Soort van reisverslag…

Aan de vooravond van mijn bezoek aan DP, na het vriendelijke telefoongesprek om een afspraak te maken, had er een bijzonder gevoel controle genomen over mijn lichaam. Het voelde alsof ik op een wolk zat, gecombineerd met stijfheid in mijn schouders en een gevoel van spanning in mijn onderbuik. Het was slechts een kwestie van een nacht slapen en dan in de auto om af te reizen naar het schitterende zuiden met als eindbestemming Valkenswaard.
De ontvangst door Mrs. Denise was bijzonder in meerdere aspecten. Buiten het feit dat deze lifestyle-domina een en al professionaliteit uitstraalde had ze voor mijn bezoek speciaal een latex jurk aangetrokken waarmee ze direct in de deuropening verscheen. Ik had al snel door dat dit de bijzondere ervaring zou gaan worden waar ik zo naarstig naar op zoek was.
Met een glaasje water aan de bar heb ik rustig even kunnen wennen aan de sfeer in DP. De foto’s aan de muur speelden in op mijn fantasie en de muziek op de achtergrond stond net hard genoeg zodat de, voor mij onbekende geluiden, nog net hoorbaar waren. Tijdens de kennismaking met Mrs Denise heb ik voorzichtig mijn wensen kenbaar gemaakt. Ik ben namelijk nog niet heel ervaren met bezoeken aan dames van dit kaliber en ik wist dus ook niet goed hoe ik haar aan mocht/moest spreken. Nadat ik de moed had gevonden om dit aan haar te vragen, het antwoord was “op maat” gemaakt en ik wist meteen dat ik me op de juiste plek bevond. Alvorens ik boven naar een speciale kamer geleid werd heeft Mrs. Denise me in de mogelijkheid gesteld om mezelf op te frissen en ik mocht me zo goed mogelijk voorbereiden op wat komen ging. Als ik er klaar was moest ik op het belletje drukken om opgehaald te worden.
Zittend op mijn knieën heb ik mijn uiterste best gedaan om niet te laten merken dat ik een beetje bibberig was. De prachtige contouren van haar lichaam op minder dan 20cm afstand, waar had ik dit aan te danken? Het flesje naast mij op de grond bevatte glansmiddel en met beide handen moest ik haar hele jurk afgaan om er voor te zorgen dat alle hoekjes voorzien waren van dit gladde spul.
Enkele momenten later lag ik wijd gespreid met mijn benen in de lucht en polsen vastgezet met zware boeien aan de zijkant van de tafel. Ik lag daar te pronken in een paar latex items die ik speciaal zelf had uitgezocht voor Mrs. Denise om indruk te maken. Mijn latexbroek had een zak aan de voorkant waar mijn kuisheidsgordel in zat en de rits tussen mijn billen was helemaal opengeritst voor de makkelijke toegang. De tepelklemmen die strak en haaks op mijn lijf stonden werden nog meer onder druk gezet door het latex shirt wat weer dicht geritst werd na het plaatsen. Mijn masker wat nauwsluitend op mijn hoofd zat, drukte heerlijk zacht tegen mijn gezicht aan en gaven me dat bijzondere gevoel waar ik naar op zoek was. De strakke blinddoek gaf me een gevoel van veiligheid, als je het niet kan zien is het er niet
Ik rook aan haar parfum dat ze in de buurt was en ik had ondertussen het kenmerkende klakkende geluid van een rubber handschoen gehoord. Vanuit het niets was daar een vinger en kromp ik ineen, het voelde strelend, plagend en rondjes draaiend. Deze verkenning begon voorzichtig met het topje en iets later met haar hele vinger en ruwer. Ik kreeg het idee dat er ruimte gemaakt moest worden voor iets groters en aan dat idee werd al snel vorm gegeven. Binnen enkele seconden veranderde haar hele manier van werken, ik voelde twee, drie of misschien wel vier vingers naar binnen gaan en lag meteen te snakken naar adem. Het zou zo kunnen zijn dat Mrs. Denise daarom besloot wat aan mijn gehijg te doen. Met grote stukken plastic over mijn gezicht werd de controle genomen over mijn ademhaling. Enkele momenten later hoorde ik schoenen op de gang, op de trap, hakken, maar van wie? Tot op heden heb ik nog steeds geen idee maar het waren allemaal dames. Ik mocht van Mrs. Denise het aantal lieve handjes tellen die zacht wrijvend, plagend en kietelend over al mijn ledematen te voelen waren. Zes!, riep ik heel hard omdat ik mijn stem ook al niet meer onder controle had. Het enige wat ik hoorde was hard gelach van de aanwezige dames en het geluid van hakken die zich weer van mij verwijderden. “Heel goed” werd er nog lacherig nageroepen.
