wilde de schade vergoed hebben en de resterende soldaten als slaven behouden. De onderhandelingen duurde enkele dagen, uiteindelijk ging de regering in Arkansas door de knieën. De soldaten zouden dit voorbeeld letterlijk opvolgen. Circa 15.000 man die het overleeft hadden, wachtte een toekomst als slaaf. Dat was circa 10% van het totale leger dat de grens was overgetrokken. Ze werden gestript, kaal geschoren – boven en onder – en vervolgens geketend aan enkels en polsen.     

De slaven werden in een grote colonne afgevoerd. Daarbij liepen ze, wat bekend zou worden als de ‘marsh of shame’. In ieder dorp werden de slaven bekogeld met rotte tomaten, eieren en ander fruit. Beschimpt en bespuugd, geslagen en geschopt. Het werd een helse tocht, waarbij de bewaaksters zeer scheutig waren in het uitdelen van pijn. Totaal uitgeput na twee weken lopen, bereikte ze een voorstad van Venusville, waar de slaven opgesloten werden in een groot kamp.        

Steven’s Mistress Darlene had de oorlog niet overleeft, net als zo een 25.000 andere inwoners van Femmalia. Net na de oorlog was in de chaos niet duidelijk wie zijn eigenaar was. Daarbij moest het land weer worden opgebouwd. Lady Dana besloot snel alle slaven te verkopen aan een slavenhandelaar. Alle slaven had ze verkocht, behalve… Steven. Lady Dana besloot om hem mee huiswaarts te nemen. Dana kwam uit het zuidwesten van Femmalia, waar ze ruime 55 jaar geleden was geboren. Ze had daar een huisje, met het geld dat ze verdient had kon ze geruime tijd voorruit. Ze had een paard gekocht, Stevens handen waren geketend en hij droeg een collar van Lady Dana om zijn nek. Ze bond een kant van een lang touw om Stevens nek  en de andere kant bevestigde ze aan het zadel. Na een week bereikte ze het huis van Lady Dana, waar Steven voor het huis werd gestald in een veredelde hondenhok voor het huis. Aan zijn collar zat een ketting van circa vijf meter. Lady Dana behandelde Steven als haar hond. Vergeleken met de steengroeve was dit een verademing. Daarnaast moest hij regelmatig zijn ‘baasje’ oraal verwennen en soms zelfs vaginaal, met een voorbinddildo op zijn mond. Stevens pik werd opgesloten in een kuisheidgordel. Stiekem begon Steven Lady Dana ‘erg leuk’ te vinden en ‘speelde’ hij zijn rol met liefde en overgave. Regelmatig lag hij met een glimlach op zijn gezicht te slapen in zijn hondenhok.       

Nadat de Claudia Catharine had bijgepraat over de twee ruiters, waren ze dezelfde dag nog vertrokken. Ze besloten onafhankelijk zonder van elkaar te weten waar ze heengingen, op te splitsen. Zodat ze elkaar niet konden verraden.  Ze verdeelde het resterende geld. Catharine nam Hank mee. Ze had een huifkar gekocht. Hank werd in een kooi opgesloten in de huifkar met een geblinddoekt masker over zijn hoofd. Claudia en Victoria namen andere routes. Ze besloten om in ieder geval niet naar Bethesa te gaan.   

11 Februari 2020 (deel 2)  
Het was al een paar dagen beesten weer. Reden om op tijd richting Valkenswaard te rijden en mijn Flitsmeister app te raadplegen. Met de aanstaande snelheidsbeperking op de Nederlandse snelwegen, moet ik mij er echt aan gewennen, om veelvuldig gebruik te maken van deze app. Godzijdank mag ik veel naar Duitsland, waar er nog stukken zijn waar ik ongelimiteerd hard mag rijden. Ja, ik rij een diesel and I am proud of it. Een tank, 900 km rijden en geen gezeik met laadpalen.      

Op tijd arriveerde ik bij het House of Fantasy, terwijl ik naar de voordeur liep, zag ik dat de stoep nat was.. Hmmm, goed nog 8 …… 6 …. 3 … 2…   gestommel in de gang …. 1 …0. De deur ging gelijktijdig open met mijn aanbellen. Ik zat niet op mijn knieën. Nog niet, statistisch gezien, gaat dat ook niet.  ‘Mag jij naar binnen?’ zei een jonge Dame met lang blond haar. Godver god is ver…. Ja nog hmmmm  Mrs. Nina, ik hoef U niet te casten voor een rol in House of Fantasy. U bent de verpersoonlijking van U zelf.. Hulde hulde hulde… Het strak zwarte pakje, catsuit achtig maakte het weer compleet af.. Ahummm,,, goed ik ben klaar.. Dank U Meesteres..  ‘Het is 19.00 uur Meesteres.’   ‘Dat geloof ik niet Sjakie.’  ‘Kijkt U maar op mijn world clock app’ zei ik terwijl ik inmiddels op mijn knieën zat.  ‘Goed, kruip achter mij aan.’ We kropen richting de kelder‘Sneller Sjakie, sneller. Kleed je uit, ga je douchen en leg je kleren netjes op je stoel. Kun jij dat überhaupt wel??’  Heerlijk…. Hmmmmm geweldig….. Snel kleedde ik mij uit, een legde alles netjes op de stoel en ging mij douchen.   

