Sessie met Mrs Do.

Sessie met Mrs Do.

Na een zeer geslaagde sessie bij DP wil ik daar weer eens verslag van doen. Hoewel – verslag is misschien een groot woord, het is meer een impressie van wat er tijdens de sessie plaatsvond. En er gebeurde zoveel, dat de herinnering niet altijd even accuraat is!

Het is alweer ruim drie maanden geleden dat ik een sessie met Mrs Do heb gehad en dus de hoogste tijd om dat weer opnieuw te doen. Na een kort gesprekje vooraf (alles is al bekend) mag ik mij gaan uitkleden in de zwarte kamer en daarna gaan douchen.

Op mijn knieën wacht ik de komst van Mrs Do af. Als zij mij komt halen gebiedt zij mij het licht uit te doen en zet vervolgens haar rechter laars op de drempel. De boodschap is duidelijk: die moet ik kussen. De linker laars volgt natuurlijk. Daarna kruip ik op handen en knieën achter haar aan naar de zwarte kamer. Ik mag opstaan en moet enkelboeien omdoen. Mrs Do doet zelf de polsboeien bij mij om. Die boeien zullen er de hele sessie niet meer af gaan.

Als eerste test Mrs Do de gevoeligheid van mijn tepels. Ze zijn nog niet erg gevoelig, maar de Mrs knijpt gewoon door tot ik me niet meer stil kan houden. Ik moet dan op mijn rug op de bondage tafel gaan liggen. Mijn polsen worden met een ketting onder de tafel en een touw over mijn lichaam vastgezet aan de randen van de tafel. Mijn voeten worden samen aan een ketting vastgemaakt en zo vastgelegd aan de kop van de tafel. Ik lig lekker machteloos, overgeleverd aan wat Mrs Do met mij van plan is.

Natuurlijk moeten mijn tepels er weer aan geloven: weer wat knijpen en dan knijpers erop. Zoals ik erbij lig zijn mijn voetzolen goed bereikbaar en daar richt zij dan ook haar aandacht op. Met een houten instrument (ik heb niet gezien wat het precies is) begint zij rustig op mijn voetzolen te slaan. In eerste instantie is dat goed te doen, maar dat was slechts het opwarmen. Vervolgens worden de slagen langzaamaan harder, totdat ik flink geluid begin te maken, omdat het flink zeer gaat doen.

Dan is er weer aandacht voor mijn tepels: de knijpers gaan eraf. Dat valt nog mee, maar als de Mrs er weer eens in knijpt, zijn ze toch wel gevoeliger geworden. Daarna gaan de knijpers er natuurlijk weer op – mijn tepels moeten gevoeliger worden! Vervolgens plaagt zijn mij een beetje plagen met een spindle (prikwieltje). Zij vraagt hoe het met mijn voeten gaat. Als ik zeg dat het goed gaat, is dat voor haar aanleiding om met de bastinado door te gaan – het is niet de bedoeling dat ik het niet meer voel!. Ze slaat weer op mijn voetzolen tot ik het uitschreeuw. Ze wisselt het slaan af met kietelen onder mijn voeten. In het begin kan ik daar redelijk goed tegen, maar naarmate er meer op mijn voetzolen geslagen is, worden deze steeds gevoeliger voor kietelen.

D.m.v. een chute krijg ik elektro op mijn balzak. Mrs Do test een paar verschillen schokpatronen uit en stelt uiteindelijk een programma in met afwisselende typen schokken. Ik mag aangeven wat ik hebben kan. Met een oogmasker wordt mij het zicht ontnomen en dan worden borst, dijen en af en toe mijn pik en ballen behandelt met een zweepje. De eerste slagen zijn licht, maar worden allengs harder. Afgezien van de slagen op mijn pik is dat best lekker. Het doet niet echt pijn en laat een fijne gloed na. Omdat ik er aan gewend bent, gaat de elektro wat hoger – je moet het natuurlijk wel blijven voelen. De knijpers gaan er weer af, zodat de Mrs weer even met de tepels kan spelen en dat doet nu best zeer. Dan is het tijd voor steviger metalen tepelklemmen die met een kettinkje verbonden zijn. De Mrs vergeet natuurlijk niet om daar even aan te trekken, zodat ik ze goed voel. Na de elektro nog een standje hoger te hebben gezet, laat Mrs Do mij alleen en kan ik lekker wegdrijven in mijn sub-wereld.

Na een tijdje komt Mrs Do terug. Zij verwijdert het oogmasker, schakelt de elektro uit en verwijderd de chute van mijn zak. De tepelklemmen gaan er ook af, maar wel op een gevoelige manier: met een lach op haar gezicht trekt Mrs Do er één af zonder hem los te maken en gaat meteen door met een flinke portie tepelknijpen – ik schreeuw het uit. De andere klem gaat er op dezelfde manier af.

