Terug naar Valkenswaard

Deel 2, episode 8

Een paar weken eerder…. (deel 1)
‘Hier komen slaaf’
Snel liep ik naar binnen toe.
‘Sta jij met je handen in je zakken?’
‘Ehhhhh ja Meesteres’
‘Goed…uitkleedden…. Helemaal en snel een beetje….’
‘Mag ik mijn schoenen aan houden?’
‘Ja…’ Was het antwoord van de Duitse Meesteres. Ik was beland op een privé Femdom party van een Meesteres die ik ken uit de clubscene. Een paar dagen daarvoor had ze mij uitgenodigd onder het mom van: Ik heb zaterdag een Femdom Barbecue en ik kan wel een paar slaafjes gebruiken om aan de ketting te leggen.. Enthousiast reageerde ik snel, dat ik die zaterdag tijd had. Nu moest ik mij in het bijzijn van 5 Dames uitkleedden. Naast deze Dames waren er ook nog 2 andere slaven. Ik was de eerste….. Buiten was het een graad of 15, gelukkig was het naast de BBQ niet zo koud.

Een van de Dames kwam naar buiten….. Daar stond ik dan poedelnaakt… ‘Brrrrrr’  zei ze ‘Ik vind het maar koud.’ Ze was casual gekleed, evenals de overige Dames. Ze gooide een overgooier over haar heen, zo een soort van poncho… Het maakte de vernedering alleen maar groter. Ik keek ogenschijnlijk beduusd, maar mijn ogen liegen niet…..nooit…. Een paar minuten later was de tweede slaaf aan de buurt om mij in mijn ‘Adams costumes’ te volgen. Zijn Meesteres (Dame met Poncho) en hem had ik een dag eerder leren kennen. Waar ik eindeloos kick op het naakt zijn……Ja stiekem….stiekem had ik dit gehoopt…. Gedroomd dat dit zou gebeuren. Alle vrouwen casual en ik een nietige naakte slaaf…. Dat naakt zijn was voor hem – denk ik tenminste – niet echt zijn ding……
Er was ook een derde slaaf aanwezig en ja, hem had ik de dag te voren ook voor de eerste keer ontmoet in ‘de club’. En ja, hij leek er wel een beetje op…. Maar nee, dat zal hij wel niet zijn? Nee toch?? Natuurlijk had de vrouw des Huizes mij al eens verteld, bij onze eerste ontmoeting, dat zij daar was geweest…….. (zie verderop in het verhaal)

Plagiaat
Al vaker heb ik geschreven dat ik graag de verhalen van mijn lotgenoten lees. Zo ook het verhaal van Regina (Naar Mrs. Denise in opdracht van Mrs. Marion) Met bewondering heb ik de toewijding van hem / haar gelezen. Wat een lef, respect is meer dan op zijn plaats. Dit zijn ‘spelletjes’ waar Mrs. Denise intens van geniet. Naast de interessante uiteenzetting van de gebeurtenis viel, mij vooral het einde van het verhaal op. Ik citeer:
Met nog een brandend
gevoel in mijn gedachte
Was het haar lichaamstaal
die de pijn verzachtte
Zonder lang na te denken maakte ik een foto van de zinsnede en stuurde deze naar Mrs. Denise. Daarbij appte ik o.a. ‘Lees de korte rijm. Dit lijkt wel erg veel op mijn werk. Kan toeval zijn, ik zie het
als een compliment’
Goed, het was al laat op de avond. De volgende dag dacht ik,  hier moet ik iets meedoen. Wederom opende ik het verhaal van Regina en scrolde ik snel naar beneden.. en las het korte gedicht en vergeleek het met mijn opening van ‘De black Box’. Letterlijk zelfs hahahaha. Het is niet erg als mede slachtoffers van de lusten en grillen van Mrs. Denise gebruik maken van mijn gedichten om gevoelens te verwoorden, maar een bronvermelding is wel op zijn plaats. Let wel: ik zie dit wel als een compliment van Regina. Dank je.