‘Je weet dat je op de deur moet kloppen? Liggen de kleren netjes?’  Terwijl ik stond te douchen, kwam Daisy vanuit de eerste kelderkamer, gezien van uit de gang, binnen. Ze keek naar mijn kleren en gooide ze op de grond. En nu komt het: ik kon bijkans mijn lach niet inhouden. Weten de Dames iets wat ik weet, maar waar ik niet van weet, dat de Dames dit weten??????? Dit mijn beste lezers is DP / H.O.F. ten voeten uit. Wat Daisy en de jonge Dame met lang blond Haar echter niet kunnen weten, omdat zelfs mijn Meesteres het niet weet, is dat ik momenteel aan het schrijven ben aan House of Fantasy deel 3. Daisy, Daisy, Daisy, U bent net als Mrs. Nina zo een inspiratie bron. Dank U…. Met liefde en plezier stond ik mijn kleren opnieuw op te vouwen, toen de deur plotseling open ging. ‘Ben je nog niet klaar?? Schiet eens op man..’ Op zo een moment begin ik meteen weer te smelten. Mijn god, de Dames waren in topvorm.     

Zo snel mogelijk zat ik op mijn knieën klaar achter de deur en klopte ik. Vrijwel meteen ging de deur open.   ‘Deze appel moet op. Snel’ zei Mrs. Nina, terwijl ze mij een grote appel in mijn handen duwde. Nu ben ik toch wel een grote fruiteter, en snel begon ik met het verorberen van deze appel. Een paar minuten later kwam Mrs. Nina weer de kelder binnen.   ‘Gooi die appel weg, en was je handen.’  Mrs. Nina had weer een verrassing voor mij, de laatste keer dat zij zo triomfantelijk naar mij had gekeken was…. ehhh ja ook de vorige sessie…. Ehhhh en de sessie daarvoor ook.. Hmmm, natuurlijk, toen ze mij als baby had verkleed en ik geschoren werd door Mrs. Denise.   ‘Sjakie, jij bent vandaag de Sjaak…’         

Bevoorrecht  
Je kunt in het leven bevoorrecht zijn. Heel eerlijk gezegd, ik voel mij bevoorrecht. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Los van BDSM etc. Ik kan mijn leven grotendeels zelf indelen, evenals mijn tijd. Hierbij beleef ik meerdere keren per maand mijn fantasie. Regelmatige lezers van mijn column, kunnen tussen de regels doorlezen wat mijn fetisj is, in mijn fictie verhalen. Niet alleen in mijn fictie verhalen. Bevoorrecht, daar ging het natuurlijk om. De maand januari was qua party’s relatief rustig. Maar één party uiteindelijk bezocht, wel ‘die Auktion’….. hmmm… is dat niet één van mijn fetisjen?     

De vraag is niet zozeer: gaan we naar dit feestje? Nee, de vraag is: word ik als ‘ware’ aangeboden? Wijselijk vroeg ik niets, totdat ik mijzelf plotseling terug vond bij de aangeboden ‘ware’. Deze avond zou ook een 2e slaaf van Herrin Fabiola aanwezig zijn. Als ik twee Meesteressen heb, kan zij ook twee slaven hebben. Eerlijk is eerlijk. Hmmm, werkt dat zo? Tjaa, bij ons wel. Waarom moet het leven moeilijker gemaakt worden dan het is. Mijn kompaan had zich zonder te vragen zelf aangemeld voor de veiling. Lang verhaal kort, we werden beide verkocht. Mijn kompaan aan een vriendin van mijn Herrin en ik aan een oude bekende van mij. Een mooi jonge blonde Dame van begin 30, wiens ‘looks’ zeker niet zouden misstaan in het Dream Team. Everybody happy! Ehh Mijn Herrin had ook een slaaf gekocht en een TV slaaf. Het viel Haar achteraf erg zwaar dat ze ons beide had laten verkopen.     

Een week later, inmiddels februari hadden we weer een leuk feestje in een club met dezelfde naam als een bekende Zuid Portugese stad. Een zogenaamde ‘Sodomiter party’. Uiteraard BDSM, georganiseerd door een gezelschap dat zich de Zwarte Schapen noemt. Mijn kompaan had zich afgemeld wegens ziekte, dat laatste kon de pret uiteraard niet drukken. Ook bij deze party is een slavenveiling. Met in mijn achterhoofd dat de vorige veiling niet goed was bevallen bij mijn Herrin, stelde ik geen vragen. Bij binnenkomst kreeg iedereen munten (Sesterzen) Je kon er letterlijk meer bij slaan in een dobbelspel. Wat je ook rolde, de slaaf kreeg zo wie zo slaag. Dus ik ook..     

