Overstap naar Meesteres Nina

EEN NIEUW TIJDPERK? OVERSTAP NAAR MEESTERES NINA, SUPER SPANNEND!!!
Met het vertrek van Meesteres Denise ben ik vast niet de enige slaaf die op zoek is naar een nieuwe Meesteres die mij als onderdanige man in de toekomst onvergetelijke SM-sessies wil en kan bezorgen. Omdat Domination Palace voor mij een fantastisch SM-huis is (betrouwbaar, discreet, hygiënisch en volop ongekende mogelijkheden en SM-attributen), heb ik de webpagina’s van en verhalen over alle Meesteressen die werkzaam zijn in DP opnieuw nauwkeurig bekeken en gelezen waarbij ik diep onder de indruk ben van het gehele DP-team! Hoewel ik als slaaf graag met alle Meesteressen zou willen kennismaken wil ik hun kostbare tijd en drukke agenda’s niet verstoren.

In aanloop naar een afspraak.

Uiteindelijk heb ik bewust gekozen voor Meesteres Nina en ik verwacht daar geen spijt van te krijgen, integendeel! Haar jeugdige looks zijn fantastisch, haar dominante uitstraling is waanzinnig en de talloze mogelijkheden bij haar zijn uiterst divers die mij ook nog eens behoorlijk opwinden en bezighouden. Wat mij echter het allermeest aanspreekt is de volgende passage op haar webpage: “Als mijn slaaf hoor je naar mij te luisteren en zodra je dat niet doet dan zitten er gevolgen aan …. Ik deins nergens voor terug!” Vervolgens heb ik contact gelegd met Mrs. Nina die daarop uitdagend antwoordde op enkele vragen. Vervolgens heeft ze voorgesteld om mijn fantasieën met haar te delen, een uitstekend voorstel waar ik dolgraag gebruik van maak. Ze gaf verder nog aan gemotiveerd te zijn om mijn SM-fantasieën waar te maken en die uitspraak van Haar heeft wat losgemaakt… Onderstaand verhaal lijkt enerzijds op een slaafse fantasie maar is anderzijds een diepgewortelde wens en verlangen. Eigenlijk heb ik er alle vertrouwen in dat Meesteres Nina deze onderdanige fantasie in de toekomst uit laat komen. Ze is immers een professional die ook nog eens gemotiveerd is om mij te laten ervaren dat deze droom (helaas voor mij) beslist geen bedrog is!!!

