Opnieuw chapeau voor Daisy !!!

Onlangs was het dan eindelijk zo ver. Mijn 2e sessie met Daisy. Het had veel te lang geduurd, maar dat lag niet aan Daisy. Ik wilde weer een worstelsessie boeken, maar aangezien Daisy last had van haar kaak, werd het een rollenspel. En al had ik alleen maar een uur naar Daisy kunnen kijken, dan had ik de sessie nog wel geboekt.

Op een hele warme dag belde ik aan en Daisy zelf deed open. Ik had moeite om op mijn benen te blijven staan, want ze zag er oogverblindend uit. We deden even een drankje en spraken de sessie door.

Zoals gezegd gingen we een rollenspel doen en ik wil daar niet te veel over uitwijden. Het resultaat was dat ze mij even zo goed te grazen nam en nog veel erger dan vorige keer. Als Daisy je te pakken heet, dan kun je wel Hans Klok heten, maar dan ben je gedoemd om onder te gaan. Het was dan ook duidelijk wie in het rollenspel de bovenliggende en de onderliggende partij was.

Het leek niet alleen dat ze nog sterker was dan de vorige keer, maar ze was ook sterker. En ze speelde geen rol of personage, maar ze was die persoon. En wat de situatie ook vroeg, Daisy levert elk moment wat de situatie vraagt. Of dat nu sterk, sexy, sarcastisch, speels, sadistisch of schattig is, het maakt allemaal niet uit. Daisy voelt het allemaal geweldig aan.

Haar grepen zijn voor mij way to much om te verdragen, maar haar beste greep is eigenlijk het feit dat ze je nog tijden lang na de sessie in haar greep heeft.

DAISY, YOU ROCK !!!

Top