Sjakie in Wonderland  

Deel 4, episode 4
Op mijn knieën diep voorover gebogen, zat ik plechtig in mijn slavenhouding achter de douchedeur op de eerste verdieping van dit Hemelse Huis. Plots ging de deur open. ‘Zo slaaf, jij bent snel! Heb jij je wel goed gewassen.’ Wat volgde is een scène uit een van mijn geilste fantasieën…… Maar daar later in deze column meer over.

Peppersteak 3a (deel 2, Een eeuwige Worsteling)
Tring…..Tring……Tring……. ‘Hallo, met wie spreek ik’ zei ik half slaap dronken met een flinke gaap in mijn stem.. Door de hoorn klonk een ontzettend zwoele stem….’Ik heb je toch niet wakker gebeld, lekker ding?’ ‘ehhh, nee, ja ehhhh gaap..’ ‘Kom naar kamer 515, daar hebben we een geile party..’ ‘Wij???’ ‘Ja wij, van in de lift eerder deze avond, jij keek zo geil naar mij..hmmm, ik zag je wel staren naar mijn borsten..’ ‘Ik??’ Ik voelde me betrapt, dat moest die roodharige wel zijn. Snel visualiseerde ik haar weer… die met die lekkere tieten… ‘Okay, kamer 515?’ Snel trok ik wat aan en liep richting de deur van mijn kamer. Ik deed de klink om laag en wilde de gang op lopen. Voordat ik er erg in had lag ik gestrekt op mijn buik op de grond bij de deur. Het ging zo verdomde snel. Ik hoorde verschillende vrouwen stemmen. ‘Wat… Wat gebeurd hier??’ ‘Shut the Fuck up, you bitch!!!!‘ ‘Maar…. Ehhhh wat??…’ ‘Gag him quick Ladies’. Terwijl ik op mijn buik lag voelde ik dat een van de Dames op mijn rug zat en mijn hoofd fel naar achter trok aan mijn haren…   ‘AUWWwww…..’ Langzaam stierf mijn volume weg, door de gag… ‘Tie that Bitch boy……Tie his hands’ Mijn armen werden op mijn rug vastgebonden…. ‘Turn him around Dagmar’.

Terwijl ik op mijn rug lag, zag ik pas wie het waren… Die vier stewardessen van SAS.. Een donkerharige aarzelde niet en ging op mijn benen zitten om deze bij elkaar te houden. Op dat zelfde moment ging die Dagmar, met zo een typisch Zweeds blond haar, boven op mijn gezicht zitten. Ze was letterlijk adembenemend. ‘Cut his clothes off…..Strip him..quick’ Dagmar maakte mijn broek los. Daarbij moest ik machteloos ‘toezien’, nou ja ik keek tegen Dagmars bilspleet aan, hoe mijn broek en onderbroek werden uitgetrokken.. Het duurde niet lang, voordat een van de Dames mijn lul vast pakte en er mee begon te spelen… Dat voelde zo heerlijk aan, even later was mijn penis ‘rock hard’. Dagmar stond kort daarna op van mijn gezicht. De vier stewardessen stonden in een halve cirkel om mij heen. ‘Put him on bed’ zei die stewardess met rood haar. ‘Who likes the Fuck first?’  Daar bedoelde de Dames iets anders mee, dan ik in gedachte had…… Ze draaide mij weer terug op mijn buik. Een van de Dames schoof een dildo in mijn mond.. ‘Make it wet, you slut… Make a really wet….. It is for your own sake..’ Hahahahahaha’ Oooo mijn god, dacht ik niet die dildo.. ‘What did you think Bitch, that you can please us with that tiny little cock of yours? Zei die rooie’ Does he has a cock Monica?? Vroeg Dagmar verbaasd?? ‘Yes that is the question’ antwoorde Monica lachend  ‘hahahaha.’ ‘This’ ging ze verder wijzend naar haar dildo ‘This is how a cock should be, now you gonna take this for us……’ Ik schreeuwde zo hard als ik kon neeeeee, maar door de gag kwam er geen geluid uit mijn mond…. Plots schoot ik wakker.. Hoe laat is het? 02.34 uur… Oef.. Ik hoef er pas om 05.00 uur uit… Godver, wat was ik geil zeg… Even later viel ik weer in slaap..

18 december 2018 (deel 1)
Ik was op mijn hoede, eigenlijk was ik al weken op mijn hoede. Een gewaarschuwd slaafje telt namelijk voor twee. Of de duvel er mee speelt. Nu, zo een beetje een jaar geleden maakte Mrs. Denise mij iets heel duidelijk: (Citaat uit Op zoek naar mijn horizon) “Mrs. Denise was niet blij met mij.  ‘Je weet dat ik rugklachten heb gehad.’ ‘Ja Meesteres.’ ‘En je hebt geen hulp aangeboden, geen kaartje met Beterschap Meesteres…. Helemaal niets!’ Die zin hakte er (achteraf gezien) harder in dan alles wat ze voor mij nog in petto had. ‘En Sjakie maar allemaal leuke dingetjes doen. Feestjes in Duitsland.. en aan mij denken hooo maar. Wat heb je hier op te zeggen?’”  Ik wist dat zij even uit de running zou zijn en moest meteen terug denken aan dit voorval. Dat gaat Sjakie niet twee keer gebeuren. Keurig stuurde ik een kaartje en…. Jawel, een fruitmandje. Regelmatig appte ik. Niet te veel uiteraard, maar ik denk ook niet te weinig.   Natuurlijk kon ik het op 5 december niet laten. Laat ik voorop stellen dat mijn mening over dat feest, met betrekking tot die onzinnige discussie, gelijk is aan dat van de overgrote meerderheid in Nederland. Weet U, je moet wat:

Beste Mrs. Denise,
Deze Piet was weer
eindeloos aan het dromen.
Wanneer mag hij van
Mrs. Denise weer komen. 

Naar dat Hemelse
huis in Valkenswaard.
Waar het geilste geheim
wordt bewaard. 