Voor de veiling werd ik al onderhanden genomen door mijn Herrin, van een vriendin had ze speciale voet- en enkelboeien geleend, zodat ze mij aan mijn voeten kon ophangen. Wat gebeurde, nadat ik deze zelf had bevestigd. Op dat moment kwam de ervaring van de oefensessies weer eens goed van pas. Nauwlettend heb ik de raad van Mrs. Denise in mij opgenomen, die ze had voor de Meesteressen in opleiding. Dank U Meesteres.. Toen ik weer terug op aarde was, na de behandeling, was het tijd voor de veiling. ‘Laat je rok maar uit,’  zei Herrin Fabiola Terwijl ze de hondenriem vast maakte aan mijn cock riem ‘Hmmmm dacht ik heerlijk ik mag haar zo naakt volgen de bar in. Over fetisj gesproken! We namen plaats bij de bar. Ik zat op mijn knieën voor mijn Herrin, met mijn armen op mijn rug vast gezet. Toen de veilingmeester de slaven opriep om zich te melden. Mijn Herrin was even na de toilet. Net toen ze terug kwam, zei de veilingmeester:  ‘Ik mis nog een paar slaven, waar is………’ Warempel, ik moest bij de slaven en slavinnen gaan staan.      

Met mijn handen op mijn rug geketend en een cock leash om, die weer vast zat aan mijn collar, nam ik plaats. Mijn ogen begonnen te twinkelen van geluk. Ik had niets gevraagd, toch had mijn Herrin mij aangemeld. Nu kende ik de veilingen van die andere party maar al te goed. Deze veiling ging anders, maar was niet minder geil. De veilingmeester, Frank, ik ken hem hahaha, kondigde mij aan als eine Holländer die niet spreekt en geen Duits kan… Hahahaha. Daar stond ik dan op een verhoging, met achter mij een paaldans paal. Een vrouw gebaarde of ik kan masseren, ik gebaarde middels een hoofdknik. Even later was ik haar slaaf en nam ik plaats op mijn knieën voor haar. Mijn Herrin kwam met een glas water en gaf mij te drinken. Tien minuten later werd ik door deze Lady aan mijn cock leash afgevoerd. ‘Neem plaats op je knieën, en wacht hier.’     

Zoals ik dit stukje begon, ik voel mij ontzettend bevoorrecht. Veel mannen dromen van zoveel mogelijk seks, met zoveel mogelijk vrouwen. Ik ook hahahahaha. Ik droom van vernedering, slaaf zijn. Dat moment was geestelijk zo geilNa circa een half uur, kwam mijn Herrin mij weer ophalen, nadat ik de latexschoenen en zolen met mijn tong had gereinigd en haar voeten had gemasseerd. Dat laatste was deze Lady helemaal niet tegen gevallen, vertelde ze mijn Herrin. Stiekem straalde ik van binnen. Even later werd ik door Herrin Fabiola vastgelegd in de sling en liet ze mij weer eens duidelijk merken, wie mijn Herrin was.              

11 Februari 2020 (deel 3)  
Ik was dus de ‘Sjaak’, wat Mrs. Nina daar mee bedoelde kon ik alleen maar naar raden. Ik maakte mij er in ieder geval nog niet echt druk om, aangezien ik eigenlijk altijd al de ‘Sjaak’ ben. Met andere woorden: What is new??   ‘Mrs. Denise heeft mij de regie gegeven’ zei Nina blij. Nu kan ik meteen denken: O My God… Hahahahaha. In House of Fantasy schilderde ik Haar misschien wel te… ja te, hoe omschrijf ik dat met een mooi woord.. te gretig. Gretig is ze zeker, getuige Haar immer aanwezige schitterende pretoogjes. Ze hield een bloementjes badpak voor.  Meteen werd ik dus overvallen door een de ja vu gevoel. Mrs. Nina houd kennelijk van verkleedpartijtjes. De vorige keer was het een babybody. Nu dus een bloementjes badpak, met daaroverheen een kortrokje. Uiteraard kreeg ik borstvulling en een schouder T-shirtje. Het geheel werd afgemaakt door een blonde pruik met ingebouwde zwarte haarband. Gelukkig was Mrs. Nina zo vriendelijk om mij in de spiegel te laten kijken. Als mijn lid niet al slap was, was hij het nu helemaal. Daisy had mijn penis met een vergrootglas nog niet kunnen vinden hahaha     

Daar stond ik dus, een volwassen vent met baard, met een soort van tutuutje aan. Mijn god, met wie kunt U dat toch ook alweer vergelijken.. Doe maar niet, als U begint te visualiseren, denk dan maar aan een van de Dames van het Dream Team. Staat er tenminste iets moois op Uw netvlies.  ‘Doe dat rokje maar iets omlaag, je staat er nu wel erg sletterig op. Pak je spullen…. Hmmmmm.’  De deur ging open, Mrs. Denise kwam naar binnen en schoot uiteraard meteen in de lach. Het zou niet de laatste keer zijn deze avond dat ik het middelpunt van de spot zou zijn.   ‘Ik was net aan het bekijken of we de rok niet beter helemaal omhoog kunnen doen in plaats van omlaag. Heb jij jou spulletjes nog niet gepakt?’  ‘Vergeten wij niet iets?’ Vroeg Mrs. Denise streng.  Snel kroop ik naar haar voeten toe en begon deze te kussen. Toen ik terug kroop.  ‘Wordt de rest niet begroet?’ Het was een komen en gaan van Dream Team Ladies. Het was als een ‘dream’, het enige onzinnige was die belachelijke outfit die ik aan had. Maar in een ruimte mogen zijn met: uiteraard mijn eigen Meesteres, Mrs. Nina, Mrs. Zascha, Mrs. Do en Daisy, is niet bepaald een straf, maar een voorrecht. Dus mocht ik alle Dames begroette, middels het kussen van de laarzen en schoenen. Daisy bood haar beide grote tenen aan. Wat is het toch een lieve meid hè. Dat laatste kan mijn vriend Smurf beamen.     