September 2017 (deel 1)
In al mijn wijsheid had ik besloten om eens af te wijken van mijn – bijna – vaste dag….. Nee ik heb niet meer echt geheimen. Meestal als ik ‘Terug naar Valkenswaard’ ga, past mijn moeder op. Ze stelt geen vragen.. Maar eigenlijk weet ze ‘waar’ ik heen ga… Niet echt letterlijk natuurlijk, hoeft ook niet, ze begrijpen dat ik mijn afleiding nodig heb. Dat ik ben wie ik ben…. Oppas had ik ook nu geregeld, maar nu anders… Maakt ook eigenlijk geen ruk uit. Maar op dinsdag is het veel rustiger op de weg dan op vrijdagen. Op dinsdagen is ook Mrs. Manja aanwezig, stiekem hoop ik altijd… Ja, geef maar allemaal eerlijk toe….JULLIE OOK ALLEMAAL hahahaha, dat je meerdere Dames te zien krijgt. Of interactie met andere Dames, dan alleen de Meesteres waar je een afspraak mee hebt ingeplant.
Los van alles… Mrs. Denise is mijn Meesteres…. Punt komma klaar… Zo is het leven nu eenmaal. Maar eerlijk is eerlijk… Toen ik na een aantal jaren de website van DP weer zag, dus zo rond juni 2016, viel mij deze Dame meteen op. Maar ja, om praktische redenen ben ik er meestal, als zij er niet is….. Maar vandaag dus wel en dat heb ik geweten……
Inmiddels kan ik toch wel doorgaan als ‘ervaringsdeskundige’ goed.. goed.. ik maak er zelf wel ervaringsklungel van… Bij DP is het altijd feest, de Dames vormen een meer dan hecht team. Ik heb inmiddels heerlijke intermezzo’s mogen beleven in willekeurige volgorde met Meesteressen Nina, Zascha, Manja, Payne, Morgan, Nicole, Gwen… Switchen Melody, Rose en Daisy en slavin Valerie. Ik heb bij alle Dames plezier in de ogen gezien. Niet alleen mijn ogen liegen niet…. Mrs. Denise is een meer dan trotse ‘Herin des Huizes’, om maar eens een ‘andere’ term te gebruiken.
Voordeel van dinsdag is dus minder verkeer op de weg en klokslag belde ik dan ook aan. Tot mijn vreugde opende Mrs. Denise deze ronde zelf de deur.. Het duurde niet lang, of ik zat alweer in mijn slavenhouding naakt op mijn knieën voor haar klaar. Toen een paar minuten later de deur openging, was zij niet de enige die de binnen was gekomen. Hoewel ik niets kon zien, had ik meteen een vermoedde:
‘Kus mijn voeten slaaf’ zei een van de Dames.
Ik wilde meteen haar bevel opvolgen..
‘Heb jij daarvoor toestemming?’ ze Mrs. Denise streng.
‘Nee, Meesteres..’
‘Weet jij wie dat is?’ vroeg Ze daarna.
Ik had haar stem herkent…. Ik??? Ja ik!!!!! hahahaa
‘Als je het fout hebt krijg je straf haha..’
‘Mrs. Manja…’ antwoorde ik gedecideerd. Achter de bar had ook Mrs. Rose plaats genomen… Gelijk gingen mijn gedacht terug naar de vorige sessie. Toen deze engel mij letterlijk had leeg gemolken. Ze lachte lief.. Alle Dames zaten klaar voor mijn poëzie. Heerlijk: ik draag heel graag mijn gedichten voor aan Mrs. Denise… Ik vind het gewoon heel leuk als er meerdere Dames bij aanwezig zijn… Wederom kreeg ik van Mrs. Manja een compliment, dat was de vorige keer toen ik haar had gezien ook al geweest. (Dank U Mrs. Manja) (De volgende stap)
‘Hoe lang kennen jullie elkaar al’ Vroeg Mrs. Manja,
De datum kan ik dromen, maar toen pas realiseerde ik mij dat 26 september precies 6 maanden is ten opzichte van 26 maart…. Toeval, ja ik denk het wel: ’16,5 jaar precies..’
‘Sjakie houdt van hardrock’ zei ze denigrerend tegen de Dames. ‘Hij heeft mij voor die herrie ook wel eens uitgenodigd’ Ging ze verder… ‘Nu is hij naar Metallica geweest.’ Metal is niet echt haar ding. Maar dit zorgt wederom voor inspiratie. Ze sommeerde mij om op het podium te gaan staan. Daarbij moest ik headbangen, airgitaar spelen met mijn jonge heer en grunten,,,, Mooi… hoe kun je nog meer voor lul staan??? ‘Goed, de volgende keer bij een concert denk je hier aan terug.’
Daar ben ik dan mooi klaar mee, de vraag is kan ik nu nog ooit – zonder in de lach te schieten – een concert bezoeken…….?!
‘Volg Mrs. Rose en luister naar haar BEGREPEN??’
‘Ja Meesteres.’

House of Fantasy (deel 9) zie De Black box voor deel 7 en 8
Goed zei ze tegen de tweede Dame, ga jij voor ‘meneer’ wat halen……. ‘Lig je lekker slaaf?’
‘Niet echt Meesteres.’
‘Goed zo, het is hier geen hotel……’
De Dame met volle rondingen kwam even later terug.
‘Nou meneertje’ zei de Herin spottend ‘Kunnen wij U blij maken met een stukje kaas?”
‘Ja Meesteres’ antwoordde ik aarzelend.
‘Goed’ zei Ze. ‘Geef jij hem wat van je overheerlijke tenenkaas.’
‘Met alle plezier….. Hé slaafje, ik heb mijn tenen al dagen niet gewassen…. Hahahaha
Prompt schoof ze een van haar voeten in mijn mond.
‘MUIL OPEN SLAAF’ zei de Herin dreigend….. ‘Verder open, je likt haar tenen helemaal schoon, en als je het niet goed doet, krijg je straf met de Bullwhip…BEGREPEN????
‘Ja Meesteres……’
Teen voor teen kon ik schoon likken. De jonge Dame plantte haar voeten in het gras en zand…. Ik deed letterlijk mijn stinkende best…
‘En…. Hoe heeft hij het gedaan? Goed?? vroeg de Herin dreigend met de Bullwhip in haar handen.
De angst trok door mijn lijf heen….
‘Ja….. het kan er mee door..’
‘Heb je geluk slaafje’. Daarop pakte de Herin een stuk droog brood en propte het in mijn mond….
‘Jij keek gister toch stiekem naar mijn billen?’
Dat laatste viel niet te ontkennen…… ‘Ja Meesteres.’
‘Dan vind je dit vast niet zo erg?’ Daarbij gaf zij de mooie volslanke Dame opdracht om op mijn gezicht te gaan zitten….. Wat zij dan ook meteen enthousiast deed…
‘Zo slaaf, kun je het komende uur naar haar billen kijken…..HAHAHAHAHA..

