Op ontdekkingsreis met Meesteres Rose

Het is een regenachtige middag wanneer ik opnieuw naar binnen stap bij Domination Palace voor mijn tweede ontmoeting met Meesteres Rose. Meesteres Samantha laat me binnen en biedt me een drankje aan. Ik wacht geduldig tot het moment dat Meesteres Rose de ruimte betreedt. Ik ervaar het weerzien als erg hartelijk en vertrouwd. Dat komt omdat ik nog steeds met een gelukzalig gevoel terugdenk aan onze eerste, spontane ontmoeting van vier weken eerder, waarbij Meesteres Rose me zo enorm verraste en ik met haar een sessie beleefde waarin ik heel veel van mezelf kwijt kon (zie Nasty Games met Meesteres Rose). Dit keer neemt ze uitgebreid de lijst met do’s en don’ts met me door, waarbij ik vooral veel do’s opgeef om haar zoveel mogelijk speelruimte te geven om er een creatieve sessie met onverwachte wendingen van te maken. Bovendien wil ik dolgraag dat Meesteres Rose mijn grenzen verder verkent èn verlegt. Dan gaan we naar zolder. Een heerlijke plek om even alles om je heen te vergeten en volledig overgeleverd te zijn aan mijn Meesteres.

Meesteres Rose moet meteen haar creativiteit kwijt. “Ik ga je een touwharnas aanmeten”, zegt ze en begint me met precisie met touw te omwikkelen, volgens een nauwkeurig en symmetrisch patroon. Met bondage heb ik tot dusverre geen enkele ervaring. Het mooie van deze variant is, dat je je wel gebonden voelt, maar je beweeglijkheid niet verliest. Koortsachtig is Meesteres Rose bezig om het touw om me heen te draaien, onder mijn armen door te halen en tussen mijn benen en billen door te trekken, waarbij mijn pik en ballen natuurlijk als extra steunpunt worden gebruikt. Het ruwe touw voelt sensationeel op de huid en ik geniet vooral ook van de aandacht van mijn Meesteres, die tenslotte ook mijn handen elk met kortere touwen bindt. Ik mag het resultaat in de spiegel bewonderen en geef toe dat ik het prachtig vind. Het geeft een kick en ook het heerlijke gevoel om het bezit te zijn van Meesteres Rose. Dan bindt ze mijn handen gespreid en boven mijn hoofd aan het frame en voorziet mijn tepels van klemmen. Mijn tepels zijn nogal gevoelig en pijnscheuten benemen me even de adem. Dit is altijd een spannend moment, want als ik sta word ik snel duizelig en moet me concentreren om het zwart voor mijn ogen te verdrijven. Gelukkig lukt dit, want ik wil de Meesteres hier niet mee lastig vallen. “Bedenk maar eens vijf manieren waarop je zou willen klaarkomen”, zegt Meesteres Rose, waarna ze de zolder verlaat om meer spullen te halen. Ik geniet van het strakke en ruwe touw, de zoete pijn in mijn tepels en het feit dat ik daar weerloos en overgeleverd moet staan, in afwachting van wat Meesteres Rose nog meer voor mij in petto heeft. Ondertussen breek ik mijn hoofd over haar vraag. Een antwoord bedenken is nog niet zo eenvoudig voor mij, een pasklaar antwoord heb ik niet. Aan de ene kant voel ik me gedwongen om hier à la minute over te fantaseren en aan de andere kant ben ik enigszins beschaamd om het dadelijk op te moeten biechten.

“Ik heb besloten dat het deze middag voor jou vooral om het ervaren van pijn zal draaien”, zegt Meesteres Rose wanneer ze terug op zolder is. “Het is extra uitdagend voor mij omdat ik geen zichtbare sporen op je mag achterlaten”. Ik moet op handen en knieën op de bank gaan zitten. Allereerst mag ik mijn Meesteres uit haar jurkje helpen door de band rond haar hals los te maken en de ritssluiting aan de rugzijde open te maken. Ik voel me erg vereerd en even later bewonder ik Meesteres Rose, die in haar sexy outfit voor me staat. Ze heeft een prachtig lijf en bovendien ogen die ik zelden bij een vrouw gezien heb. Donker maar met een twinkeling. Onpeilbaar en toch lijken ze tot op de bodem van mijn ziel door te dringen en stralen een energie uit die alleen al genoeg is om me knikkende knieën en een wee gevoel in mijn onderbuik te bezorgen. Pure magie en ik voel dat ik me volledig wil overgeven aan deze powervrouw. Dan neemt Meesteres Rose achter mij plaats en trakteert me, tot mijn grote vreugde, op een roffelende spanking.