Snel pakte ik mijn tas en pakte mijn gedichten ‘Bezweren’ en ‘Blinddoek’, welke U kunt lezen onder mijn vorige column. De voordracht viel niet mee, met dit belachelijk outfit aan. Toch kreeg ik zowaar een klein applausje van Mrs. Nina, na mijn eerste voordracht.   Bezweert U mijn nacht?’ Herhaalde Mrs. Nina de laatste zin, terwijl zij Mrs. Denise vragend aankeek.  Hmm ik weet wel wat hij daarmee bedoelt!’ antwoorde Mrs. Denise, terwijl zij mij meewarig, nog net niet nee schuddend, aankeek. Ik kon alleen maar lachen.  Mijn presentjes vielen ook in goede orde. Mrs. Denise had mij recent een hint gegeven. De verpakking deed anders vermoede, maar daar zette ik mijn Meesteres niet mee op het verkeerde been. Voor de Dames had ik een grote doos Merci meegenomen. De vorige sessie was onverwacht lang doorgegaan. (Nogmaals dank Meesteressen Nina, Do en Manja)  Mrs. Denise liet de regie in handen van Mrs. Nina en verliet de kelder met in haar hand mijn envelop.         

Blinddate, Mindfuck of? (Deel 4 van 5)  
Wat er aan vooraf ging: Herman werd geblinddoekt en geboeid afgevoerd naar een ruimte, waar hij kennelijk zat te wachten om verkocht te worden. In de ruimte daarnaast. Als laatste werd hij opgehaald.    Terwijl Herman naar binnen werd geleid voelde hij zijn pik groeien. Was het de stem van Dionne? Plotseling werd hij overvallen door angst. Het zweet brak bij hem onder de zwarte kap uit. Hij begon te hyperventileren. Voor het eerst begon hij zich fysiek te verzetten. Hij probeerde zich los te rukken.  ‘Easy slave…easy….’ Patsss…. Patssss.’ Knalde er een zweep op zijn naakte rug.   Auuuwwww Kermde Herman bijna geluidloos door de gag in zijn mond uit.  ‘Ladies, our next speciment. Stand still slave, relaxed or you will be severe punished.’ Het was Mrs. Dionne die hem toesprak. Haar stem gaf hem gek genoeg wat rust.   Straighten your back….’ Terwijl Herman recht ging staan, trok een vrouw, dat moest Dionne zijn, strak aan zijn haren.   

Open your mouth slave..’ Look at his teeth, this my ladies is a real fine speciment.. He has a nice dick.’ Op dat moment pakte zij zijn lul vast… ‘Turn around slave… move….’ Herman draaide zo snel als hij kon om.. ‘And ladies..’ ging Dionne enthousiast verder ‘he has also a nice ass..’  ‘Can he jump up and down’ Vroeg een Dame uit het publiekHierna aangemoedigd door andere Dames…’Yes let him jump, we wanna see his dick swing hahahahahaYou heart the ladies..Jump slave..Jump..’ Herman aarzelde, maar niet lang, de zweep van Dionne liet niet wachten. Jump you bitch..’ Herman begon te springen, kettingen om zijn enkels sloegen luid tegen de grond aan. Zijn pik begon te swingen en de Dames te joelen. ‘Stop now Bitch…. Bend over…’ Herman boog voorover, terwijl hij voelde hoe twee handen zijn billen uit elkaar trokken.   ‘This my ladies…. is a virgin slave.. a real virgin. One of your lucky Ladies, will be the first to fuck him..’     

Herman verschoot bijkans van die opmerking. Hij wilde genade zeggen, hij wilde smeken om te mogen gaan, maar die verrekte gag maakte het praten onmogelijk. De angst nam steeds meer toe bij hem.  ‘Okay Ladies’ ging Dionne opgewekt en vrolijk verder ‘Who likes to start the biddingyeah…. Before I forget to mentionthe bidding on virgin slaves starts at € 10.000,–  Daarop volgde een paar teleurstellende kreten uit het publiek. ‘I don’t have every week virgin sluts like him..’  ’€ 10.000,- the first bid from the lady over there, who offers more? Look at his nice strong belly..present your selve slave..’ Beet ze hem plotseling toe.. The bidding goes up with € 1.000,- Ladies. € 11.000,-…….. 12.000…13.000…..20.000, 21.000.  ‘Let him jump again… How big is his dick? I wanna see his tong.. Turn him around…’  De een na de andere vernederende vraag volgde en het bieden ging langzaam verder.  ‘Can we see his face?   

