Schaamte consulente Rose

Gisteren na een dik half jaar heb ik weer eens een bezoekje gebracht aan Domination Palace in Valkenswaard. De laatste keren had ik veelal het genoegen met Meesteres Nina echter door haar tijdelijke afwezigheid gekozen voor Switch/Meesteres Rose. Nina had me haar ook al eens ooit aanbevolen en ik dacht, als Nina het zegt, dan moet het goed zijn.

Vooraf een prettig telefonisch contact gehad met Rose. Ze nam toevallig de telefoon op en alleen haar stem horen voelde al erg goed. Ik had een fantasie die ik ook nog op papier heb gezet en haar had gemaild. Ze heeft deze zeer goed bestudeerd en zich prima voorbereidt. Van kledingkeuze tot haar hele houding, álles klopte!

De sessie begon al beneden in bar met de ‘intake’ die naadloos overging in het spel. Vanaf het moment dat ze de deur door kwam werd ik gewoon verlegen door haar schoonheid, haar mooie voorkomen en, raar om te zeggen, sexy ogen! Ze kan je lekker erg serieus aankijken wat ik ook zoek in het spel.

In de fantasie was Rose een soort van ‘schaamte consulente’ die mij op veel mogelijke manieren, voor straf, schaamte liet ervaren. Daarbij bleef ze zakelijk, ‘correct’, serieus maar soms ook met de nodige stemverheffing. Ze begreep heel goed wat ik bedoelde en ik had ook echt het idee dat we helemaal dezelfde taal spraken.

De sessie heeft 3 uur geduurd en ik ben ontelbaar vaak klaargekomen. Iets wat mij alleen lukt bij een juiste klik (en een mooie dame). We hadden de optie om te verlengen maar hebben hier beide van afgezien omdat we gewoon beide gesloopt waren. Ondanks de moeheid van Rose (wat ze achteraf zei maar waarvan ik totaal niets heb gemerkt) was dit echt een top sessie.

Rose is erg aardig, kan zich goed inleven, net als Nina. Ben over beide dames erg te spreken. Ze spreken ook heel positief over elkaar. Rose begreep ook helemaal dat Nina goed in ‘mijn spel/fantasie’ past.

Daarnaast wil ik ook nog een keer benadrukken dat ik heel erg te spreken ben over DP en al haar lieve mensen. Zojuist ook nog even het genoegen gehad om Paul te spreken, de (met recht) trotse eigenaar.

Ik weet heel zeker dat Rose me nog vaker gaat zien. Wanneer weet ik nog niet maar dat het een vervolg gaat krijgen, dat staat buiten kijf. Onze ontmoeting heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik nu nog steeds met een glimlach en een erg prettig/voldaan gevoel rondloop!

Rose, nogmaals heel erg bedankt, ik heb het gisteren volgens jou te vaak gezegd maar toch nog een keer, je was geweldig!!

Ook hoop ik Nina weer snel te zien verschijnen op de agenda. Een droom van mij is om eens met beide dames te ‘spelen’!!

Top