Op consultatie bij Dokteres Rose

 

Een spannende terugkeer naar Domination Palace! Het is de tweede keer dat ik naar hier kom, de laatste keer was met Meesteres Nina. Ik heb na de eerste sessie met haar de tip gekregen om het misschien ook eens te proberen met iemand die switch is. Na lang nadenken is mijn oog op Meesteres Rose gevallen. Haar interesse in rollenspel heeft mijn aandacht getrokken. Zenuwachtig maar vastbesloten bel ik aan, ik word ontvangen door Fleur. Deze lieve dame vertelt me dat Meesteres Rose nog even bezig is en dat ik even op haar moet wachten. Minuten lijken uren te duren, want ik weet niet wat ik van deze dame moet verwachten, ik ken haar enkel van foto’s en haar omschrijving. Wat als het tegenvalt? Wat als er geen klik is? Wat als … Honderden vragen gaan door me heen. Bij elke voetstap die ik op de gang hoor gaat mijn hart sneller slaan.

Na een tijdje komt Meesteres Rose binnen en als bij toverslag verdwijnen mijn zenuwen. Wat een mooie dame, wat een vriendelijke dame. We bespreken de wensen en de grenzen en tegelijk zoekt Meesteres Rose welke grenzen we eventueel kunnen verleggen. Omdat zij net als mij grote fan is van rollenspel, besluiten we ons in de medische kamer klaar te maken voor mijn onderzoek.

Na mij te hebben uitgekleed en te hebben gewassen, kan het onderzoek beginnen. Dokteres Rose haar oog viel al snel op mijn billen, die alvast enkele klappen kregen. Vervolgens kregen mijn ballen de aandacht, deze werden gebonden en er werd een gewicht aan bevestigd. En tenslotte werd mijn kontje onderhanden genomen. Mijn prostaat werd beetje bij beetje onderzocht, één vinger, twee vingers, drie vingers. Ik nam plaats op de onderzoekstafel waar mijn holletje nog wat meer onder handen werd genomen. Om te voorkomen dat ik als bange patiënt zou weglopen, werd ik vastgebonden. Ik kreeg een blinddoek om en een koptelefoon en werd een tijdje alleen gelaten. Ik wist dat mijn handen nog los waren, maar ik heb de nieuwsgierigheid kunnen bedwingen om niet te spieken. Ik durfde het ook niet, want ik wist niet of mijn Dokteres streng was of niet en niet stiekem wilde testen of ik me wel aan mijn woord zou houden. Geduldig wachten op haar terugkomst was dus de boodschap.

Na een tijdje kwam ze terug, zonder waarschuwing voelde ik al snel enkele zachte aanrakingen van Meesteres Rose. Wat wilde ik haar graag zien, wat verlangde ik er naar. Mijn blinddoek en koptelefoon werden afgedaan en zag dat Meesteres Rose van outfit was veranderd en nu helemaal Dokteres Rose was geworden, klaar om haar patiënt anaal te behandelen en te onderzoeken. De prostaat zou het flink te verduren krijgen, want deze prachtige Dokteres had een specimen nodig van mijn zaad. Dit zou opbouwend moeten gebeuren, de gevolgen van een vroegtijdige zaadlozing zouden niet te overzien zijn. Ik wist dat ik in de handen van een heel goede Dokteres was, maar toch was ik bang dat ik te vroeg zou klaarkomen (mijn Dokteres was immers prachtig!). Ik beloofde haar tijdig te laten weten als ik op het randje zat om het experiment niet te laten mislukken. Om de prostaat extra te stimuleren werd gewerkt met electropulsen, iets waar ik altijd bang voor was, maar om “gezondheidsredenen” was dit noodzakelijk. Om er zeker van te zijn dat mijn zaadlozing voldoende zou zijn, ging mijn prachtige Dokteres mij met haar prachtige lichaam teasen, al werd ik gewaarschuwd dat de gevolgen van deze behandeling sterke bijverschijnselen zouden hebben. Ze ging boven op me zitten zodat ik een goed zicht had op haar prachtig lichaam. Nu werd de behandeling erg moeilijk, ik voelde dat ik op het randje was, maar ik wist wat de gevolgen zouden zijn als ik zou komen zonder haar toelating en smeekte om de behandeling even te stoppen. Om me wat af te koelen na dit deel van de behandeling kreeg ik een golden shower. Helaas voelde ik dat dit nog meer prikkelingen gaf en het nog moeilijker werd. Ik hield vol, want de angst voor de gevolgen als ik zou komen was groter dan het verlangen om te komen. Uiteindelijk na een dik uur en een half, werd de melkmachine bevestigd. Al snel werd ik twee keer zo groot, zeker toen Dokteres Rose op me kwam zitten. Om verhitting te voorkomen mocht ik pas klaarkomen nadat ze een tweede keer op me ging plassen. Toen ik haar gouden straal op me voelde lopen, smeekte ik  (ik zou zelfs op mijn knieën hebben gesmeekt als ik niet vast zat aan een anale haak) om te mogen komen. En toen ik de toelating kreeg, voelde ik het effect van de behandeling. Een week opgespaard zaad vulde de melkmachine, even was ik bang dat er niets meer zou overblijven in mijn ballen. De behandeling was gelukt.

Meesteres Rose is een echte topmeid! Heb nog niet veel sessie gehad, maar weet nu al dat ik nog eens terugkom naar haar. Ze heeft iets in me losgemaakt wat ik niet in woorden kan omschrijven. Het is een lieve en fantasievolle dame. Ze heeft me direct op mijn gemak gesteld en alles wat ik verwachtte in een sessie waar gemaakt (en meer!). Die avond ontving ik nog een lief mailtje van haar om me te bedanken voor de leuke sessie. Dat deed mijn hart zowaar smelten van blijdschap en geluk. Ik hoop zeker in de toekomst mijn grenzen nog verder met haar te mogen verleggen. Bedankt voor de topsessie!

slaaf John

Top