‘You know the drill Selma, you only can see a picture of his face.’  ‘But who guarantees that he is the same guy?’  ‘Have I ever scammed you about the identity of a slave?’   Let’s cut the crap € 25.000,-‘ Hoorde Herman een vrouw uit het publiek schreeuwen.  ’25 the first……25 the second…….25 the third…. What the heck!!! PATSSS knalde de veilinghamer keihard op de tafel… Sold to the Lady over there.  ‘Melanie, bring this slave to his cage, I will deal with the formalities.’  ‘Move bitchboy’ beet Melanie Herman toe. ‘Listen slave zei Dionne onverwachts tegen hem, terwijl ze hem bij de collar pakte. ‘Als ik klachten over jouw hoor… en je komt onder mijn ogen, dan kun je de eerste twee weken niet meer op die reet van jouw zitten.. BEGREPEN?…’ ‘Ja Meesteres’ mompelde  Herman zacht door de gag heenBEGREPEN???? Heftig knikte ik ja  ‘Melanie breng hem naar zijn kooi..’  …..wordt vervolgd. (slot in de volgende column)        

11 Februari 2020 (deel 4)  
De meeste Dames verlieten de kelder op Mrs. Nina en Mrs. Do na. ‘Jullie houden hem in de gaten.’ had Mrs. Denise even daarvoor gezegd. Ook Mrs. Nina moest nog iets doen. Beschaamd keek ik richting de altijd goedlachse Mrs. Do. Ik heb deze jonge Dame de afgelopen jaren vaker kort gesproken. Zo ook na de laatste sessie toen zij mij met die zoutbuks onder vuur had genomen.  ‘Hoe was U vakantie Meesteres?’  ‘Prima Sjakie…’ Gelijktijdig kwam Mrs. Nina weer binnen.  ‘Hoe lang zullen wij hem geven 10 seconde… 20 seconde?’ Een kort overleg volgde.  ‘Sjakie wij gaan verstoppertje spelen. Je hebt één minuut om jezelf te verstoppen. Je mag de hele onder verdieping gebruiken. O wee als wij jouw vinden, dan ben jij de Sjaak hahahaha. Als wij de deur uit lopen gaat jouw tijd in..’     

Verstoppertje spelen, als ik alleen al denk aan de voorpret die de Dames hebben gehad, is mijn avond al geslaagd. Snel verliet ik de kelderruimte en liep na de naast liggende ruimte en dacht de kelder in de kelderruimte in te gaan. Maar daar stond iets voor. Daarbij dacht ik, dat dit te veel voor de hand lag. Bewust verschoof ik het obstakel met geluid en maakte ik de deur open en dicht, om mijn weg richting gang te vervolgen. Daar aangekomen zag ik links een zwart gordijn hang, met daar achter kleding. Ik bedacht mij geen seconde en kroop daar achter en maakte het gordijn weer dicht. Ergens maakte een gedachte zich meester over mijn ziel, dat ik graag gevonden wilde worden om als slaaf afgevoerd te worden. Anderzijds dacht ik, dit had een scène uit House of Fantasy kunnen zijn, nog voordat ik deze zelf had verzonnen. Droom ik? Slaap ik? Gebeurt dit wel allemaal echt met mij.      

Rustig wachtte ik mijn lot af, totdat de Dames, ja Dames plotseling voor het gordijn stonden en het gordijn opende.  Hahahaha Sjakie got you hahaha’ zei Mrs. Denise triomfantelijk.  ‘Kon jij je niet beter verstoppen?’ ging Mrs. Nina daarop in.  ‘Meekomen jij’ nam de Herin des Huizes de leiding weer over. Toen pas zag ik dat de Dames bewapend waren. Een van de Dames had een soortgelijke zoutbuks, als waar Mrs. Do mij de laatste  keer mee onder vuur had genomen. Daarnaast had Mrs. Do een soort van pistool.   ‘Volgen Sjakie, richting rode kamer.’ Daar werd ik geacht om voor de sling te gaan staan. Terwijl ik een paar klappen tegen mijn billen kreeg.     

Nu weet ik niet meer precies wie allemaal deelgenoot zou gaan worden van wederom een totale vernedering van mijn persoontje. Het aanstaande feestje past zeker in het rijtje van: Druiven in mijn achterste stoppen, ringwerpen om mijn penis en voorhoofddildo, worstelen en neuken met een teddybeer. Toegegeven die laatste is bijna niet meer te overtreffen. Als Piñata functioneren voor ‘hongerige’ Domina’s of Carrouselletje spelen met 5 touwen om mijn zak heen gebonden. Dat laatste is wel de enige keer dat ik met vijf Meesteressen gelijktijdig heb mogen dansen, dit terzijde. Laat ik zeggen, wie er zeker bij waren. Naast mijn  eigen lieftallige Meesteres, De jonge Dame met lang blond haar en een vernietigende gretige blik in haar mooie ogen: Mrs. Nina, De Meesteres die mij letterlijk alle hoeken van de ring heeft laten zien: Mrs. Zascha. En de jonge Meesteres met lang rood haar en met minstens een gelijkwaardige gretige blik in Haar ogen: Mrs. Do. Was Daisy er ook nog bij?? Vergeef mij…     