Iedereen komt
daar aan zijn trekken.
Met een volle zak,
zal niemand vertrekken.   

Deze korte rijm zal niet
de hele lading dekken.
Nog dertien dagen moet
deze Piet zien te rekken.

Ps: Meesteres, deze Piet is niet zwart, maar wèl een slaaf. Uw slaaf……  

House of Fantasy De tweede ronde deel 8 (zie voorgaande columns)
Waar was ik geweest? Die kerker? Ja, eigenlijk had ik bijna niets gezien. In de verte hoorde ik de Bazin foeteren tegen één van de Dames…. ‘Hoe kon jij die afstandsbediening daar laten rondslingeren…’ Meende ik te horen. Kennelijk was ik niet de enige. ‘Door kruipen slet… sneller’ Tanja zei dat eigenlijk net iets te hard… Alsof ze de Bazin onopvallend wilde waarschuwen. Even later kroop ik achter de machtige Dame met gif zwart haar, het kantoor van de Bazin binnen. Vrijwel meteen werd er een schandblok om mijn hoofd en polsen gezet. Deze hing vast aan kettingen die aan het plafond waren bevestigd. Op mijn knieën zittend werd het schandblok afgesloten met een stevig hangslot. ‘Zo slaafje… wat dacht jij? Eerlijk gezegd wist ik niet meer wat ik moest denken… Gevoel van tijd was ik al lang kwijt en het enige wat ik mij herinnerde waren vage beelden uit – ik denk het verleden – maar was dat wel zo?? ‘Jij dacht dat je zo maar kon weglopen hier?’ Ik wilde wat terug zeggen en maakte aanstalten om iets te gaan zeggen: ‘Muil houden slaaf’ beet de Bazin mij fel toe.

Nu ik haar goed kon zien overviel mij een soort van weemoed. Mijn gedachte in het heden gingen niet verder terug dan het ziekenhuisbed, waarin ik wakker werd. Toch kwam zij mij heel bekend voor, haar stem, die geur en het aura van warmte wat zij uitstraalde. Ik voelde mij kleiner worden en eigenlijk werd het verzet in mijn lichaam al afgebroken voordat überhaupt mij begon te verzetten. Eerlijk gezegd vond ik het eigenlijk bloedgeil. Toen ik door de gang kroop genoot ik ergens wel van die prachtige mooie hoge laarzen van die Tanja, ook die verbale vernedering was eerder een genot dan een straf. Hoe kan dat? Ben ik wel normaal, vroeg ik mijzelf af..’ ‘Zo, jij bent duidelijk jouw wens vergeten.’  ‘Vergeten?’ antwoordde ik nog voordat ik mocht praten.. Wat me meteen een felle slag op mijn billen opleverde. ‘Auwwww’ Vragend keek ik haar met mijn puppy oogjes aan.. ‘Jij dacht dus echt dat wij jouw niet konden melken? Hahaha Loser…. Waar hadden ze het nu in hemelsnaam over. Was dit een soort van test? ‘Jij wilde toch met één van de Dames seks hebben? Lekker hard en diep neuken??’ Ik keek haar met grote ongelooflijke ogen aan.. De vraagtekens moesten wel haast aftelezen zijn van mijn ogen.  ‘Weet je dat niet meer? Dat is nu wel makkelijk hè’. Zei ze bits.. ‘Mevrouw… dat diep neuken zal wel niet zo goed gaan.’ Zei de Dame met volle rondingen beteuterd. Hahahahahahaha. ‘Demy voor jouw regel ik wel een keer zo een Braziliaan met zo een grote zwarte lul.’ Hahahahahaha..

Ik voelde mij kleiner en kleiner worden, het enige wat niet (nog) kleiner werd, was mijn mannelijkheid.. ‘Kijk kijk Demy… Kijk goed’ zei Gina ‘Je kunt hem nu ook zonder vergrootglas zien.’ ‘Warempellllllll nog eens aan toe zeg’ Zei ze gespeeld verrast ‘Oetsie oetsie oetsie nog eens aan toe zeg.. Is mijn kleine jonge wakker geworden’ In de tussentijd kietelde ze mij met één hand onder mijn ballen en aaide ze met haar andere hand over mijn lul heen. ‘Kijk kijk’ zei de Bazin.. ‘Hij danst…. Zijn pikkie danst.’ Hahahahaha  ‘Niet stoppen, doorgaan…’ Hahahahaha. De Blonde Dame met dat mooie gespierde lichaam, kwam kort achter mij staan. Ze pakte mij vast bij mijn haren. In mijn ooghoeken zag ik dat zij zo een strakke zwarte, met tinten wit en grijze hardrenbroek aan had, welke haar machtige benen en heupen perfect accentueerde, met daaroverheen mooie lange laarzen. Daarboven droeg ze een even strakke tanktopje zonder mouwen tot boven haar navel. Ze had mooie gespierde armen en intimiderend strakke buikspieren. Ze keek triomfantelijk en met een lachend gezicht op mij neer, terwijl ze nog steeds mijn hoofd –  door aan mijn haren te trekken –  naar achter trok.  ‘Mevrouw’ zei ze monter ‘Ik heb echt zin in die tweede ronde haha, die wordt minstens zo leuk als de eerste.’ Eerste ronde?? Vroeg ik mijzelf hardop af??’    