Mrs. Denise sommeerde me van de tafel naar beneden te komen nadat ze me van een aantal beperkende middelen had ontdaan en ik kreeg een stuk speelgoed geplaatst. Deze moest zo blijven zitten vertelde ze me en ik werd de gang opgeleid. We gingen de trap af naar beneden en we hebben gezamenlijk een moment van rust gepakt en een sigaret genoten. Tijdens de zit op de hoge barkruk merkte ik dat ik niet teveel moest wiebelen, het was alsof mijn hele lijf zich moest schikken naar datgene wat ik meedroeg. Na het roken werd ik in de gang opgesteld, kaarsrecht met mijn handen aan de wand. De tocht die ik voelde kwam als een beloning omdat ik op deze manier weer een beetje af koen koelen en op adem kon komen.
Kom op, naar boven! De toon was duidelijk een beetje anders. Ik had haar toch niet teleurgesteld? Op tafel, en op handen en knieën kreeg ik te horen en het stuk speelgoed werd uit mijn lijf getrokken. Ik hoorde haar op spottende toon zeggen dat ze wat speciaals voor mij in petto had waarna ze de kamer uit liep. Ik zat nog steeds op handen en knieën en via de spiegel had ik kunnen zien wat er achter me gebeurde maar ik had niet de moed om mijn hoofd maar een klein beetje te draaien. Ik hoorde verderop wat gerommel en concentreerde me op de muziek. Het hele plaatje was compleet, de setting, de muziek, de positie waarin ik mij bevond en de dame in kwestie. Wat een avontuur! Ik hoorde een harde klik en het slot tussen mijn benen klikte open en viel naar beneden. Ik slaakte een zucht van opluchting nadat ik weer wat vrijer kon bewegen.
Spanning zorgde ervoor dat ik met samengeknepen billen in de lucht zat. Het masserende gevoel, de soort rollende beweging en iets van stuiptrekken is alles wat ik me er nu nog van kan herinneren. Ik schonk geen aandacht aan de hand die voor mijn buik langs naar beneden ging omdat ik aan niets anders meer kon denken op dit moment. Wat zijn dit voor combinaties die je laten vergeten waar je je daadwerkelijk bevindt, die letterlijk alle aandacht van je opslurpen? Ik kreeg het verzoek om me om te draaien. “Voorzichtig, hij moet blijven zitten!” Nadat ik mijn rust had gevonden op mijn rug werd er een glimmende lange stalen pen voor mijn ogen ingesmeerd met een dikke klodder gel. Met deze pen heb ik gekietel gevoeld op een plek onder mij navel waarvan ik helemaal niet wist dat je daar kon kietelen. De buis waar ze doorheen moest om bij dit plekje te komen werd lichtelijk opgerekt en het lichaamsgedeelte rondom deze uitgang werd keihard. “Je kan best een grotere hebben” hoorde ik nog en de daad werd meteen bij het woord gevoegd. De druk van binnenuit, het staal wat niet meegeeft, je lijf wat zich maar aan moet passen aan de vorm van stalen pen en dan nog groter? Het was helemaal leeg in mijn hoofd en mijn lijf begon te schokken. Kronkelend van genot op het moment dat een gehandschoende hand net onder de rand van mijn hoed begon te aaien. Mrs. Denise had me helemaal waar ze me hebben wilde en ik zag aan haar ogen dat ik deze dag niet om genade hoefde te smeken. De staaf zat nog steeds op zijn plek toen ik een geluid herkende wat me enigszins zorgen baarde. Dit apparaat is berucht vanwege de trillingen die het genereert en worden gebruikt mensen over de streep te helpen. Vanuit mijn tenen voelde ik het al aankomen, mijn hele lijf gaf zich over aan dit moment van verlossing. Ik heb me nog nooit zo machteloos gevoeld, heerlijk als alle controle uit handen genomen word door iemand die de fijne kneepjes van het vak kent. Ik had graag nog wat langer op het randje willen balanceren (zeg ik nu stoer) maar ik kan me herinneren dat ik haar gesmeekt heb…

Bedankt

Top