Ik moest plaats nemen voor de sling, die ik links en rechts aan de ketting moest vastpakken.   ‘Biedt je billen aan’ Peng…. Ik werd letterlijk door Do onder vuur genomen. Mijn geluk was dubbel. Mrs. Do schoot net zo gericht als zij destijds ringen om mijn penis wierp. Ze miste regelmatig doel. Twee, de kogels die mij raakte, deden niet echt zeer. Daarna werd het tijd voor de zoutbuks. Dat was andere koek. Mrs. Nina schoot op mijn billen. Beide schietapparaten waren voorzien van een rood richtlicht. Alleen bij dat pistool werkte dat niet zo goed.  ‘Doe dat rokje omhoog.’ Mijn  billen begonnen snel te vervelen en Mrs. Do was door de nodige kogeltjes heen. ‘Zoeken Sjakie.’ Terwijl ik op de grond was aan het zoeken, werd ik onder vuur genomen. ‘Omdraaien Sjakie, haal je ballen uit het badpak.’ Vervolgens namen Mrs. Do en Mrs. Nina mijn ballen onder schot. De impact was voor Mrs. Denise niet voldoende, zij nam weldra de buks van Mrs. Nina over. Ze vergrote daarbij Haar trefzekerheid door dichter bij mij te komen staan.         

Femmalia Deel 2, Episode 15  
Lady Catharine reed de huifkar richting het zuiden, om de kans om Kapitein Morgan tegen te komen te verkleinen.  De overhaaste vlucht uit Deniston had veel geld gekost, ze was inmiddels zo goed als ‘platzak’. Om geld te verdienen, besloot ze om Hank ‘uit te hoeren’. Ze stopte de koets aan de rand van een stadje en stelde Hank in een staande kooi ten toon. Tegen betaling mochten vrouwen Hanks penis betasten tot en met seks. Dit soort prostitutie kwam veel voor en Femmalia, het was niet legaal, maar werd wel gedoogd, zolang het geen overlast met zich meebracht.     

Na vele folteringen sloeg Noreen als eerste door, zij vertelde dat Lady Catharine zich schuil hield in Deniston, ook vertelde ze over Adriana. Brenda, Keisha en Noreen werden vervolgens op transport gezet naar een federale gevangenis, waar ze na berechtingen in terecht zouden komen. Ze werden alle drie naakt vervoerd. Kapitein Morgan ging zo snel als ze kon naar Deniston, daar trof ze inderdaad Adriana aan, maar Catharine was al lang gevlogen. Lokaal onderzoek wees uit dat ze een huifkar had gekocht 14 dagen geleden. Maar waar ze heen was vertrokken was onduidelijk. Adriana wachtte een vergelijkbaar lot, als de drie.     

Hank’s grote penis vond bij vele Dames bijna letterlijk gretig aftrek. Al snel deed Lady Catharine, die zich inmiddels Mabel noemde, goede zaken. Hank’s penis draaide overuren. Na circa twee maanden rondtrekken, stonden ze voor een volgend stadje. Zoals gebruikelijk werd Hank uitgestald. Ergens genoot hij wel van deze aandacht, het waren lange dagen, maar wel de beste dagen tot nu toe in dit land. Wederom was er belangstelling voldoende. Hank droeg meestal een geblinddoekt masker over zijn hoofd. Hij was gewend dat hij betast werd door vele handen. Zo ook nu weer, op de een of andere manier voelde deze ene hand betrouwbaar aan. Hank snoof en rook een voor hem bekend parfum. De voor hem bekende onbekende hand begon hem ritmisch te stimuleren. Plotseling zei de Dame in kwestie iets zachts tegen hem.  ‘Are you number 162?’ Dit was Hank’s slavennummer geweest bij Lady Carmens slavenfarmsssst…’ zei ze zacht ‘If you were 162 of Lady Carmen, you nod your head twice slowly.’  Nu wist Hank wie deze onbekende vrouw was, dit moest wel Selma zijn. Zij die iedere dag zijn pik drie maal had gemolken. Hank knikte zijn hoofd tweemaal onopvallend.. Good boyyy’ zei ze zacht, terwijl zij liefdevol zijn penis aaide en streelde. Hank’s lid was binnen de kortste keren keihard. De gedachte dat Selma met zijn pik bezig was, maakte hem botergeil.      

De volgende dag vertelde Selma tegen haar bazin Lady Carmen, dat ze 162 had gezien. Carmen kon zich nog goed herinneren toen ze hoorde dat Mabel was overvallen en vermoord. ‘What are you going to do?’ vroeg Selma nieuwsgierig.. ‘let me think Selma…’ ‘Do you want him back..??’ ‘I don’t know yet…’ Selma wist wel beter, de ogen van Carmen vertelde veel meer dan haar mond. De volgende dag ging Carmen met een paar Dames op pad, waaronder Nora, Selma en Miranda. Ze observeerde de hele dag die ‘Mabel’.. Ze was precies wie zij dacht dat zij was. Ze had Catharine vroeger wel eens ontmoet. Tegen de avond toen de meeste klandizie weg was, beslopen ze de huifkar van Catharine. Miranda leidde haar af, door een gesprek met haar aan te gaan. Vervolgens werd ze van achter overmeesterd door de potige Nora. Voordat ze om hulp kon roepen werd ze van achter neergeslagen. Catharine viel bewusteloos op de grond, ze werd daarna vast gebonden en kreeg een gag in haar mond en een zwarte zak over haar hoofd heen. Hank, die in een kooi zat had al een zak over zijn hoofd. Zonder dat iemand wat had gemerkt vertrok de huifkar met Nora op de bok. Op weg naar de Slavenfarm van Lady Carmen, een rit van een paar uur. Midden in de nacht kwam Catharine bij bewust zijn.      