18 december 2018 (Deel 2)
Tring, klokslag 19.00 uur… Dit keer maar één keer, maar wel ferm. Natuurlijk had ik in de agenda gekeken, voordat ik naar Valkenswaard reed. Eerlijk gezegd kijk ik regelmatig op de site. Agenda, verhalen en nieuws zijn voor een standaard slaaf belangrijke kost. De meeste Dames van het Dream Team heb ik één, in veel gevallen al meerdere malen mogen ontmoeten. Een van de Dames waarbij ik dat voorrecht nog niet had……. ‘Goede avond Meesteres.’ Zei ik zonder te haperen, terwijl ik achter de deur keek. Ja, U leest het goed: zonder te haperen!!  Goed, hier binnenkomen is eigenlijk bijna hetzelfde als thuiskomen. De Dame keek mij vragend aan. ‘Ik kom voor Mrs. Denise…’ ze bleef mij vragend aankijken… ‘Ik ben slaaf Sjakie..’ ‘Ahha, dus jij bent slaaf Sjakie… Volg mij..’ Ze liep naar de bar;  ‘Kleed je uit en snel….. sneller….. wat ben jij langzaam zeg…… Sneller….. Netjes op vouwen die kleren….. kun jij echt niet sneller…. Tjonge jonge jonge opschieten……. Die onderbroek ook!!’ Dit laatste vind ik zo ontzettend geil…. Een wild vreemde vrouw, waarvoor ik mij mag uitkleedden. Eigenlijk wilde ik zelf al beginnen met strippen. Maar die kans kreeg ik niet eens. Ik moet nu Mrs. Denise nogmaals extra bedanken, dat zij mij deze vernedering gunde.

Snel zat ik in slavenhouding, terwijl deze Dame richting de privé ruimte liep.  Het duurde niet lang of ik hoorde de voor mij bekende stem.  ‘Zo Sjako… ben je er weer?? Kleed jij je altijd uit voor een andere Meesteres?’ ‘Ehhh ja eehhh, U weet dat ik mij altijd meteen uitkleed.’ ‘Op wiens bevel?’ ‘U Meesteres….’ ‘Juist, wat ben jij dan toch eigenlijk ook een slet hè? Ze wachtte mijn antwoord niet af… ‘Wie is die Dame Sjakie?’ ‘Mrs. Mara….’ Zei ik zonder te aarzelen. Eerlijk gezegd, had ik gehoopt, dat ik haar zou ontmoeten. Ja, ik ben dus een slet, want ik vond het maar al te geil dat ze mij naakt kon zien.  ‘Wie is dan die andere Dame?’ ‘Dat weet ik niet Meesteres?’ ‘Dat kun je ook niet weten.. Dat is Mrs. Crystal. Wat doe jij zo graag?’ ‘Ehhhh….Mijn gedichten voordragen Meesteres..’ Daar zat ik dus weer, poedelnaakt voor drie prachtige Dames. Mijn gedichten, ‘Doorlopen’ en ‘Kompas’ (zie onderaan De eeuwige Worsteling) vielen in goede aarde. Ik zag Mrs. Denise trots kijken naar de twee Dames, alleen die blik al geeft zoveel energie.

Natuurlijk volgde de overige plichtplegingen snel. Waarbij ik voor de Dames van het Dream Team ook een kerstkaart en kerstgeschenkje had meegenomen. Deze overhandigde ik aan Mrs. Mara. Op de envelop had ik Dream Team als aanhef gebruikt. Mrs. Mara was enigszins verrast. Mijn handgeschreven boodschap op de kaart las ze vervolgens hard op voor. Ik heb mijn waardering voor alle Dames in deze professie nooit onder stoelen of banken geschoven. Mijn vrouw is ook ‘actief’ geweest. Ik ken, wat dat betreft, allebei de kanten van de spreekwoordelijke zweep. Letterlijk ken ik uiteraard maar één kant van de zweep. Die kant zou mij vandaag nog uitgebreid begroeten! ‘Crystal, breng jij Sjakie naar de douche? Sjakie, jij luistert naar Mrs. Crystal hè.. BEGREPEN!!’ ‘Ja Meesteres..’  ‘We gaan zo naar Rood’ ging Mrs. Denise verder ‘breng daar maar eerst je kleren naar toe..’ Nu mocht ik – deze voor mij nog onbekende vrouw – naakt volgen. Iets waar mijn ‘jonge heer’ ontzettend van kan genieten, niet alleen mijn ‘jonge heer’ overigens. Boven aangekomen: ‘Was je goed slaaf, als ik terug kom wil ik je niet kunnen ruiken. Begrepen?’ ‘Ja Meesteres.’

Klik
Zoals ik al vaker in mijn column heb vermeld, lees ik met belangstelling de verhalen van mijn lotgenoten. Zo ook het verhaal ‘De zoektocht eindigt bij Slavin Lilly’ van Klaas (17-11-2018). Ten eerste is het leuk dat er ook eens een verhaal verschijnt van de ‘andere’ kant. De Dominante kant. Het zal zeker vaker zijn gebeurt, alleen ik kan het mij niet heugen op deze website. Leuk om te lezen dat daar ook zoveel enthousiasme van af komt. Hij schrijft: ‘Ik snap dat dit verhaal op een gesponsorde advertentie lijkt. Is geenszins het geval maar ik wil graag de loftrompet afsteken over slavin Lilly’ Ik vraag mij zelf dan meteen af hoeveel gesponsorde advertenties heb ik dan wel niet geschreven??   Maar dat is eigenlijk niet de reden waarom ik dit verhaal aanhaal. Klaas schrijft onder andere:
SM blijft een spel van vertrouwen en paradoxaal is de onderdanige uiteindelijk de baas in het spel want hij/zij bepaalt waar de grens ligt. Het is aan de Meester/Meesteres om deze grens stilletjes aan steeds meer te verleggen waardoor het spel alleen maar aan intensiteit en genot groeit.’ 