Meesteres Rose gebiedt me om mezelf op te rollen en mijn armen achterwaarts, onder mijn benen door op de bank te strekken. “Pijn kent vele vormen, één daarvan is koude”, zegt ze terwijl ze ijsklontjes in mijn anus begint te stoppen. Het geeft inderdaad een tintelend en licht branderig gevoel, maar ik zeg mijn Meesteres eerlijk dat ik het eerder fijn dan pijnlijk vind. Dan is het tijd voor warmte. Meesteres Rose stopt een kaars in mijn kont en steekt deze aan, om alvast te vieren dat ik bijna jarig ben. Daarbij druppelt kaarsvet tussen mijn billen wat van die afstand best heet is. Mijn armen liggen nog steeds onder mij door en ik verplaats gehoorzaam mijn handen zodat het kaarsvet op mijn vingers en handpalmen terechtkomt. Door mijn houding is de wax nog heet genoeg om mij op het moment van neerkomen een mengeling van sensatie en pijn te bezorgen, zonder brandwonden te veroorzaken.

Tijdens ons gesprek had ik al aangegeven dat een spel met naalden me niet erg aantrekt, maar dat ik één naaldje wel eens wilde proberen. Maar dat dit wel lastig zou zijn, omdat er geen sporen mogen achterblijven op mijn lijf. Nu vertelde Meesteres Rose mij, dat naalden door de voorhuid en de huid van je zak nauwelijks tot bloedingen leiden en hooguit een klein zichtbaar bloedpuntje achterlaten. Als iemand mij kan overhalen om iets nieuws te proberen, is het Meesteres Rose wel. Ik voelde dan ook geen enkele angst. Dus zo gebeurde het dat ik, nog steeds in dezelfde houding even later de prik en wat lichte pijn voelde terwijl het eerste naaldje onder door mijn zak gestoken werd. Dat viel erg mee. Stiekem werden het al snel enkele naaldjes, ook door de voorhuid. “Draai je maar eens op je rug, maar denk aan de naalden”, zegt Meesteres Rose. Wanneer ik op mijn rug lig houdt ze een heel wat grotere naald voor mijn ogen en zegt “Het maakt het spannender wanneer je kunt anticiperen! Nu ga ik een paar van deze naalden door je lul steken!”. Even later voel ik pijnlijkere prikken van deze langere en dikkere naalden. Ik berust, vol overgave. Wanneer ik uiteindelijk mag kijken zie ik drie of vier grotere en enkele kleinere naalden zitten over de hele lengte van mijn pik. Meesteres Rose lijkt tevreden met het resultaat van deze eerste keer en ik ben blij dat ik ja heb gezegd tegen dit eerste experiment met naalden.

Tussendoor laat Meesteres Rose mijn tepels trouwens niet met rust. De klemmen zitten strak op mijn mini-tietjes en van tijd tot tijd knijpt ze er extra in. Deze pijn ervaar ik als behoorlijk heftig maar ook als verslavend. Het beneemt me de adem en ik doe moeite om niet te schreeuwen van pijn. Op een zeker moment leunt Meesteres Rose over me heen, zet haar handen op de klemmen en drukt dan met haar volle gewicht op de klemmen terwijl ze me gemeen aankijkt. Ik verbijt de pijn en houd vol, want om genade smeken wil ik niet. Ik heb het idee dat Meesteres Rose als switch heel goed is in het verdragen van pijn en ik wil niet kleinzerig zijn en vooral ook voor haar deze pijn doorstaan. Want ik weet dat het nog veel heftiger kan.