Carmen trok de zak van haar hoofd af.. You….’ Zei Catharine verbaasd.. ‘What are you going to do with me?   …..Wordt vervolgd(slot in de volgende column)       

11 Februari 2020 (deel 5)  
Het echte werk ging nu pas beginnen.   ‘Op de kermis heb ik altijd prijs in de schiettent.’ Nu weet ik toevallig dat zij graag doet ‘fotoschieten’. Deze ronde had ze echter een ander doel. Dat was eerlijk gezegd ‘kloten’ voor mij. Mijn ballen hingen nog steeds buitenboord en waren nu niet alleen het mikpunt van de spot. Net als met ringwerpen (Lees: De Mattenklopper, deel 4, ep. 5) om mijn penis, was Mrs. Denise ook zeer bedreven in dit schietspel      

Ze kwam dicht genoeg bij staan om het (kleine) doel niet te missen en nam mijn ballen onder vuur. Uiteraard meerdere keren. De Dames hadden de grootste lol. Mrs. Do ging uiteraard verder met haar pistool. Tussendoor mocht ik de kogels weer oprapen, terwijl Mrs. Denise gewoon bleef doorschieten.  ‘Pak je lul er nu bij.’ Game on hahaha Vuuuuurrrr.. regelmatig waren het voltreffers op mijn mannelijkheid. Dit tot grote hilariteit bij de Dames.  ‘Sjakie span je ballen op met je handen.’ Mijn pruik was al een paar keer van mijn kruin afgevallen en mijn inlegtieten hingen ondertussen op half 11. Vuurrrr.. Diverse vernietigende salvo’s op mijn strakke ballen raakte succesvol het doel. Mijn pijnkreten en grimassen werkte als een rode lap voor een stier, in dit geval de lachspieren van de Dames.     

‘Nu is je eikel aan de beurt Sjakie.’ Vrijwel meteen gingen mijn gedachte terug aan die keer dat Mrs. Denise volle bak een condoom op mijn eikel liet knallen (Lees: Sinistra en Destra dec. 2016) AuuuuuwwIk hoefde niet te twijfelen dat Mrs. Denise haar doel niet zou raken.  ‘Sjakie tellen….’  ‘Tellen?  Ehhh 1, 2 ,3.‘ Vuurrrrr.’ Hahahahaha volgde een gierende lachsalvo van vier prachtige Meesteressen. Uiteraard was het een voltreffer van Mrs. Denise. Maar ook Do wist het doel van deze eikel… ehh ik be…doel de eikel van mijn penis te raken. Dit tafereel herhaalde zich enige malen. Een aantal zoutkorrels deden absoluut niet onder voor dat condoom destijds.     

‘Nina wil jij zijn ballen eens afbinden.’ Vroeg Mrs. Denise aan de jonge Dame met lang blond haar.  ‘Dat kan hij toch ook zelf doen.’ Daarop overhandigde ze mij het touwtje. Jammer natuurlijk voor mij, ik had het niet erg gevonden als Mrs. Nina mijn ballen had afgebonden. Maar U hoort deze zeer bevoorrechte slaaf absoluut niet klagen.  ‘Dat kan hij wel, dat heeft hij vaker gedaan. Strak afbinden hè!!’ Sprak zij mij waarschuwend toe.  IJverig begon ik mijn ballen af te binden. Uiteraard niet zo vakkundig als de Grand Lady van het huis deze vaardigheid beheerst.  ‘De ballen splitsen hè.’     

Na dit korte tussen intermezzo gingen de Dames verder met schieten. Onder andere mijn tepels moesten onder vuur worden genomen. De vloer was inmiddels bezaaid met zout. Nog steeds raapte ik tussendoor kogeltjes op voor Mrs. Do.   ‘Hij kan ook wel de vloervegen.’ Stelde Mrs. Nina voor. Daarop kreeg ik een handveger en blik.   ‘Sjakie pak je lul vast en trek er aan.’ Nu werd het dus interessant. Het is algemeen bekend dat mannen geen twee dingen gelijk kunnen. Met uitzondering van het feit de wij een seksboekje kunnen vasthouden en ons aftrekken. Of is dat geen multitasking? Anyway, ik moest dus aan mijn lul trekken en de vloervegen met een handveger. Dat schoot eerlijk gezegd niet echt op. Dat was overigens geen reden om te stoppen met schieten. De Dames hadden nog steeds de grootste lol.     

Even later was het dan toch genoeg geweest.  ‘Sjakie kom mee, ga de stofzuiger halen. Daarna dweil jij de vloer en neem jij de kleren en pruik mee.’ Zowel, pruik, rokje, borstvulling en het schouder shirtje had ik inmiddels al uit getrokken. De finale moest echter nog volgen.  Na de schoonmaak werkzaamheden werd ik terug gedirigeerd richting de kelder. Feitelijk liep ik een film in. Terwijl ik inmiddels weer in de tweede kelderruimte was, daar waar de douche is, formeerde vier machtige Dames zich.     