Hmmm… denk ik dan. Ja, daar zit zeker een kern van waarheid in. Zeker is het een spel van vertrouwen. Ook is het aan de Meester/Meesteres kort samengevat, om de grens te verleggen. En eerlijk gezegd, in mijn pre Mrs. Denise / SM tijdperk. Grofweg voor mijn 27ste dacht ik ook dat onderdanige ‘eigenlijk’ de baas in het spel waren. Want zij (wij) bepalen de grens. Beste Klaas, met al mijn respect naar jouw toe, ik heb geleerd – met vallen en opstaan, door schade en schande – dat ik als slaaf van Mrs. Denise dus echt nooit, maar dan ook helemaal nooit de uiteindelijke Baas ben. En die zal ik als Haar slaaf ook NOOIT zijn.   Ik begrijp overigens wel wat Klaas hiermee bedoelt. Als het gaat om b.v. pijn, behoort een Meesteres c.q. Meester rekening te houden met de grens van de onderdanige. Maar alleen de Dominant bepaald of hij / zij pijn geeft of niet. Pijn is maar één onderdeel, het SM spel is veel breder. Een goede Meester/Meesteres weet hoe hij of zij een onderdanige kan bespelen, zodat deze naar Zijn of Haar pijpen danst. Soms bereik je met een simpel veertje veel meer dan met een Bullwhip.   Bij DP moeten de Dames uiteraard van vele markten thuis zijn en wordt verwacht dat de Dames een kwalitatief hoogwaardig spel neer kunnen zetten, wat enigszins past bij de fantasie van de gast. DP is een Fantasy House. Mrs. Denise houdt wel degelijk rekening met de wensen c.q. fantasie van haar ‘slaafjes’, maar zij en alleen zij bepaald uiteindelijk wat ze daarmee doet. Bij vaste ‘slaafjes’, zoals ik mezelf ook mag noemen, kan ze daar flexibeler mee omspringen, dan bij een nieuwe gast. Zij vraagt niet voor niets of ik voor iedere sessie een wens heb. Daar bouwt zij dan een spel om heen. Met draaiboeken moet je uiteraard niet aankomen zetten.

Klaas begint zijn verhaal overigens met ‘Volgens mij is het voor de onderdanige man in Nederland redelijk gemakkelijk een meesteres te kiezen die bij hem past. Er zijn meesteressen voor soft, medium en harde tot extreme sm. Als dominant is het een stuk lastiger.’  Commercieel gezien denk ik dat Klaas daar wel gelijk in heeft, maar privé zeker niet. Ik houd er geen statistieken op na, maar als ik in advertenties kijk, zie ik veel meer onderdanige vrouwen dan Dominanten vrouwen. Het vinden van de juiste BDSM partner privé valt zeker niet mee. Ook niet voor een sub. Voor een sub – zoals ik – die niet van pijn houd, is de spoeling nog veel dunner dan voor masochisten. Hoeveel advertenties ik gelezen heb van Dames die een masochist zoeken!!   En als je dan al een ‘partner’ gevonden hebt, moet er die SM klik nog zijn. Dit laatste is voor mij de reden, naast uiteraard kwaliteit, dat ik naar DP ga. Die klik heb ik met Mrs. Denise meer dan wie ook. Een spel in een studio is doorgaans van een heel ander niveau, dan tijdens een party. Afgelopen jaar (behalve Herrin Gabriella) ben ik op één aanbod van een Meesteres, om haar privé slaaf te worden, bewust niet ingegaan. Ik had die ‘klik’ met Mrs. Denise vanaf de eerste dag al in 2001!! Ik wil Haar niet verliezen. In die hoedanigheid begrijp ik Klaas erg goed. Ik wens hem dan ook nog vele ‘leuke’ uurtjes toe met slavin Lilly. Overigens ben ik zeer benieuwd naar zijn toekomstige ervaringen. Succes!!

18 december 2018 (deel 3)
Op mijn knieën diep voorover gebogen, zat ik plechtig in mijn slavenhouding achter de douchedeur op de eerste verdieping van dit Hemelse Huis. Plots ging de deur open. ‘Zo slaaf, jij bent snel! Heb jij je wel goed gewassen.’ Ik voelde dat ze mij indringend aankeek.  ‘Ga recht op je knieën zitten.’ Uit automatisme doe ik mijn handen achter mijn hoofd.  ‘hmmm, ik ruik je niet meer, je bent nog wel nat achter je oren.’ Daarbij trok ze aan een van mijn oren. ‘Laat me even je bilspleet bekijken.. Split je billen slaaf’ Snel deed ik wat ze wilde. ‘Goed’ knikte ze instemmend, daarna tilde ze losjes mijn ballen op. Ik kon wel ontploffen van geiligheid. Een onbekende Meesteres inspecteerde mij van top tot teen. Dat laatste vind ik ook zo ongelofelijk geil aan al die slavenveilingen. Verkocht worden aan een wildvreemde vrouw. Wat gaat ze doen, doorgaans zit ik dan ook poedelnaakt op mijn knieën als een echte slaaf. Zo voelde ik mij.   In mijn wens had ik onder andere geschreven: “In SM voel en ben ik een slaaf een volgzame stuntelige klungel slaaf. Ik heb al zoveel mogen beleven bij DP. Voor mijn gevoel moeten slaven naakt geboeid, geketend, gebonden of opgesloten zijn. Zoals altijd heeft een slaaf niets te willen.” Dat gevoel… Dank U Mrs. Crystal.

Mrs. Crystal dirigeerde mij naar de Rode Kamer, alwaar ik plechtig plaats nam in slavenhouding. Hierop verliet zij de kamer… Een paar minuten later kwam Mrs. Denise de Rode kamer binnen samen met Mrs. Crystal.  ‘Sjakie, wat vind jij ervan dat ik jouw overdraag aan Mrs. Crystal?’ ‘Goed Meesteres’ zei ik. ‘Juist Sjakie, jij hebt toch niets te willen… hahahaha. Hij is geheel aan jouw..’   Mrs. Crystal begon met het aan brengen van pols- en enkelboeien. Toen deze waren bevestigd, stapt Mrs. Denise in. ‘Je moet Sjakie’s eigenwijze ballen kennen.’ ‘Hahaha,’ lachte ze ‘Zo een slaafje heb ik ook eens gehad. Die had nog een kleiner pik als hij. ‘Hij..’ ging ze verder – ik dus!!! – heeft tenminste  iets meer dan een ‘micropikkie’  ‘Hoor je dat Sjakie?’ zei Mrs. Denise ‘Ja Meesteres, dat is voor mij een compliment… Dank U Mrs. Crystal’ Mrs. Denise bont mijn ballen af met twee schoenveters. ‘Waar die toch niet allemaal goed voor zijn’ merkte Mrs. Crystal vrolijk op. Vervolgens werden mijn ballen getrakteerd op handboeien.  ‘Controleer altijd of het sleuteltje er ligt’ zei ze tegen Mrs. Crystal. Mijn ballen werden geboeid, zover ze niet, net als ik al ontzettend geboeid waren…. Om het helemaal af te maken pakte ze een ketting, die ze vast maakte aan de handboeien…… Ze gaf de ketting aan Mrs. Crystal..  ‘Trek maar strak…’ Moedigde zij haar aan…. Het duurde niet lang, of ik stond op mijn tenen. In de tussentijd had Mrs. Denise mijn ballen een paar keer zachtjes geslagen en er in geknepen. Goed voorbeeld doet uiteraard volgen. Ook Mrs. Crystal wist mijn ballen te vinden, ‘Hij is wel een gevoelige slaaf hè?’ Dat had ze snel door. ‘Weet je wat ook leuk is?’ ging Mrs. Denise verder………….