Vervolgens begint de Mrs met mijn anus te spelen. Eerst masseert zij glijmiddel rond mijn anus en dan gaat zij langzaam met een vinger naar binnen. Het is lekker en ik lig te genieten. Na een tijdje zo bezig te zijn geweest, drukt zij een butplug tegen mijn achteringang en drukt die langzaam naar binnen. In eerste instantie lukt het niet helemaal, maar als zij langzaam doorzet, schiet hij er toch in. Het doet even pijn, maar voelt daarna het eigenlijk alleen maar aan als ‘gevuld’. En dan natuurlijk weer even tepelknijpen, zoals gebruikelijk tot ik ervan kerm en de Mrs er weer lachend bijstaat.

De Mrs maakt mij los en ik moet nu op mijn buik gaan liggen, met mijn pik door het gat in de tafel. Met mijn armen op mijn rug worden de polsboeien aan elkaar vast gezet. De enkelboeien worden met een touw aan elkaar vastgezet en vervolgens worden mijn enkels naar mijn handen getrokken en vastgezet. Ik lig in een hogtie en ben weer volledig machteloos. Mrs Do begint nu mijn schouders en billen met een zweepje te bewerken en mijn voetzolen, die ook in deze stand weer goed bereikbaar zijn, krijgen ook hun deel. Zij vergeet daarbij ook mijn pik en ballen niet: die hangen door het gat in de tafel en krijgen ook een paar slagen. Mrs Do gaat steeds harder slaan en wisselt dat af met kietelen op alle geslagen plekken. Ik kan daarbij niet meer stil blijven liggen. Om zo, machteloos, onder handen genomen te worden, blijkt een heerlijke sensatie die in uiteindelijk een heel lekker, ontspannen gevoel geeft!

Omdat mijn voeten weer tot rust gekomen zijn (het zweepje had niet zoveel effect), worden mijn voetzolen nog een keer flink hard onderhanden genomen met het houten slaginstrument.

Daarna maakt Mrs Do mij los en moet ik staand tegen de kop van de tafel voorover buigen, zodat ik met mijn buik op de tafel lig. Mrs Do zet mijn polsboeien met een ketting door het gat in de tafel vast en sta ik in de goede positie voor een pak slag op mijn billen. De Mrs begint met een licht zweepje. Na een warming-up waarin ze de slagkracht langzaam opvoert, moet ik 50 slagen tellen. Dat was goed uit te houden dus komt er een zwaardere zweep. Die maakt al wat meer indruk en ik moet de slagen weer tellen: 20 rechts, 20 links. Mijn billen beginnen dan wel wat te gloeien, maar ze zijn nog niet rood genoeg. En dus komt er zwaarder materiaal aan te pas, dat aanvoelt als een plak. Die slagen komen wel goed aan! Ik moet dan 30 slagen tellen. Mijn billen gloeien heerlijk en volgens de Mrs zijn ze nu mooi rood. Daarna volgt nog een ander zweepje, maar dat is te licht en maakt geen indruk. Behalve dan als Mrs Do er een paar slagen op zak en pik mee geeft.

Nadat mijn polsenboeien zijn losgemaakt, moet ik op de bondagestoel plaatsnemen en wordt erop vastgezet: riemen over borst en buik, dijen gespreid met riemen vast op de smalle (gespreide) zittinkjes, enkels aan de poten van de stoel en mijn armen weid gespreid vast aan een horizontale balk. Wederom machteloos en alles goed bereikbaar voor de Mrs. Zij bindt mijn ballen met een koordje af en hangt daar vervolgens een paar gewichten aan. De gewichten laat ze dan schommelen en dat voelen mijn ballen. Mijn tepels hebben alweer een tijdje rust gehad dus daar moet weer wat aan gebeuren: ik krijg er nu schaartjes op, die met een kettinkje zijn verbonden. Dat is eerst flink gevoelig, maar die pijn ebt, zoals gebruikelijk, vrij snel weer wat weg. Ik wordt weer met de spindle bewerkt en de Mrs ontdekt dat direct onder mijn eikel een gevoelig plekje zit: daar gaat ze eens uitgebreid over heen en weer, zodat ik het goed voel. Mrs Do schenkt daarna haar aandacht aan mijn ballen: ze begint erin te knijpen. Dat valt eerst wel mee, maar zij gaat natuurlijk steeds harder knijpen tot ik weer voldoende geluid geef.