Met mijn mond nog vol droog brood en de billen van deze Dame in mijn gezicht, kon ik amper kauwen. Ademhalen gaat al moeilijk zonder een volle mond. De Dame had een boekje gepakt en ging rustig lezen. Ze negeerde mij compleet, af en toe ging ze verzitten, om mij wat lucht te gunnen. Als ik te veel bewoog, naar adem happend, kreeg ik straf. Meermalen maande ze mij om stil te liggen. Naast haar lag een zweep, waarmee ze mij regelmatig bestookte. Deze Dame zat met haar neus richting mijn penis.
Toen ik eindelijk het stuk brood had doorgeslikt en de ademhaling iets beter ging, werd ik geil van de situatie. Langzaam kwam mijn lid overeind, net op het moment dat de Herin poolshoogte kwam nemen viel mijn stijve lid meteen op.
‘Hij houd echt van billen hahahaha….’ Om vervolgens met een zweep tegen mijn penis aan te slaan.
Een paar minuten later stond de jonge Dame op en liet mij alleen achter. Ik was moe van de korte nacht en viel langzaam in slaap…….
……Dit keer werd ik minder ruw gewekt….. De Herin schopte met zachtjes tegen mijn heupen. Mijn armen en benen werden losgemaakt. Ze bevestigde de hondenriem aan mijn collar.
‘Volg mij slaaf.’ Ik kroop regelrecht naar de ruimte waar de kooi stond waarin ik de eerste nacht had gezeten. Ze dirigeerde mij de kooi in. Er stonden twee hondenbakken klaar voor mij. Een met water en een met nog wat brood. Ik schraapte al mijn moed bij elkaar en vroeg?
‘Meesteres, mag ik U iets vragen?’
‘Ja, slaaf’
‘Wat wilt U van mij?’

September 2017 (deel 2)
Ik was Mrs. Rose gewillig gevolgd naar de kelder, waar ik een douche mocht nemen. Daarbij vergat ik niet om extra mijn achterwerk in te zepen. Even hiervoor had Mrs. Denise duidelijk te kennen geven dat ik ‘stonk uit mijn reet’… en bedankt…. Hahaha. Dat soort opmerkingen maken dit slaafje toch wel wat onzeker. Het was geen straf om Mrs. Rose te mogen volgen naar de Kelder. Na het douchen kwam ze me ook weer ophalen. Kruipend mocht ik haar volgen naar de trap, om vervolgens op mijn billen de trap zittend tree voor tree naar boven te gaan. In een blink van een seconde zag ik Missy voor mij, hoe zij met – naar wat achteraf duidelijk werd – kanker in haar lichaam, van pijn verkrompen talloze keren zo trap op en af was gegaan.. Dat kon Mrs. Rose uiteraard niet weten. Het beeld verdween even snel van mijn netvlies als het er was opgekomen. Halverwege de trap merkte ze monter op:
‘Dit is pas de eerste trap haha’
Boven aangekomen ontpopte zich een leuk intermezzo. Mrs. Rose was onder de indruk van het feit dat ik Mrs. Denise al zo lang kende.
‘Kom je hier al zo lang?’
‘Jaren ben ik ook niet geweest’
Ze gaf aan dat Mrs. Denise het een ander had verteld.
‘Ga op handen en voeten zitten en sluit je ogen.’
Hoewel ik niets kon zien, voelde ik wel dat er een zadel op mijn rug werd vastgezet.
‘Dat is heel bijzonder tussen jullie twee. Wat zijn voor jouw de mooiste momenten geweest, of bijzondere momenten met Haar.’
Snel schoten allemaal beelden en herinneringen door mijn hoofd.
‘Uiteraard onze ze eerste ontmoeting. Daarnaast het feit dat ik met haar mee mocht naar Passion… Maar eigenlijk het allerbelangrijkste is, dat zij nooit mijn vertrouwen heeft geschonden. Ze stimuleerde mij zelfs om de eerste afspraak met mijn vrouw te maken en dan natuurlijk die overdracht.’
Terwijl ik het een en ander gepassioneerd vertelde, ging Mrs. Rose rustig verder met mij ‘mooi maken’ voor de Meesteres. Na het zadel en wat wikkelfolie! volgde het hoofdtuigje met bit.
‘Zo Sjakie, nu mag je opstaan en naar de trap lopen…
‘Mag ik mijn ogen openen Meesteres?’
‘Ja, Maar niet in de spiegels kijken’
Het duurde niet lang, voordat ik beneden was. Ik voelde wel wat raars schuren over mijn rug….. Maar wat..?
Mrs. Rose dirigeerde mij richting de rode kamer en beval mij op handen en knieën te gaan zitten. Tot mijn verbazing zag ik dat de worstelmatten klaar lagen. Dit tot mijn geluk, want ik had het vermoeden dat Mrs. Denise mij weldra als paard zou gaan berijden.
‘Als Mrs. Denise binnenkomt stijger je als een paard en hinnik je.. Begrepen…?
‘Ja Meesteres.’