Als of ik Charles Bronson was in Once Upon a Time in the West. Voor diegene die deze film niet kennen. Zijn die er überhaupt wel? Kijken. Wie hem wel kennen, begin van de film, Harmonica (Charles Bronson) arriveert op een station. De trein vertrekt, en dan staat hij tegenover drie gringo’sSergio Leone, de regisseur bracht de hitte zo mooi in beeld, dat je de zweetdruppels zelf over je gezicht voelt lopen. Ennio Morricone zorgde hierbij voor bijbehorende ijzingwekkende muziek. Alleen een vervelende vlieg verstoorde met zijn gebrom de rust tot dat Harmonica met zijn pistool de drie gringo’s neer schiet………..     

Wakker worden Sjakie wakker worden. Voor mij stonden niet drie maar  vier top Meesteressen, Links Mrs. Zascha, die met iedere beweging en gebaar duidelijk maakt, waarom zij een absolute topper is in dit vakgebied, zij is zo subtiel. Erg mooi. Ja, ik begrijp Blackmail Slave wel. Ik heb Haar ontzettend zien groeien in ruim drie jaar. Daarnaast stond Mrs. Do, een jonge zeer enthousiaste en leuke Meesteres, die bovenal zichzelf is, met haar prachtige lange rode haren. Daar weer naast stond die andere jonge Dame, wiens guitige en ondeugende ogen menig mannen hart op hol laat slaan. Plezier is het keyword. U heeft de pretoogjes van mijn ‘wijlen’ vrouw. En dan mijn Meesteres zelf.      

Ik kan schrijven dat Mrs. Denise feitelijk niets meer hoeft te zeggen. Een korte blik met Haar ogen, laat mij verstijven. Ehhh, dat onderdeel van mijn lichaam ook hahaha. Daar stond ik dus. Zeker niet de eerste keer naakt voor vier vrouwen. In mijn begin periode bij DP werd ik in sessie 4 voor de eerste keer blootgesteld aan vier Dames. Achteraf was het zeker een vervulling van een droom, Het blijft een droom die niet vaak genoeg kan uitkomen.     

Daar stond ik dan, in een damesbadpak met een bloementjes motief en afgebonden Ballen en pik die buitenboord hing, tegenover vier prachtige Gringa’sBanditas. Mijn revolver, die ik weldra ter hand zou gaan nemen, was nog niet doorgeladen.  ‘Zet een stap terug, ga in de douche staan. Draaien..  Ik draaide richting douche kop, maar nog niet ver genoeg.  ‘Verder Sjakie, jij moet die sprinkler van jouw in de douche richten.’  Daar stond ik dan ‘Harmonica’ met mijn revolver in aanslag.  ‘Trekken Sjakie en kijk ons aan..’   ‘We horen je niet… Harder… harder..’  Mijn o mijn o mijn ooooo die aanblik van vier Dames.. Ik voelde me kleiner worden, dat wat groter moest worden, voelde zich bekneld door mijn zelf aangelegde ballenbondage.  ‘We horen je niet Sjakie…. Moet ik mijn nagels eens in jouw tepels prikken?’  AhhaahHHaaaahOOOOhH Meesteres mag de balbondage af?’  ‘Bekneld hij de doortocht? Snel dan nog 10 seconde.’  Mijn genade was dat Mrs. Denise erg langzaam telde, het touwtje ging zo snel mogelijk af. Een paar tellen later kon ik de onweerstaanbare vernederende blikken van de vier ‘Banditas’ niet meer bedwingen.  ‘Wachtte Sjakie….wachtte….. Nu……’  Deze Harmonica werd genadeloos afgeslacht door de vier Banditas en stierf in zijn bloemetjes badpak een zeer bevredigende dood.     ……………wordt vervolgd      

Vereer      
Terug,    
naar het toen.   
Het waarom van   
mijn laten en doen.       

Grijp ik vast,   
wat ik niet kan raken.   
Schreeuwt mijn hart,   
van de hoogste daken.       

Kwam ik opnieuw,   
om nooit te komen.   
Verbleef U, in mijn   
mooiste dromen.       

Bent U daar,   
waar ik nooit kan zijn.   
Gaat U, voordat ik  
verdwijn.       

Kwam U, om   
nimmer meer te gaan.   
Enkel mijn hart, kan   
dat verstaan.       

Het leven lacht.   
Trots kniel ik neer.   
Kus de voeten, van de    
vrouw die ik vereer.                      

 Zending      
Op dat punt,   
in mijn leven.   
Werd mijn lot   
beschreven.       

Gegaan,   
zonder een gedachte.   
Niet wetend, wat ik   
kon verwachte.       

Stilstaan,   
om mij te begeven.  
Daar, waar ik naartoe   
ben gedreven.       

Deining,   
eindeloos omgeven.   
Hunkerend, naar alles   
wat ik mag beleven.       

Voorwaarts,   
puur op gevoel.   
Begrijpt U blind, 
Wat ik bedoel.       

Bepalend,   
een sterke wending.   
Stuurt U al jaren,   
mijn zending.       

    

Top