Onderhoudsbeurt

Mijn zintuigen waren me ontnomen. Door de blinddoek kon ik niets zien. De oordoppen waren zodanig aangebracht dat ik helemaal niets kon horen. Ik stond vastgemaakt achter de tralies op de overloop van de studio. Ik kreeg helemaal geen prikkels van buiten. Alleen een enkele keer als er een dame over de overloop langs kwam en het nodig vond even door de tralies in mijn tepels te knijpen of mijn pik te beroeren. Welke dame? Ik had geen idee. Ik zag haar niet en hoorde haar niet aankomen. Omdat ik daar vrij lang moest staan raakte ik zonder prikkels ook het gevoel van tijd kwijt. Hoe lang heb ik daar gestaan? Bij DP bestaat een halve dag sessie uit afwisselend spel en een tijd vastgezet worden. Dat kan evenredig verdeeld over de sessie. Maar ook door een extra lange opsluiting en daarna wat langer spel.
Na het douchen was ik door een zeer aantrekkelijke, erg jonge dame daar weggezet. Ik kende haar niet. Zij mij wel, want ze wist nog dat ze me begin dit jaar had uitgelachen toen ik in een rieten rokje een dansje voor mijn Meesteres Akira had moeten maken. Nu had ze me vastgezet in opdracht van Meesteres Zascha. Ze is dus vaker actief binnen DP, maar niet te vinden op de pagina met teamleden op de website.
Helaas is mijn Meesteres Akira vanwege persoonlijke omstandigheden een tijdje afwezig. Daarom had ik voor mijn periodieke onderhoudsbeurt een afspraak met Meesteres Zascha gemaakt. Er zijn over Meesteres Zascha al veel lovende recensies geschreven. Ze wordt “pijngodin” genoemd. Eerder heb ik gezien hoe ze een andere slaaf bewerkte. Daarom heb ik voor deze mooie lange en slanke dame gekozen. Ik had de onderhoudsbeurt natuurlijk verder kunnen uitstellen tot Meesteres Akira terug is, maar ik realiseerde me dat ik deze beurt dringend nodig heb. Ik moet er voortdurend aan herinnerd worden dat ik ontzag voor dames moet hebben, dat ik als man mijn plaats moet weten. Ik heb namelijk nog steeds de neiging om te kijken als een dame in een kort rokje of in een strakke broek met laarzen mij voorbij loopt. Ook kijk ik soms schaamteloos naar een strak truitje met daaronder ongetwijfeld spannende boobs. Allemaal vanzelfsprekend not-done in het #me-too tijdperk. Mannen horen geen opgewonden dromen te krijgen als ze een dame zien. Het is een vorm van zelfcorrectie dat ik me bij een onderhoudsbeurt op mijn plaats laat zetten, dat ik me realiseer dat dames met mij mogen doen waar ze zelf zin in hebben.
Maar terug: ik stond daar dus na verloop van tijd zonder tijdsbesef op de overloop. Hoe lang? ik had er geen inschatting meer van. De vastgebonden houding en de spanning dat ik geen benul had wat er om mij heen gebeurde maakte het vermoeiend. Op een bepaald moment vond de eerder genoemde jonge dame dat het lang genoeg geduurd had en kwam zeggen ( mijn oordoppen gingen even af ) dat ze aan Meesteres Zascha zou vragen dat er iets anders met mij moest gebeuren. Zascha kwam en maakte me los. Op het moment dat de blinddoek afging zag ik ook switch Roos en lady Do tegenover me staan. Altijd fijn deze andere dames van het dreamteam van DP even te zien. Zascha nam mij mee naar beneden en daar werd ik opnieuw vastgebonden en vastgezet, nu op een stoel in de hal. Dat was minder vermoeiend. Vanzelfsprekend weer geblinddoekt. Andere bezoekers hebben recht op hun privacy. Ik mag ze dus niet kunnen zien. Nu kon ik wel aan de geluiden merken hoe druk het deze middag in de studio was. De dames vroegen aan elkaar welke douche nog vrij was voor weer een nieuwe bezoeker terwijl de heren die afgewerkt waren ook nog moesten douchen. Ook vroegen de dames aan elkaar welke speelkamer nog vrij was. Terwijl er toch veel kamers zijn in dit prachtige fantasy-house.