Peppersteak 3b (deel 2, Een eeuwige Worsteling)
Piep…piep….piep…. om klokslag 05.00 uur ging mijn wekker.. Rustig, na een keer snoozen stond ik op en liep naar de douche om mij even ‘wakker te douche’.. Een half uurtje later liep ik naar beneden, met al mijn bagage, richting het ontbijt buffet. Een speciaal buffet voor de vroege gasten. Nadat ik een plaatsje had gevonden, liep ik naar de koffie… Plotseling rook ik dat parfum weer.. Snel keek ik over mijn schouders.. Ze was het, diezelfde vrouw van gisteravond in het restaurant. Langzaam liep ik terug naar mijn tafel, daarbij voorzichtig kijkend waar zij ging zitten. Maar ik zag ze niet. Plotseling tikte iemand op mijn schouders:  ‘Mister, is that your phone?’ Voor dat ik ook maar kon reageren overviel mij dat heerlijke parfum. Ze was vlot gekleed in een sportieve spijkerbroek, met daarboven een losjes hangende witte blouse.. ‘Ehhh yes, Ma’am, thanks a lot.. Where was I with my mind?’ zei ik quasi nonchalant lachend. ‘It is really early’ vulde zei vriendelijk aan. ‘Do you like to share breakfast?’ vroeg ze vriendelijk. Ik knikte sneller ja, dan ik kon zeggen.. ‘I am sitting overhere’ ‘Yes, I know…’ zei ze zwoel… ‘I know where you are sitting..’ zei ze terwijl ze mij ondeugend aankeek met een vinger op Haar lip. ‘I know where I want to sit…’ ging ze verder… ‘Come here boy….’ Daarbij pakte ze mij bij mijn stropdas…… ‘Come, let’s leave this breakfast for a really nice morning…’ ‘But…..but…. I have to catch…’ ‘No…..no….your plans are changed boy, you stay with me.’ ‘But…’ stamelde ik tegen….

Voordat ik het wist was ik op Haar kamer, ze duwde mij met grof geweld op Haar bed, ze opende mijn broek en trok deze gelijktijdig met mijn onderbroek naar beneden. ‘You are going nowhere boy… Beet ze mij toe, terwijl ze Haar vlijmscherpe nagels strak in mijn ballen vastgreep.. Auuuuww, schreeuwde ik het uit…. TUUT….. TUUT , terwijl de…..TUUT….. wekker… Tuut… ging werd ik wakker.. .. Tuut …..rook ik nog steeds Haar parfum.. Het drong diep door in mijn poriën. Ik snoof, rook aan mijn handen.. Ik probeerde het aroma met al mijn macht tot mij te nemen, maar het vervloog, net zo als die droom. Toen ik onder de douche stond, zag ik diepe rode plekken op mijn ballen staan!!   Circa een kwartier later, liep ik het ontbijtrestaurant binnen. Ik keek om mij heen, maar zag Haar niet. Ik snoof en snoof, maar rook Haar niet….. Wel rook ik verse koffie en pakte ik jus d’orange. Vers geperst in zo een sinaasappelmachine. Veel at ik niet, van dit naar prijs kwaliteit verhouding, veel te dure ontbijt. Ik keek op mijn klok. Het was 05.50 uur. Om 07.30 uur vliegen. Snel liep ik naar de receptie om uit te checken. ‘Did you enjoy your stay? ‘Yes, was good..’ ‘Did you use something from the minibar?’ ‘No..’  Okay Sir, here is your bill. One room, breakfast and a dinner…. One Chianti, Ceasar Salat and a Peppersteak…. Einde…..