Op weg naar de Horizon
De man zat weer in het vliegtuig, weer een zondag, maar nu tot zijn geluk pas aan het begin van de avond. Hij kon terugblikken op een meer dan fantastisch weekend. Hij had een nieuw pad gevonden, het pad waar hij door zijn Meesteres naar was toe geleid. Het begon echter allemaal een paar dagen eerder. Hij ontving een email van een Dame die hij al vaker was tegengekomen op een ‘feestje’. Zo plachtte hij zijn escapades te omschrijven. Het was ook een feest.

Heb je zaterdag, de dag na de ‘party’ tijd voor een privé feestje bij mij thuis? Het geluk lachte de man toe. Oppas was door zijn zakenreis al geregeld….. Ja, kon hij zonder aarzelen antwoorden. Die vrijdag avond zou het begin zijn van een soort van De ja vu…… min of meer een her belevenis. Hij liep naar binnen bij de club, waar hij inmiddels de weg kende, even later zag hij Haar weer. Er vormde zich snel een groepje….. Voor de eerste keer had hij het gevoel op een ‘party’ dat hij als alleen gaande niet alleen was… onherroepelijk moest hij terug denken aan dat eerste feestje, nu alweer meer dan een jaar geleden. Hoe zwaar hij het had met het feit dat hij er alleen was. Toen hij een stelletje zag, dat stelletje had hij kunnen zijn…. Uiteindelijk nam de weemoed het over..

Nu zat hij op de grond of op zijn knieën, hij hoorde erbij, leerde weer nieuwe mensen kennen. Voor zijn gevoel had hij wortel geschoten. Een nieuwe SM kennissenkring, alleen nu allemaal Duitse liefhebbers….. Gevoelsmatig had hij die vrijdagavond kilometers afgelegd richting de Horizon. Hij was wederom ‘versteigert’ zoals de Duitsers dat schrijven. Natuurlijk was zijn Meesteres op de hoogte daarvan en hoewel ze dat niet hoeft te zeggen, voelt hij dat zij hem dat gunt.

De volgende dag was het privé feestje bij de Dame, die naast dat zij hem had uitgenodigd, voor de tweede keer had gekocht. Een Dame met veel ervaring, in het verleden ook commercieel. Bovenal een liefhebster die geniet van het spel. Echte mensen, gewoon eerlijk. Het was een Femdom Party, een grilparty, helaas waren er diverse afmeldingen, maar de vrouwen waren in de meerderheid.

Ook het stelletje wat hij de dag daarvoor had ontmoet was aanwezig. Het was nu pas dat hij zichzelf en zijn vrouw weer zag in deze twee mensen. We hadden in een vorig leven vrienden kunnen zijn. Haar lichaamstaal deed hem zo denken aan haar……… Gelijktijdig zag hij zichzelf in hem. Hij had het moeilijk in zijn rol. De twee bleken al meer dan 20 jaar bij elkaar te zijn. Het viel hem zeer zwaar om in zijn rol te blijven. Haar ogen spraken…. Haar partner zwom tussen zijn rol als slaaf en partner in. Trots en schaamte liepen hand in hand. Hij voelde met hem mee omdat hij precies wist waar deze slaaf doorheen ging. Het was pas de eerste keer dat hij dit zo zag bij een ander. Voor hem was het veel eenvoudiger, hij en een derde slaaf hadden geen relatie met de Meesteres.
En hoewel de Dame des Huizes streng was en de slaven letterlijk vastlegde in ijzeren middeleeuwse kettingen, voelde hij zich zo vrij als een vogel. Waar de man van het stelletje zichtbaar balanceerde tussen spel en oprechte onderlinge irritatie, voelde hij geen enkele druk. Vanaf het eerste moment had hij verteld dat er een vrouw in zijn leven was die hem de weg wees. Dat hij verhalen schreef voor haar. Zijn open- en eerlijkheid had deze deur voor hem letterlijk opengezet.

Hoewel dat weekend de regen met bakken uit de lucht was komen vallen, had de zon de weg naar de Horizon zichtbaar gemaakt. De man had een glimlach op zijn gezicht, het hele weekend lang. Dat was de aanwezende Dames niet ontgaan……….

