smokey, de asbak van Mrs. Do

Vrijdag einde middag richting Valkenswaard voor een sessie met Meesteres Do. 1 jaar geleden een sessie met haar gehad en toen ik haar vertelde dat ik een rook fetish had en nog nooit een hijs van een sigaret had genomen, moest ik hijsen nemen van elke sigaret die zij in de sessie rookte. Vervolgens in meerdere geweldige sessies met meesteres Manja aan het roken gezet. En deze niet rokende slaaf met een rook ferish rookt ondertussen ook zelf. Nog niet vast gelukkig. Of tot de meesteres dit beslissen…

Dus keek geweldig uit naar de sessie met Meesteres Do die ik ondertussen nog een keer was tegengekomen in een sessie met meesteres Manja. Ze kwam even langs met haar slaaf. Meesteres Manja besloot vervolgens dat ik in het gasmasker moest terwijl de dames een sigaretje rookte en meesteres Do haar slaaf de opdracht kreeg me te pijpen. Nooit gedacht dat dit me ooit zou overkomen. Maar durven weigeren, ik zou er niet aan durven denken.

Daar stond ik dan vrijdag voor Meesteres Do die een sigaretje rookte. Wat stoer hoe ze dat doet en uiteraard was ik de asbak. Haar sigaret was nog niet uitgemaakt in mijn mond of ik kreeg er ook een in de mond en zij bepaalde hoe diep de hijsjes waren.

Ik kreeg vervolgens voor het eerst in mijn leven van de zweep. 40 slagen met verschillende zwepen. Ik stond te springen van de pijn na elke klap. Maar betrapte me erop dat ik me steeds aanbood voor de volgende. Meesteres Do verwachte dit en dus ja dan heb ik maar uit te voeren. De meesteres lachte hartelijk en ik had er stiekem heel veel voldoening in. Zware klappen, veel pijn. Maar ja zolang het de Meesteres maar vermaakt.

Ze vond het zo grappig dat ze een andere meesteres er bij ging halen om filmpje (waarvoor ik toestemming heb gegeven) te maken. Wat moest ik terwijl doen? Op bankje op die zwaar toegetakelde kont gaan zitten en een sigaret roken. En neen de asbak mocht ik niet gebruiken, dat was ik. Dat moest ik ook maar even tonen aan Meesteres Fleur die was komen om te filmen.

Nadat de dames zich hadden vermaakt en ik weer stond te springen van de pijn na de zweepslagen moest/mocht ik weer een sigaretje roken met Meesteres Do. Dan zou ik anaal ontmaagd worden. Om me voor te bereiden op… Eerst nog even de dildo om haar middel pijpen terwijl zij nog een peuk rookte. En af en toe even hoofd naar boven om haar as op te vangen.

Ik vrees dat ik binnenkort op de knieën zit bij andere slaaf zoals die slaaf ooit bij mij om te pijpen. Alsof ik zou durven te weigeren wanneer de opdracht wordt gegeven.

Tot slot anaal ontmaagd geworden (ter voorbereiding van? Ik zal moeten ondergaan) en ook nog even de dildo diep in de keel waarna ik toestemming kreeg om te komen.

Wat een geweldige middag, wat een geweldige meesteres. Wat is ze samen met Meesteres Manja nog van plan met me? Ik kijk er bibberend en verlangend naar uit.

smokey

Top