Complete machteloosheid – enorme voorspanning & opwinding.
Eindelijk is het zover, wat ogenschijnlijk een saaie zondagmiddag zou kunnen worden, krijgt een verrassende wending nadat ik aanbel bij DP om mezelf geheel vrijwillig aan Mrs. Nina te onderwerpen. Na wat mail contact en een kort telefoongesprek sta ik zenuwachtig bij de voordeur voor mijn eerste afspraak voor een halve dag sessie met Haar. Ze opent zelf de deur, verwelkomt me vriendelijk en vraagt me te volgen. Aangekomen in de ontvangstruimte draait Ze zich om en raak ik nog meer onder indruk van zoveel schoonheid en van Haar dominante uitstraling. Geheel in zwartleer op hoge lieslaarzen staat Ze voor me en kijkt me strak aan zonder iets te zeggen. Aarzelend sta ik voor Haar en weet me even geen raad. Dan verbreekt Ze de stilte: “weet je zeker dat je hier met Mij wilt zijn vanmiddag slaaf?” Vertwijfeld knik ik ja en mompel zachtjes “ja Meesteres Nina”. “Hand erop slaaf” en zeg Me na. “Deze middag word ik zwaar vernederd en bestraft door Meesteres Nina en zal ik Haar desnoods onder dwang blijven dienen tot het bittere einde”. Ik herhaal Haar woorden en lachend zegt Ze “mooi zo slaaf, daar krijg je straks vast spijt van maar dat maakt het des te leuker voor Mij”! Ze laat mijn hand los en ik volg Haar naar boven. Na een frisse douche ga ik de zwarte kamer binnen en wacht geduldig op mijn knieën op Haar komst.
Duidelijk hoor ik deuren open en dicht gaan op de benedenverdieping. Daarna komt iemand de trap op en onderdanig richt ik mijn blik op de vloer voor me als de kamerdeur opengaat. De deur wordt dichtgedaan en de lieslaarzen van Mrs. Nina komen naderbij. Spontaan kus ik Haar laarzen totdat Ze dat voldoende vindt en me vrolijk vraagt om op te staan en me voorziet van een brede leren halsband, een masker met mond- en oogopeningen, en handboeien die kort daarop met een ketting aan elkaar verbonden zijn op mijn rug. Vervolgens vraagt Ze me glimlachend om plaats te nemen in de rode bondage zak en enkele minuten later lig ik werkelijk muur- en muurvast op de bondage bank. In de spiegel boven me zie ik hoe Ze de bondage zak met stevige riemen heeft vastgezet op de bondagebank. Ook mijn hoofd is gefixeerd en het enige wat ik zie zijn m’n ogen, mond, tepels, pik en ballen. Goedkeurend loopt Ze een paar rondjes om me heen en knijpt wat in mijn tepels en ballen wat een stevige erectie veroorzaakt. “Zo slaaf, nu ga Ik je systematisch leegmelken en werkelijk alle geilheid uit je halen zodat je uiterst kwetsbaar bent voordat Ik je ga straffen en vernederen. Je zult hier lang liggen, zo nu en dan kom Ik langs om je weer en weer te laten klaarkomen, net zo lang dat er geen enkele zaadcel meer te vinden is en jij de komende tijd geen erectie meer kunt krijgen! Dan wil jij zeker stoppen en z.s.m. Mij alleen achterlaten in DP. Maar helaas slaaf, je kunt jezelf niet bevrijden of Mij ontglippen. Nee, gelukkig niet want jouw diepgewortelde wens is dat Ik jou dan onder dwang ga straffen en vernederen. Dat gaat Mij lukken en nadat je Mij jouw woord hebt gegeven, met de hand erop, is er geen weg meer terug. Duidelijk slaafje?” Met schorre stem zeg ik “Ja Meesteres Nina” en ik voel dat deze zondagmiddag allesbehalve saai zal worden… De opwinding is enorm en dat ontgaat Mrs. Nina vast niet als Ze mijn harde tepels en fier omhoogstekend slavenlid ziet. Wat voel ik me nu werkelijk heerlijk zo! Fantastisch om lekker strak in de leren bondagezak voor Haar te liggen, machteloos, onderdanig en volledig overgeleverd aan Meesteres Nina. Hoewel ik niet weet wat me exact te wachten staat ben ik nieuwsgierig hoe en in welke mate Mrs. Nina mij gaat domineren, straffen en vernederen.

Complete machteloosheid – leegmelken & kwetsbaarheid.

Vol bewondering kijk ik toe hoe Mrs. Nina op de bondagebank klimt en pontificaal boven op mijn gezicht gaat zitten. Dan knijpt Ze nogal hard in mijn gevoelige harde tepels en beheerst Ze mijn ademhaling. Kreunend van genot snak ik naar zuurstof wat Zij me nog niet gunt. Hoewel Ze maar kort mijn gezwollen slavenlid betast, volgt al vrijwel direct een mega zaadlozing. Gelukkig komt Ze omhoog en krijg ik weer lucht terwijl de naschokken hevig zijn. Lachend verwijdert Ze het goed gevulde condoom dat Ze boven mijn hoofd vol trots laat zien. “Die zal ik bewaren voor straks, eerst maar even de loop doorhalen voordat Ik het volgende condoom ga vullen” klinkt Ze vrolijk. Ze loopt wat heen en weer door de kamer en zie dat Ze een aantal dilatoren naast me op de bondagebank legt. Kort daarop verdwijnt een smalle sound in mijn pisbuis en al snel zie ik op tegen een steeds breder exemplaar dat door Mrs. Nina voorzichtig zijn weg naar binnen vindt. “Dan kan het slavenzaad zo dadelijk er wat makkelijker uit” fluistert Ze beheerst. Ze staat op terwijl een stevige sound nog in mijn urinebuis zit en komt terug met een condoom. De sound wordt verwijderd en al snel volgt een tweede zaadlozing door toedoen van een bijzonder behendige en sexy Meesteres. “Voordat Ik naar beneden ga wil Ik nog snel een derde ejaculatie zien slaaf, duidelijk? zegt Ze kortaf. “Ik doe mijn best Meesteres” antwoord ik zachtjes. Ze neemt opnieuw plaats op mijn gezicht en streelt mijn tepels en ballen. Dat voelt lekker aan en ik voel weer wat beweging in mijn onderlichaam. Dan gaat Ze plotseling van mijn gezicht af en loopt even de kamer uit. Ik zie Haar terug komen met de terminator en daarmee lukt het Mrs. Nina vrij eenvoudig om mij opnieuw te laten klaarkomen. “Goed zo slaafje, over 15 minuten wil ik nog een orgasme zien voordat we aan het echte deel van deze sessie gaan beginnen. Wat hebben we ook alweer afgesproken slaaf”? vraagt Ze glimlachend. “We hebben afgesproken dat U mij deze middag zwaar gaat vernederen en bestraffen en dat ik U desnoods onder dwang moet dienen” antwoord ik verlegen. “Inderdaad slaaf en dat doe Ik tot het bittere einde, zonder genade of mededogen” hoor Ik haar vastberaden zeggen. Ze verlaat de kamer en ik voel me een stuk minder lekker dan drie zaadlozingen geleden. Ik probeer me te bewegen maar merk al snel dat ontsnappen absoluut onmogelijk is. Waar ben ik aan begonnen? Dan hoor ik iemand snel de trap opkomen en gewapend met de terminator melkt Mrs. Nina me verder leeg. “Tot zo slaafje, maak je borst maar nat want als Ik zo terugkom ga je echt vreselijk afzien, daar is nu echt geen ontkomen meer aan!! Tot zo, geile zaadslaaf” zegt Ze uiterst vriendelijk terwijl Ze de kamer verlaat…