Ik begreep nu ook waarom ik deze keer zolang was opgesloten: Meesteres Zascha had intussen een uitgebreid spel met een andere bezoeker kunnen spelen. Omdat ik een halve dag afspraak had was er nog genoeg tijd voor mij. Ik hoop altijd als ik een afspraak heb bij DP dat de dame er alleen voor mij zijn. Ik vind het altijd moeilijk om te accepteren dat ik voor de dames slechts één van de vele mannen ben waarmee ze als slaaf kunnen spelen. Dus toen ik merkte hoe druk het was en dat Meesteres Zascha eerst met een ander speelde kwam dit wel weer even binnen.
Maar goed, op een gegeven moment begon het uitgebreide spel met mij. In de zwarte kamer werd ik op bondagebed vastgelegd. Hoewel ik me de vorige dag nog geschoren had, vond Meesteres Zascha dat het er niet uitzag. Kortom: scheerzeep en scheermes werden klaargezet. Juist omdat ik het zelf best zorgvuldig had gedaan vond ik het erg vernederend dat ze aan de slag ging. Stiekem verdacht ik haar ervan dat het niet nodig was mij te scheren maar dat ze het uitsluitend deed om mij te vernederen. En eerlijk: toen ze met haar ene hand mijn pik en ballen vasthield om met het scheermesje in haar andere hand overal goed bij te kunnen voelde dat best heerlijk. Of is er een krachtiger woord om uit te drukken dat zoiets fijn voelt in je erogene zone? Terwijl ze geconcentreerd en voorovergebogen met me bezig was kon ik ook goed zien wat een knap gezicht deze blonde dame heeft. Genieten! Nadat ze klaar was met haar werkje moest ik op het bed blijven liggen. Mijn ballen werden afgebonden. Het bondagebed heeft in het midden een opening. Ik moest zo gaan liggen dat mijn ballen precies bij deze opening lagen. Aan het koordje rondom de afgebonden ballen werden door de opening gewichten gehangen. Deze trokken mijn ballen naar beneden. Om mij te pesten pakte ze er de terminator bij. Die zorgde ervoor dat ik opgewonden raakte, begon te hijgen en zo, maar klaarkomen lukte niet omdat mijn ballen nog steeds strak afgebonden waren. Er werden tepelklemmen aangebracht die met een kettinkje aan elkaar vast zaten. Dat kettinkje moest ik in mijn mond vasthouden. Helaas was dit kettinkje net ietsje tekort. Ik moest mijn hoofd optillen om het vast te houden. Zo gauw ik mijn hoofd rustig achter mij op het bed wilde leggen trok ik zelf aan de klemmen op mijn tepels. Het was de bedoeling van de Meesteres dat het mij niet zou lukken mijn hoofd half omhoog te houden en dat als ik mijn hoofd liet rusten ikzelf de klemmen van mijn tepels zou trekken. Auw,auw!
Ze trok handschoenen aan en pakte wat glijmiddel en ging eerst met één vinger en daarna toen met twee mijn prostaat bewerken. Ze vroeg zich af of ze ook drie vingers er in zou kunnen krijgen. Ik zei dat dat haar vanzelfsprekend zou lukken. Ze vond dat een brutale opmerking. Onmiddellijk stootte ze ook met de derde vinger erbij naar binnen. Eenmaal opgerekt kreeg ik een dildo daar naar binnen. Het was tijd om mij weer een tijdje alleen te laten liggen. Ik kreeg opdracht ervoor ze zorgen dat de dildo binnen bleef. Ik was bang – immers ook nog steeds vastgebonden – dat me dat niet zou lukken. Een kwestie van mijn billen bij elkaar houden zei Meesteres Zascha. Ik heb het geprobeerd: het lukte niet. Op een bepaald moment moest ik hoesten en toen schoot de dildo uit mijn kont.
Toen Meesteres terug kwam was ze daar niet tevreden over. Ik werd overgebracht naar de nursingroom. De zwarte kamer waar ik nog steeds op het bondagebed lag was nodig voor een spel van een andere dame. Het was nog steeds druk in huis.
In de nursingroom liet Meesteres Zascha me eerst weer een tijdje wachten, tot dat ze begon aan de grand finale. Ik schrok toen ze de spullen klaarlegde: naalden door mijn tepels! Zou ik daar nog tegen kunnen?
Dank Meesteres Zascha voor deze grondige onderhoudsbeurt,voor deze mooie middag!!!!

Top