18 december 2018 (deel 4)
Weet je wat ook leuk is?’ ging Mrs. Denise verder ‘Hem door het hele huis sleuren aan zijn ballen.’ Meteen trok ze de ketting strak en omhoog en liep ze naar de deur, de gang op en naar boven. Ik moest echt haastte om Haar bij te houden. ‘Schreef je zelf niet in jouw gedicht dat je door moest lopen hahahaha.’ Zoals wel vaker worden mijn woorden tegen mij gebruikt. Met hangen en wurgen kon ik haar volgen. Boven kwamen we Mrs. Tan….. Manja tegen. Kanonnen zeg!!… Ja dit moet even van mijn hart. Mrs. Manja in levende lijven spat spreekwoordelijk van het doek af.. Zo g@dverd#mmes strak zag zij eruit.. Jezus nog eens aan toe….Wat een POWER!!! Mijn ogen draaide toch al overuren door die heerlijke catsuit die Mrs. Denise aan had. Goed, van Mrs. Crystal kon ik uiteraard geen voorstelling maken, van Mrs. Mara uiteraard wel. Ja heren, geef maar gerust toe……. Jullie kijken ook naar de foto’s op de site. Voor al diegene die het geluk nog niet hebben gehad… Mrs. Mara ziet er in echt nog veel beter uit dan op haar foto’s… Het was weer eens ouderwets Sjakie in Wonderland…. Mrs. Denise sleurde mij vrolijk door naar zwart, met in haar kielzog Mrs. Crystal. Daarna gingen we dezelfde weg terug. Mrs. Manja was, helaas voor mij, inmiddels in de witte kamer verdwenen, Waar ongetwijfeld een lotgenoot letterlijk en figuurlijk meer dan aan zijn trekken zou komen.
Terug in rood mocht ik weldra de rekening gaan betalen. ‘Zorg jij dat je pik hard wordt?’ ‘Ja Meesteres.’ Mijn lid was goed gezwollen, maar niet echt hard. Door de handboeien, lukt het maar moeilijk om het juiste ‘gevoel’ handmatig over te brengen. Ik deed mijn uiterste best. De meewarige blik van Mrs. Crystal zorgde voor extra stimulans, ik krijg dat echter niet omgezet in een knalharde erectie. Na het nodige hoongelach, wat deze avond als een rode draad terug zou komen, was het tijd om te incasseren. Mrs. Denise bevestigde aan de takel een spreidstang, waar mijn armen aan vast werden gezet. Ik stond met mijn neus richting de spiegel. Dus perfect om die hamlappen van mij te ‘trakteren’. Daarbij begon ze met haar vlakke handen. Ze voerde het tempo en de slagkracht langzaam op. ‘Nu al aan het bewegen??’ zei Mrs. Crystal verbaasd. ‘Sjakie heeft niet zoveel met pijn.’ Antwoorde ze, terwijl ze nog even vrolijk doorging. In de spiegel zag ik hoe ze een plak pakte. Ik wist dat ik aan de ‘beurt’ was.

‘Hoe oud ben jij Sjakie?’ ’43 Meesteres..’ ‘Goed dat worden er dus 43, aftellen……’ ’43 dank U, 42…41 42 ehh 40…39.. Dank U AUWWWWW 40 dank U Meesteres….’ Ik had even nodig om in een aftelritme te geraken. ‘Dank mij maar naar afloop… Hoever zijn we Sjakie?’ ‘Bij 39 Meesteres…. 38 Meesteres…… 37 ….33…’ Bij tijd en wijle kermde ik het uit van de pijn.. Ik schreeuwde als een welbekend speenvarken.  ‘Schreeuwt hij altijd zo hard??’ Vroeg Mrs. Crystal.. ‘Ja… Leuk hè…’ Antwoorde Mrs. Denise vrolijk, terwijl ze me even bij liet komen en voor mij ging staan. ‘Wat vind je van mij Sjakie?’  ‘Ik hou van U Meesteres..’ zei ik zacht… ‘Harder Sjakie’ klonk het met plezier in Haar stem… ‘IK HOU VAN U MEESTERES..’ ‘Goed zo Sjakie’ De sadistische glimlach  op Haar gezicht voorspelde voor mij niet veel goeds. Vrolijk ging ze weer verder met het bewerken van mijn achterste, soms afgewisseld met de bovenkant van mijn rug. Stilstaan ging erg moeilijk. ‘Stilstaan Sjakie,  sta stil, beweeg je hoofd niet..’ Ze waarschuwde mij meerdere malen. Het lukte mij steeds beter om stil te blijven staan. Ze kwam vlak naast mij staan. ‘Sjakie, de pijn zit hier..’ zei ze terwijl ze wees naar mijn hoofd. ‘Daar zit de pijn. Als je nog een keer beweegt, krijg je er 10 slagen bij… BEGREPEN!!’  ‘Ja Meesteres’  We waren bij 25…… 24… Om de 5 tot 7 slagen waarschuwde ze mij. Niet dat ik nog erg veel bewoog, maar ik stond niet stil… Tot we de 3 waren, toen was de maat vol. ‘Stilstaan…. Hoever zijn we?’ ‘3 Meesteres!?’ ‘Nee fout 13…’ De laatste 13 slagen kwam ik door, mede doordat Mrs. Denise perfect aanvoelt hoever ze kan gaan met mij…

House of Fantasy De tweede ronde deel 9
‘Goed’ zei de Bazin… ‘maar nu niet meteen… dat wordt morgen. Eerst iets anders….’ Wat was dat met die tong?’ Ik werd door die vraag compleet verrast…. ‘Ehhhhh… ik kreeg geen lucht meer Mevrouw?’ ‘Bullshit….’ De Bazin stond op met in haar hand een korte Bullwhip, die zij dreigend voor mij hield. ‘Ik vraag het nu nog een keer. Wat was het met die tong?’ ‘Sorry Mevrouw, sorry ik verloor controle over mij zelf..’ ‘Jij mag kiezen slaaf.. Mijn Bullwhip of tot de tweede ronde in die kooi, met een humbler om je ballen.’ Daarbij wees ze naar een klein kooitje, dat me ergens bekend voorkwam. ‘Mevrouw’ zei ik aarzelend. ‘mag ik iets vragen?’ ‘Goed, voor deze ene keer dan.’ ‘Wat is een humbler?’ ‘Hahaha’ begon ze meteen te lachen, ‘Kira ga jij er eentje voor mij halen..’ In mijn ooghoeken zag ik dat zij de Dame was met Aziatische ‘looks’. Het duurde niet lang of ze was terug. Ik kon echter niet zien wat zij had gehaald. Ik zat immers nog steeds op mijn knieën, met mijn hoofd en armen in een schavot.
Voordat ik er erg in had voelde ik één hand tussen mijn benen doorgrijpen naar mijn ballen, deze werden vervolgens bruut naar achter getrokken.. ‘Auwwww’ ‘Och stel je niet zo aan slaaf, zijn maar twee ballen..’ Dezelfde Kira probeerde mijn ballen te grijpen. ‘Potverdomme één van zijn ballen wil niet meewerken…’ Nee schuddend liep de Bazin er naar toe, ze bukte zich. ‘Spreid je benen slaaf… Ik vraag het niet nog een keer… BEGREPEN??’ Ja… Mevrouw.. Ik wil je niet horen……’ Er was geen ontsnappen aan voor mijn ballen en de humbler werd gesloten. Mijn toch al niet te gemakkelijke houding, werd er niet beter op….  ‘Goed, slaaf voordat je antwoord geeft op mijn vraag, wil ik dat jij hier eens rustig over na denkt. We willen niet dat je overhaaste beslissingen neemt. Kunnen wij rustig gaan dineren hahahaha… Tot over een uurtje of zo..’ Zelf had ik inmiddels ook wel honger gekregen. Het leek me nu niet erg handig om daar wat van te zeggen. Alle Dames verlieten de kamer. Demy kon het niet laten. ‘Mevrouw zijn eitjes kleuren al aardig rood… Hoort dat zo??’ ‘Nee, dat is het begin van het afstervingsproces, maar goed die eieren heeft hij toch niet meer nodig…hahahaha.. Is dit een mindfuck…???