September 2017 (deel 3)
Ik hinnikte steigerend als een paard. Nou ja…. Het zal ongetwijfeld meer geleken hebben op een misvormt aardvarken dat klonk naar Dries Roelvink.. En geloof me, met alle respect van de wereld, Metallica klinkt echt honderdduizendmaal beter… Gelukkig was Mrs. Denise uiterst genadig, stel toch eens voor….NEEEEEEEEEE….Ja, dat ze mij daar neer had gezet in een gele zwembroek…..Walg walg walg bahhhhh…. Nee, ja goed, ik moest dus een paard voorstellen. Dat deze metamorfose hopeloos was mislukt had absoluut niets te maken met de zeer gepassioneerde inzet van Mrs. Rose, maar meer met mijn uiterlijke tekortkomingen…… Gelukkig voor mij viel dit ‘varken’ in goede ‘aard’ bij haar lachspieren ten minste. Als er een vakbond zou zijn voor lachspieren, dan waren die deze avond ongetwijfeld in staking gegaan voor extra overurenvergoeding. Jezus, zeg Meesteres ik hoop niet dat ze verrekt waren…

Tot mijn vreugde, een beetje stiekem natuurlijk ssst!, kwam Mrs. Manja ook even kijken. Uiteraard kon ze het schouwspel ook wel waarderen. Ik had nog geen benul hoe ik er uitzag. Ongetwijfeld belachelijk, doorgaans hoef ik mij daar niet zo voor te verkleden. Ja, ik zal het zelf maar weer schrijven hahahahaha.
‘Sjakie?’
‘Ja Meesteres’
‘Er zit een Smurf op je rug!!!’
‘??????????…………….’
‘Hahahahahahahahahaha’ lachte zij en Mrs. Manja volmondig ‘Heb je er een probleem als ik daar foto’s van maak’
‘Nee Meesteres’ Zei ik zonder te aarzelen. Ik vertrouw Haar blindelings, het was ook niet de eerste keer, natuurlijk. Ongetwijfeld zal de rest van het ‘Dream team’ deze foto’s ook nog wel zien… Misschien moet ik eens kijken of ik ergens een zak droplullen kan regelen. Wellicht is het eenvoudiger om mezelf in een grote zak te stoppen….
‘Sjakie ik stuur de foto’s straks door naar jou’
‘Is goed Meesteres.’
‘Kun jij ze aan Smurf laten zien, heeft die jongen ook weer eens iets om te lachen.’
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA en nu waren het absoluut niet alleen de Dames die aan het lachen waren….
‘Goed Sjakie met het gezicht naar mij toe….’Flits…. ‘Halve slag draaien’ Flits…. ‘Draaien met de kont naar mij toe’ Flits. Ik werd letterlijk van alle kanten gefotografeerd met een Smurf op mijn rug… Wellicht zocht Mrs. Denise naar een fotogenieke kant van mij? Ik kan me niet voorstellen dat ze die heeft gevonden…….

Toen volgde voor haar het leukste. De Smurf zat in de weg. Deze had Mrs. Rose met plakband vast gezet. Dat heb ik geweten. Deze werd er zonder pardon van afgetrokken…… Het was wel duidelijk dat die Smurf letterlijk in de weg zat. Eerlijk gezegd zit die andere Smurf mij niet in de weg. Heeft hij ook nooit gezeten ook. Het formaat van die Smurf die op mijn rug zat kwam overigens wel overeen met die andere Smurf….!!!! Hahahahaha, ja, dat mag ik nu wel schrijven….. Wetend dat hij na het aanschouwen van de foto’s in de broek geplast heeft van het lachen…
Mrs. Denise besteeg mij….  Neehee stelletje viezerikken….. Wat denken jullie wel…. Ja, ze besteeg me, maar niet zoooo!!!. Nou ja, goed er is geen woord aan gelogen. Ze besteeg mij letterlijk, ze ging boven op mij zitten.
‘Voort lopen paardje’
Wij mannen denken ook altijd aan dat andere hè….. en eerlijk is eerlijk ik had al gesteigerd… Goed dat leek uiteraard nergens op maar toch…..

Een paar weken eerder…. (deel 2)
Het was ooit een instituut geweest. De droom van zowel vrouwen als mannen. Een wereld waarbinnen vrouwen de absolute Dominantie hebben over mannen. Een plaats waar mannen geen rechten hebben. Het was een groot landgoed geweest in Tsjechië. Vele zullen ervan hebben gehoord. Duizenden foto’s circuleren op internet. En god weet hoeveel films er zijn gemaakt. Wat mij vooral bijstaat van dit instituut, dat het ondanks mijn fantasie absoluut geen plaats is om daar te vertoeven. Ik, als superwatje, zou het daar tussen die sadistische Dames nog geen uur vol houden. Voor diegene die niet weten waar ik het over heb: The Other World Kingdom, oftewel Het OWK. Een landgoed met een ware Koningin, een eigen rechtbank, cellencomplex enzovoort enzovoort.
De Dame op wiens uitnodiging ik aanwezig was op het ‘feestje’ was daar geweest als gevangenbewaarster en daar had zij hem leren kennen. Laat ik hem omschrijven als een slaaf met een baard…..
Gaandeweg de avond werd de sfeer relaxter, een ervaren Meesteres gebruikte mij om een andere Dame touwbondage technieken te leren.. Gewillig liet ik mij in de touwen zetten. Met mijn armen kruislings over mijn schouders vastgezet. De Meesteres Lerares is van dezelfde generatie als Mrs. Denise. Ervaren, streng, eerlijk en oplettend. ‘Gaat het nog?’ Ik hoefde eigenlijk niets te zeggen, want mijn ogen spraken. Mijn ogen lachte, straalde. Dat was de aanwezige Dames niet ontgaan….
Niet alle aanwezige Dames waren bekend met het OWK. De Meesteres des Huizes pakte een DVD, een film waar de slaaf met de baard commentaar bij gaf. Ten eerste omdat de film in het Tsjechisch was, waar wij allemaal geen ‘touw aan kunnen vastknopen’ en ten tweede, omdat hij in deze film meespeelde, een van de circa 60 films waarin hij had gespeeld!
Wij slaven zaten er iets te makkelijk bij, dus werden we in zware ijzeren boeien vastgezet. De Dame des Huizes heeft een voorkeur voor kettingen…. De ‘acteur’ gaf aan nog regelmatig in het OWK te komen, ondanks dat dit instituut al lang is gestopt, worden er klaarblijkelijk nog wel films opgenomen.
Het was voor iedereen, ook voor de slaven, een geslaagde avond geworden. Mede doordat het onderling respect groot was en dat elkaars grenzen werden gerespecteerd. Zij, de Dame des Huizes weet dat ik slaaf ben van Mrs. Denise. Ze weet dat ik verhalen schrijf en publiceer op deze website. Ze kan ze alleen niet lezen. Hoewel ik vloeiend, hetzij niet accentloos, Duits spreek.. Is schrijven een andere tak van sport in deze taal.
De volgende dag moest ik weer voor zaken naar het buitenland. Ik had, ware het niet dat ik graag op zondag mijn kinderen zie, feitelijk bij haar kunnen blijven slapen. Uiteraard wel in het slavenvertrek. In een bijgebouw heeft ze namelijk een ware cel gebouwd…hmmmmm.