“Een ouderwetse manier van straffen is door middel van bastinado”, legt Meesteres Rose uit. “Het mooie is, dat het best pijn doet en toch geen sporen achterlaat”. “Het is één van mijn favoriete manieren om mijn slaaf te straffen”, lacht ze sadistisch, terwijl ze meteen de eerste klappen uitdeelt. In het begin is het draaglijk, maar wanneer mijn Meesteres alsmaar harder slaat en er tevens een spelletje van maakt waarbij ik niet weet wanneer ze slaat en welke voet ze zal treffen, wordt de pijn heviger en kan ik de klappen niet meer opvangen zonder elke keer een kreet te slaken. Daarbij waren mijn voeten inmiddels nogal koud geworden, waardoor ze extra gevoelig zijn voor pijn. Ik probeer mijn kreten binnensmonds te houden en besluit dat ik niet om genade zal smeken, hoe lang ze ook doorgaat. Ik wil Meesteres Rose niet teleurstellen en iedere bestraffing dapper verdragen. Liever smeek ik om meer.

Uiteindelijk komt er een einde aan de pijn. Tijd voor andere experimenten. Tijdens het voorgesprek heb ik Meesteres Rose verteld dat het voor de Meesteressen tot dusverre nogal een uitdaging was om mij klaar te laten komen als zij dat wilden. Voor de afspraken met Meesteres Rose heb ik al zes keer eerder een sessie beleefd bij Domination Palace. Eén keer kwam het ervan, vorig jaar bij Meesteres Sophie. Ze had me toen al een hele tijd opgeladen en het was een fantastische en kinky middag. Terwijl ik fanatiek, voor de eerste keer, een andere slaaf aan het pijpen was, buiten op het dak, werd ik van mijn lading bevrijd. Nu is het Meesteres Rose vorige keer, tijdens mijn eerste sessie met haar, eveneens gelukt. Ook dit was een kinky sessie. Na eerst als teefje door haar te zijn gebruikt en misbruikt, werd ik op een goddelijke manier beloond en beleefde ik een spetterend einde. Dit keer bevestigt Meesteres Rose de terminator op mijn pik en verlaat de zolder met de mededeling dat ik dan maar moet proberen om niet klaar te komen. Ik geniet van de behandeling. Enkele keren ben ik dichtbij, maar op één of andere manier lukt het me om het hoogtepunt te onderdrukken, wat ook geconstateerd wordt door mijn Meesteres.”Heb je al eens kennis gemaakt met de melkmachine”, vraagt Meesteres Rose. Ik schud van nee, waarna ze me losmaakt en meeneemt, de trap af. In een kamer aldaar moet ik plaatsnemen op een soort van gynaecologenstoel en duwt mijn Meesteres eerst een dildo in mijn kont, waarna de melkmachine wordt geïnstalleerd. Ook nu geniet ik van het zuigende gevoel en het opwindende plaatje, maar kom uiteindelijk niet tot een hoogtepunt.

De laatste scène die Meesteres Rose voor mij op touw zet is weer typisch Meesteres Rose en doet me terugdenken aan de vorige keer. Ze leidt me de kleine doucheruimte binnen waar ik met mijn blote kont op de tegels en achterwaarts tegen de muur leunend moet gaan zitten. Al snel mag ik de voeten van mijn Meesteres aanbidden, gevolgd door een gouden plensbui waardoor ik van top tot teen nat word. Ondertussen moet ik mezelf bevredigen. Dit is één van de vijf manieren waarop ik zou willen klaarkomen, zoals ik daarvoor aan Meesteres Rose heb verteld. Terminator en/of melkmachine heb ik ook genoemd. Ik doe het graag zelf, onder aanmoediging en toeziend oog van de Meesteres. Of voor meer publiek, want ik ben best wel exhibitionistisch. Weer kom ik dichtbij, maar dan stopt het spel.

Ik mag gaan douchen, Meesteres Rose laat me alleen. Het was een fantastische middag. Een ontdekkingsreis langs vele nieuwe ervaringen. Die ik snel weer hoop voort te kunnen zetten. Ik kan me geen betere reisleidster indenken dan Meesteres Rose. Zij is in staat om me even te laten ontsnappen aan de dagelijkse routine en me helemaal mezelf te laten zijn. Om me tot volledige overgave te dwingen en al mijn fantasieën uit me te trekken en uit te laten komen. Wordt snel vervolgd.

Top