Ongemakkelijk zittend bleef ik achter… De deur van de kamer werd niet gesloten, duidelijk hoorde ik de Dames plezier hebben op de achtergrond. Ook rook ik de geur van een heerlijke avondmaal…..  ‘Zo slaafje, heb je een keuze gemaakt?’ Vroeg de Bazin, toen ze na het eten terug kwam. ‘Ik zou voor de Bullwhip gaan zei Demy, je ballen zien er inmiddels pikzwart uit… Hahaha pikzwart…’ onmogelijk kon ik dat zelf beoordelen. ‘Tja met mijn medische achtergrond en kennis…..’ ‘Bullwhip mevrouw’ zei ik met angst in mijn stem. ‘Mooi…. Hoeveel slagen?’ ‘Ehhhh…. tja ehhh  drie mevrouw?’ ‘Goed….drie slagen.’ Voor even was ik opgelucht. ‘Alle Dames drie slagen hahaha. Maak hem nu maar los Kira.’ Met nog steeds mijn ballen in de Humbler werd ik gesommeerd om naar de andere kant van de kamer te kruipen, waar dat kleine kooitje stond. ‘Kruip er maar in, ik wil dat jezelf achteraf zeker weet dat je de goede keus hebt gemaakt. Hahahahaha. ‘Handen voor je, door de tralies  slaaf.’ Daarna kreeg ik handboeien om. Nu was het onmogelijk om de humbler zelf los te maken. ‘Daag slaafje’ ze de Bazin daarna met een mierzoete stem. De deur ging dicht en het licht ging uit.   Onmogelijk kon ik mijn draai vinden. Hoeveel slagen met de Bullwhip zou ik krijgen. Ik liet alle Dames de revue passeren. Het waren eigenlijk wel allemaal mooie Dames zeg… De Bazin, Gina.. ja zo heet die Blonde met lang haar… denk ik tenminste… Bloem, daar zou ik ook wel… ehh ja dat is 3. Demy, Tanja en Kira…. Dat is dus 6…. Dan nog die Blonde gespierde Dame… Hoe heet zij… Haar naam heb ik nog niet gehoord.. Er was er volgens mij nog ene…. Ook met Oosterse looks.. Nou ja… GVD, als die Dame er ook bij komt… zijn dat er 8 x 3…. 24!! Het zweet brak spontaan uit. Plotseling ging de deur open….. wordt vervolgd..

18 december 2018 (deel 5)
Amper waren mijn billen bekomen van die 55 slagen. ‘Dit was maar een opwarmertje Sjakie hahaha’ In de spiegel zag ik dat ze een flogger pakte. Die ze vervolgens op mijn billen en rug, zelfs voor mijn doen, lief liet neerkomen. ‘Even de rode billen van jouw luchten’ Uiteraard gevolgd door wat steviger werk. Tot dat ze met een andere ‘vriendin’ kwam. Nou ja vriendin!! Ik weet niet hoe die zweep wordt genoemd? Het is een lang dun stokje, met aan het uiteinde een dun touwtje. Heerlijk om bochtje mee om te slaan. Snel sloeg ze behendig met dit kwelmiddel. Bij iedere slag leek het wel of ik werd gesneden, zo scherp kwamen die slagen aan…. Ze sloeg niet hard, maar hard genoeg om mij te laten dansen. ‘Ben je aan het dansen Sjakie…?’ Het zou de opmaat zijn naar een geweldig slot. Helemaal toen mijn Wrestling Queen de arena betrad. Strak gekleed in een zwart, na ik meen, latex catsuit op schoenen met plateau zolen. Ze torende als een Amazone krijger hoog boven mij uit, ze pakte snel genoeg mijn tepels vast en begon deze te plagen….. ‘Zo Sjakie’ zei ze met een stralende lach op haar gezicht. ‘Ben je er weer?’ Wat een genot voor dit slaafje. Uiteraard stond ik er weer als een complete loser bij. Mrs. Zascha verliet naar dit korte intermezzo weer de rode kamer.
Mrs. Denise liet de takel zakken en maakte mijn armen los van de spreidstang. ‘Hij kan wel ringsteken’ zei ze tegen Mrs. Crystal. Warempel door alle slaag was de tweede niet gebruikte handboei, op een of andere manier om mijn pik terecht gekomen. ‘Sjakie, hoeveel tellen heb je nodig om klaar te komen?’ Van mijn mannelijkheid was uiteraard niet veel meer over. ‘Tja, Sjakie en pijn hè… Maak is wat van dat pikkie van jouw… Nou komt er nog wat van…. Hoeveel tellen??’ ‘Ehhh Meesteres, dat weet ik… ehhh???’ ‘Nou komt er nog wat van… 10 tellen? Anders…’ ‘Meer dan 10 tellen Meesteres..’  Ik wist dat ik van ver moest komen. Ondertussen keek Mrs. Crystal mij van dicht bij aan. ‘Ok Sjakie, begin maar te tellen……’ ‘1, 2, 3, ………….10, 11.’ ‘Dit vind Sjakie ook niet leuk…’ Daarbij hield ze 2 schaartepelklemmen in haar hand. Ojee, dacht ik…Maar ik zei uiteraard niets… ‘Ik zal jouw matsen en zet de klemmen op standje één. ‘ Gelukkig vielen de klemmen mee..’ Dank U Meesteres. Tussen de klemmen zat een ketting die zij uiteraard vast hield en enigszins naar haar toe trok… ‘Door tellen Sjakie…’ Het leven moest van ver komen. ‘Ga maar op de grondliggen. Op je rug, dat was het begin van het moment dat de wereld er heel anders uit begon te zien. Terwijl Mrs. Denise de ketting vast hield moest ik op de rug gaan liggen. Dat viel niet mee, totdat Mrs. Denise de ketting losliet.. ‘Door tellen Sjakie, hoever ben je?’  ‘71, 72, 73….’ Verveelt verlieten beide Dames de rode kamer… Voor even sloot ik mijn ogen, toen ik mijn ogen opende zag ik 3 gigantische Meesteressen op mij neer kijken. Ik waande mij in die ruimte, waar Alice in terecht was gekomen, toen ze in Wonderland aan kwam… Ik hoorde de Dames tegen elkaar praten, maar dat klonk van heel ver weg.