House of Fantasy deel 10 verhaal 18
‘Sssssst’ was haar antwoord, met een vinger voor haar mond.
Voor even keek ik haar in de ogen aan. Onze blikken kruiste elkaar hooguit 2 seconde… Zij hoefde niets te zeggen, ik had het al gezien.
‘Eten slaaf en mond verder houden. De dag is nog niet voorbij.’
Ze verliet de kamer en ik pakte het droge brood en stopte het beetje bij beetje in mijn mond. Voor de verandering had ze de deur van de kamer open gelaten. Een heerlijke geur kwam de kamer binnen. Een geur uit, ik neem aan, de keuken van het huis. Met moeite likte ik aan het water uit de hondenbak. In de verte hoorde ik een van de Dames roepen.. Aan tafelllll!!! De jonge  Dame met de lange blonde haren liep net voorbij de kamer waarin de kooi stond waarin ik was opgesloten. Ze keek naar binnen en kon het niet laten.
‘Och och’ zei ze vertederend terwijl ze naar mij toeliep. ‘Zit het slaafje lekker te smullen….jammie jammie jammie.’ Ik keek haar daarbij vragend en beschaamt aan. Ze kwam steeds dichter bij de kooi en liep er om heen.
‘Op 4 poten hond’ zei ze plotseling zeer fel. ‘Spreid je poten slaaf.’ Nu liep ze naar de achterkant van de kooi en greep ze mij vol in mijn ballen en trok er hard aan. AUWWWWW’ krijste ik het uit als een speenvarken.
‘Hahahahahaha’ lachte ze me uit… ‘Als het toch aan mij lag slaaf… Als hmmmmm dan wist ik het wel. Dank God of beter gezegd de Herin van het huis maar op je knieën dat het niet zo is. Dat zij zo genadig is voor jou. Ik zou bijna denken dat ze een zwak voor jou heeft…..met de nadruk op bijna hahahaha. Vervolgens spuugde ze eerst in de hondenbak met brood en daarna in de waterbak.
‘Zo dan is het niet meer zo droog…. Dank me slaaf, DANK ME’ Zei ze streng, terwijl ze mij aan mijn haar trok…. Ze plantte een van haar laarzen in de hondenbak en trapte het brood helemaal plat.. Vervolgens moest ik haar laarzen schoonlikken.. IJverig begon ik aan deze taak, tot ik een volgende stem hoorde. Het was een andere blonde Dame…. Een gespierde zeer sportief uitziende Dame. Het leek wel of zij aan een of andere vechtsport deed.
‘Hé meid, je eten wordt koud!’ Zei ze.
‘Met jou ben ik nog niet klaar slaafje’ Daarna verlieten beide blonde schoonheden de kamer, mij achterlatend met plat getrapt brood.
‘Oh..ehhh nog wat slaaf. Als je het brood dadelijk niet op hebt, dan plas ik eroverheen en prop ik het in je bek. .BEGREPEN ondankbare worm?’
‘Ja Meesteres’  zei ik verslagen. Die jonge Dame met lang blond haar was niet zo lief als ze er uit zag…..wat zag ze er wel verdomt goed uit zeg, met die lange zwarte laarzen met stiletto hakken en dito lange benen….hmmm om bij weg te kwijlen……. De rest van haar lichaam, haar billen….. borsten…. Oepssss ik moest zorgen dat ik snel die bak leeg vreet…
Met moeite worstelde ik door het brood en water heen. Na geruime tijd verscheen de Herin van het Huis weer in de kamer.
‘Luister slaaf, het is hier geen luilekkerland’ zei ze terwijl ze de kooi openmaakte… ‘Er uit kruipen… Schiet eens op…. OPSTAAN…’ Daarop bevestigde ze korte kettingen van circa 30 cm tussen zowel mijn enkel- als polsboeien. ‘We willen niet dat je stiekem wegrent slaafje’ Zei ze quasi lachend. Daarop pakte ze een paar handboeien. Ze bevestigde deze achter mijn ballen, om vervolgens een ketting vast te zetten tussen de ‘ballenboeien en de ketting tussen mijn enkels. Deze ketting was zo kort dat ik alleen met gebogen knieën kon lopen of staan, anders zouden mijn ballen flink worden opgerekt. Net op dat moment kwam die jonge enthousiaste Dame weer aanlopen.
‘Heb jij de emmer en dweil klaar gezet’ Vroeg de Herin aan haar.
‘Ja, ze staan bij de deur.’
‘Zo slaafje nu mag jij het hele huis gaan dweilen….. Om te beginnen boven op zolder.’
Ik wilde naar de deur toe lopen, maar dat ging door die te korte ketting niet bepaald gemakkelijk..
‘Kruipen slaaf…. Wie heeft gezegd dat jij mocht lopen???’
‘Hij heeft toezicht nodig’ Zei de Herin…
‘Mag ik dat doen??’  en straffen als hij niet goed doet…. Please please please…’ Haar ogen fonkelde daarbij van plezier…. ‘Misschien moeten we ook nog een elektroplug in zijn gat duwen…
‘Hahaha…. Laten we dat in combinatie met water maar niet doen hahahaha.’
‘Och wat jammer nou..’
‘Ja het zou echt sonde zijn als die elektro plug kortsluiting krijgt…. Kunnen we hem niet meer gebruiken… Hahahaha…
Wordt vervolgd……