Complete machteloosheid – leeggemolken & angstig voor het vervolg!

Zwijgzaam en totaal uitgeput lig ik in de bondagezak strak vastgebonden op de bondagebank. Ik zie mezelf liggen in de spiegel boven me en voel me bijzonder kwetsbaar, uitgeput en ontzettend machteloos. De onderdanigheid en slaafse opwinding heeft Mrs. Nina uit mijn lijf gehaald en de motivatie om deze sessie voort te zetten is compleet verdwenen. Weg, weg, weg is alles wat ik wil maar zonder de hulp en toestemming van Meesteres Nina is dat onmogelijk. Helaas voor mij is de enige optie om onder dwang alle straf en vernedering te ondergaan die Mrs. Nina bij terugkeer gaat uitvoeren. “My God” zeg ik tegen mezelf als de waslijst aan mogelijke straf en vernedering tot me doordringt. Uitgebreid heb ik notabene zelf alle mogelijkheden om me te straffen en te vernederen aangegeven, waar Meesteres Nina geïnteresseerd en aandachtig notie van heeft genomen. Daar heb ik nu spijt van omdat mijn slaafse intuïtie aangeeft dat Mrs. Nina vanmiddag daadwerkelijk nergens voor terugdeinst. Ze zal vast niet openstaan voor een smeekbede van mij om te stoppen en me vervolgens begripvol en vriendelijk uitzwaait. Vermoedelijk laat Ze me dan nog langer in de bondagezak liggen om me nog wat meer te laten afzien. Het is m.i. veel verstandiger om Haar zoveel en zo goed mogelijk te gehoorzamen en me vooral niet aan te stellen. Het is immers een voorrecht dat ik mij vrijwillig aan Haar mag onderwerpen om Haar vervolgens te mogen dienen. Overtuigd dat het vanmiddag heftig gaat worden probeer ik mezelf optimaal voor te bereiden (vooral geestelijk) om alle straf en vernedering zo goed mogelijk te trotseren. Er zit niets anders op dan lijdzaam te ondergaan wat Meesteres Nina van plan is te doen, Zij bepaalt! Ik hoor Meesteres Nina vrolijk zingend de trap opkomen, “sterkte slaaf” mompel ik in mezelf.
Hoe de middag verder verliep is te lezen in het tweede deel van dit verhaal als de beoogde sessie is uitgevoerd. Bovenstaande uitgangspositie biedt alle perspectief en ruimte voor Mrs. Nina met Haar eigen fantasie, creativiteit en dominantie om mij te laten ervaren dat Ze nergens voor terugdeinst en dat SM-fantasieën werkelijkheid kunnen worden.
Tot snel, een onderdanige en uiterst gespannen slaaf

Reactie Mrs. Nina: slaaf, jij zult compleet machteloos voor mij liggen en volledig leeggemolken zijn voordat ik je fors (verbaal) verneder en bestraf. Van eigen zaad recyclen, spitting of golden shower tot stevige CBT, tepelspel en forced orgasm toe, NO MERCY!! Tot snel voor een onvergetelijke sessie…

Top