Dan gaan de schaartjes er weer af, wat even best zeer doet. Mrs Do komt vlak voor mij staan, met haar borsten vlak bij mijn gezicht. Terwijl ik geniet van het uitzicht, begint zij zich weer flink uit te leven op mijn tepels, die door alles heel gevoelig zijn geworden. De gewichten aan mijn ballen laat zij ondertussen ook weer slingeren. Mrs Do staat het glimlachend te doen en ik schreeuw het uit van de pijn. Het is pijnlijk en opwindend tegelijk!

De gewichten gaan van mijn zak af (toch wel een opluchting!) en is het tijd om de schaartjes weer op mijn tepels te zetten – deze keer dwars erop. Mijn tepels zijn nu zo gevoelig dat ik moet kreunen en het duurt best een tijdje tot de pijn weer draaglijk is. Opnieuw knijpt Mrs Do in mijn ballen tot ik schreeuw. Daarna moet ik het kettinkje dat de schaartjes verbindt, in mijn mond houden en mag ik het niet laten vallen. Weer knijpt Mrs Do in mijn ballen. Ik kan me gelukkig beheersen door alleen te kreunen en kan het kettinkje in mijn mond houden. Ik mag het weer kettinkje loslaten en Mrs Do zegt: “Noch één keer met geluid”. Dan knijpt ze nog eens extra hard en lang in mijn ballen. Dat is zo pijnlijk, dat ik hard moet schreeuwen, totdat zij eindelijk loslaat. Mrs Do heeft er kennelijk plezier in en kijkt me geamuseerd aan! Zij haalt de schaartjes van mijn tepels af en speelt er weer met mijn nu heel gevoelige tepels.

Opnieuw krijg ik elektro op mijn balzak, maar nu met een tuigje rond pik en ballen. Het voelt niet veel anders dan de chute, misschien iets meer een gevoel van ‘rondom’ en minder op een bepaalde plek. Na het wennen gaat die natuurlijk weer een standje hoger, waarna Mrs Do mij weer een tijdje alleen laat.

Als Mrs Do terug komt, maakt zij mij los van de stoel. De elektro gaat uit, maar blijft wel aangesloten. Mrs Do wil Shibari oefenen en ik mag het oefenobject zijn. Mijn armen worden met touw kruislings voor mijn lichaam vastgezet met mijn rechter hand bij mijn linkerschouder en mijn linker hand bij mijn rechter schouder. Het touw gaat daarbij een aantal keren om mijn lichaam heen. Dan moet ik weer ruggelings op de bondagetafel gaan liggen en worden mijn benen dubbel gevouwen in touw verpakt en min of meer vast gezet aan de zijkant van de tafel. Mijn armen liggen vast en mijn benen kan ik nog wat zijdelings bewegen, maar netto lig ik er weer machteloos bij, met mijn benen enigszins gespreid. De elektro gaat weer aan en Mrs Do kan het natuurlijk niet laten om tepels weer een beurt te geven. Effect verzekerd. Vervolgens krijg ik een oogmasker voor en wordt de elektro opgevoerd tot ik begin te kreunen. Daarbij krijg ik de opmerking “Je moet wat te doen hebben”. Zo laat ze mij weer alleen liggen.

Als ik de bondage een beetje uitprobeer, blijkt er wel wat ruimte bij mijn linker hand te ontstaan, maar verder blijft het goed zitten.

Als de Mrs terugkomt begint het laatste deel van de sessie. Zij verwijdert de armbondage en zet mijn polsen vast aan de beenbondage. Er gaat een klem op mijn zak en de schaartjes keren weer terug op de tepels, wat nu heel pijnlijk is. De butplug gaat eruit en dan speelt Mrs met een dildo in mijn anus, ondertussen af en toe aan de schaartjes trekkend. Dan komt er ook een vibrator bij waarmee zij op de dildo, de schaartjes en mijn pik speelt. De mengeling van pijn en genot is nu heel opwindend en de ontlading komt eraan. Mrs. Do gaat tellen en ik mag pas klaarkomen als zij bij tien is. Zij haalt ondertussen de schaartjes van mijn tepels, wat nu lang niet zo pijnlijk aanvoelt als eerder en de opwinding alleen maar verhoogt. Halverwege het tellen houd ik het niet meer en kom ik geweldig klaar, terwijl Mrs met de vibrator bezig blijft tot ze is uitgeteld (“Had je maar niet te vroeg moeten komen”).

Zo komt er een heel fijn einde aan een geweldige sessie, waarin Mrs Do mij heerlijk in machteloze toestand ‘bewerkte’ en daarbij duidelijk mijn pijngrenzen opzocht. Een sessie om met heel veel plezier op terug te kijken.

Slaaf ruud.

Top