September 2017 (deel 4)
‘Staan Sjakie, met je armen achter je hoofd.’
Natuurlijk wist ik wat me te wachten stond… Ten minste ten delen…. Het was een paar weken eerder, toen ik in die touwbondage werd gezet door die Duitse Dame, wat mij met weemoed deed terug denken aan al die Bondagens waar zij mij al op had getrakteerd. Ze ging meteen als vanouds vakkundig van start. Heerlijk vind ik het als ze de touwen met uiterste precisie na haalt. Zo vaak, ja zo vaak had Missy mij ook in de touwen gezet. Maar tijdens Sjakie 2.0 was bondage op deze manier minder frequent. Neemt niet weg dat ik daar al veel pijn en genot voor terug heb gekregen. Nee, een sessie met Mrs. Denise is nooit saai. Dat mag ik, ja als ervaringsklungel hahaha, inmiddels wel schrijven.
Langzaam borduurde ze het touw om mijn hele lichaam heen.
‘Ik denk dat ik het ga doen met één touw’ zei ze tevreden tegen zichzelf.
‘Sjakie?’ vervolgde ze.
‘Ja Meesteres.’
‘Ga op je buik liggen, met je middel onder de takel.’
‘Ja Meesteres’
‘Handen op je rug….. zo ja’ Daarop bond ze mijn handen achter mijn rug vast. Ook mijn enkels werden vastgebonden en vervolgens werd het touw bevestigd, denk ik, rond mijn middel of armen. Waardoor mijn onderbenen in een hoek van circa 90 graden naar boven staken.

Inmiddels kon ik wel ongeveer bevroedde wat ze van plan was met mij. Het duurde dan ook niet lang toen de takel begon te ratelen. Hoewel ik niets kon zien, wist ik instinctief wat ze aan het doen was. Ze bevestigde de takel ter hoogte van mijn billen en begon te takelen. Langzaam gingen mijn billen en benen omhoog, Weldra steunde ik gedeeltelijk op mijn voorhoofd.
Doordat het maar een touw was, was de druk te summier verdeeld voor mij. Dat laatste is voor een goed getraind lichaam geen probleem. Maar mijn ‘hemels’ figuur zit ergens in tussen een hobbelzak en een aardvarken in. Wat als bijkomend voordeel heeft dat Mrs. Denise haar lachspieren goed de kost kan geven. Voor mij was het minder lachen in deze, doordat de druk te beperkt was verdeeld liet ze me snel weer zakken. Uiteraard onder hoongelach..hahaha
‘Je hebt geluk Sjakie, ik zal het extra ondersteunen.’ Wederom begon ze mij op te takelen. De druk was iets beter verdeeld, maar nog steeds voelde ik het touw strak in mijn huid drukken.
‘Gaat het Sjakie?’
‘Ja Meesteres, voor U Meesteres, Voor U….’ zei ik met een van pijn getrokken gezicht. Inmiddels was Mrs. Manja binnen gekomen. Ze zag mij als een zielig hompje vlees erbij hangen.
‘Ja, ik heb voor hem een extra ondersteuning aangebracht.’ Zei ze heerlijk minachtend. Ze had een klein zweepje erbij gepakt en sloeg me daarmee afwisselend op mijn billen en voeten. Wederom steunde ik met mijn voorhoofd. Mijn lichaam hing grofweg in een 45 graden positie. Oftewel ik werd opgetakeld van uit het middelpunt van het lichaam, waarbij mijn boven lichaam als een weegschaal naar beneden kantelde. Automatisch kantelde dus mijn benen naar boven.