Ik weet niet waarom, maar plotseling zag ik dat de Dames mij wonderlijk aankeken. Wonderschone strak geklede Dames in een fantasierijke omgeving. Alles begon te draaien. In de verte hoorde ik ijzingwekkende lach. Ik sloot mijn ogen en maakte deze even later weer open. Ik zag nog net een in het bont gehulde Dame op plateau zolen in het niets verdwijnen.   Mijn blik werd weer helder, tot mijn grote genot was Mrs. Mara er ook nog bij gekomen.. In trance telde ik door…. 120, 121, 122. Mrs. Mara had zich inmiddels omgekleed en droeg een kort sexy jurkje… ‘Word het nog wat?’ Vroeg Mrs. Denise.. ‘Hij zal zich wel rot schamen?’ zei een van de andere Dames. Ik antwoorde niet, maar genoot met volle teugen hoe de Dames om mij lachte, hoe ik daar pinnetje naakt op de grond lag.. Wat een uitzicht, zij leken zo groot, ik leek zo klein… Goed ik leek niet alleen klein hahahahaha. De vernederende blikken streelde mijn pik als een heerlijk nat kutje… Als een mes die door het boter snijdt… zo smeuïg.. Iedere opmerking bracht mij letterlijk een ruk dichterbij…..   Schaamde ik mij? Ooit in mijn begin periode, moest ik mij weleens uitkleden in het bijzijn van voor mij vreemde Dames. Toen verloor ik wel eens mijn innerlijke strijd tussen genot en schaamte. Ik voelde me zo vrij als een vogel, alleen was mijn ‘vogeltje’ nu letterlijk en figuurlijk geboeid.
Ondertussen telde ik rustig verder……  Ik zweefde vrolijk verder en mijn leger kwam in gareel…… Ik voelde dat alles wat in mij zat in formatie stond om naar buiten te stormen en sloot voor even mijn ogen en zag dat ik was beland in een land wat volledig gedomineerd werd door vrouwen, ook een soort van Wonderland.. Mrs. Denise de Oppergodin van dit fabelachtig rijk, geflankeerd door 2 machtige ‘Harten’ bewaaksters die dit slaafje moeiteloos in bedwang hielden… Kansloos moest ik toezien hoe die ene bewaakster haar hakken plaatste op mijn voorhoofd. Als ultieme teken van haar macht ten opzichte van mij….   Ik opende mijn ogen……’Meesteres…………Meesteres..’ ‘Ja Sjakie…?’ ‘Mag ik komen?’ Ze knikte… De Godin van Wonderland trok met een oogwenk een denkbeeldige  hendel over en al mijn geiligheid zocht gelijktijdig met al het geweld een uitweg door een te smalle uitgang……. ‘ARGGGGGGGGGGGGGGGGG AHHHHHHHHHHHHHHH…’ Kermde ik het uit van genot…….. ‘Hij is net een sprinkler installatie’ Becommentarieerde ze mijn klaarkomen analytisch voor Mrs. Crystal en Mrs. Mara……  Na afloop was ik nog een beetje beduusd van deze heerlijke sessie of moet ik trip schrijven? ’s Avonds herleefde ik in mijn dromen deze ‘trip’ opnieuw. Tijdens het ontwaken zag ik nog net hoe Mrs. Zascha naar mij zwaaide met een knipoog en een handkus. Ze droeg een bontvestje aan over haar strakke latexpakje… of heb ik dat op twitter gezien?
………………….wordt vervolgd

Zintuigen
Ik voel U, maar
zal U nooit beroeren.
In mijn schaduw,
zie ik Uw contouren.

Ik ruik U en zal
iedere geur absorberen.
Bedwelmd door verlangen,
zal ik verteren.

Ik zie U, met
mijn ogen dicht.
Al bent U mijlenver,
uit mijn zicht.

Ik hoor U, ook al
zegt U niets tegen mij.
De warmte in Uw stem,
maakt mij zo blij.

Ik proef U, zonder
Uw mond te raken.
Ik wil U, schreeuw ik
het liefst van de daken.

Gewillig zal ik
altijd voor U buigen.
U heerst over al
mijn zintuigen.

Gebogen
Diep gebogen,
met gesloten ogen.
Zit ik daar weer
onbewogen.

Wachtend, op
dat ene moment.
Het verwoorden van
mijn sentiment.

Voor de bron
van mijn inspiratie.
Voor een blik,
van Uw gratie.

Geraak ik voor
U, in een trance.
Draag ik ieder woord,
voor in een cadans.

Dwaal ik af, van
mijn aards bestaan.
Tot ik mijn laatste
woord heb gedaan.

Voor die vrouw,
die mij zo inspireert.
Zit ik diep gebogen,
in mijzelf gekeerd.

Top