Mrs. Manja nam de zweep over. Eigenlijk kende ik haar vooral van de foto’s. Waar ze altijd streng op kijkt. Zoals alle bezoekers….lieg niet hahaha, heb ik alle foto’s van de Dames op de website gezien. Voor mijn nieuwe kennismaking met DP, was ik vooral gefascineerd door een foto van haar. Een foto, waarbij ze voor de kooi staat in de zwarte kamer. Waar een slaaf in de binnenkant van de kooi tegen de tralies gedrukt staat. Natuurlijk had ik ze een keer meegemaakt (lees De volgende stap), maar nu zag ik ze pas voor de eerste keer in actie. Of het door de ene foto komt?! Ik weet het niet, maar ze intrigeert mij gewoon. Zo in levende lijven ziet ze er nog beter uit.
Ondertussen hing ik dus driekwart op de kop. Mrs. Denise had de terminator gepakt en begon mijn pik te verwennen. Gelijktijdig werd ik door Mrs. Manja met de zweep behandeld. Wat een genot… Pijn van de zweep is een ding, zeer ongemakkelijk en er pijnlijk bij hangen is weer iets anders. Maar door het genot aan de ene kant. De wetenschap dat Mrs. Manja mij aan het bewerken is met een zweep aan de andere kant.. Goed…….Goed…. mij aan het aaien is met een zweep..hahaha… Gaf geestelijk ontzettend veel voldoening.
‘Schiet eens op Sjakie!!!’ zei Mrs. Denise een paar keer mismoedig..
Langzaam overwon de lust het van de pijn. En let wel, dat is voor mij absoluut niet van zelfsprekend. In tegendeel zelfs en dat weet Mrs. Denise als geen ander……
‘Nou, komt er nog wat van…’ Vroeg ze inmiddels ongeduldig… ‘Ik krijg er maar een lamme arm van.’
Mijn leger zaadcellen was zich aan het formeren.
‘Hé’ zei Mrs. Manja ‘Als hij goed richt kan hij in zijn eigen bek spuiten’
‘Dat heb ik hem al eens laten doen, maar hij spettert altijd alles onder’ Klonk het troosteloos hahaha.
Juist op het gebied van humor zitten wij zo vaak op dezelfde golflengte, dat het meestal, ehhh altijd  ten kosten van mij gaat maakt me echt niets uit…
‘Goed Sjakie….10 seconde’
Snel dacht ik. In mij zelf beval ik dat zaadcellenleger om in de start blokken klaar te gaan staan…
‘………….zeven …………zes……………..vijf……….’
Gelukkig voor mij telde ze niet erg snel. Ik voelde…….ja ik voelde dat ze letterlijk voor de drempel stonden. Vaak komen ze er dan net niet overheen…. Net niet……
‘……..drie ……..twee ……………….
Maar nu wel     ‘Aaarccchhh……. ‘ Alle spanning spoot er letterlijk uit…..
Daar hing ik dan, compleet uitgeput..
‘Sjakie, je hebt er weer een zooitje van gemaakt…….oplikken’
Ik werd door een van de dames als waterzuiger over de plek des onheils gesleurd. Zodat ik mijn tong letterlijk zijn werk kon laten doen.
‘Het zit nu in zijn haar’  Merkte Mrs. Manja lachend op……..
Het deerde mij niet, dat bijt niet en ik ga zo weer douche…. Ik was weer ontzettend verwent door Mrs. Denise en haar ‘Dream team’ Want dromen worden door deze fantastische Dames vervuld, vooral ‘Natte dromen.’
Met een heerlijk dromerig gevoel reed ik weer naar huis toe, nu al weer aftellend wanneer ik ‘Terug naar Valkenswaard’ ga.
………………………..wordt vervolgd.

Bij deze wil ik Mrs. Manja en Mrs. Rose ontzettend bedanken voor hun bijdragen. Voor, tijdens maar ook na de sessie……..

 

De dag
Bij het aanschouwen
van een nieuwe dag.
Ontwaak ik steevast
met een grote lach.

Vol verbazing over mijn
passionele toewijding.
De drang naar Uw
eindeloze verleiding.

Zit voor mij zo
diep van binnen.
Het is een strijd tussen
liefde en beminnen.

Mijn radars draaien
op volle toeren.
Bij het aanschouwen van
Uw prachtige contouren.

Er is nergens waar
ik heen kan gaan.
Geen enkele haarspriet
die U kan weerstaan.

Voor altijd zal ik
blijven dromen.
Wachten op de dag
die nooit zal komen.

 

Chocolade
Puur, zo vol van
intense smaak.
Een aroma vol
geestelijk vermaak.

Zo rijp als het
heerlijkste fruit.
Zingen vogels
het hemels uit.

Niet te versmaden,
genieten diep van binnen.
Om alle zintuigen
te laten beminnen.

Om te streven
naar Uw verlangen.
Zodat U dat ene
moment kunt vangen.

Een explosie van
geur en gevoel.
Sluit Uw ogen en
zie wat ik bedoel.

 

 

 

 

Top