Therapie van meesteres Zascha

Wat een goddelijke meesteres is meesteres Zascha toch, dacht ik toen ik terug op weg naar huis was. Ik had een paar dagen geleden nog gekeken op de website van DP (Domination Palace)voor een harde meesteres die wel met slaafjes kon omgaan. Ik had weer dringend straf nodig en had daarom meesteres Zascha gevraagd of zij mij therapie zou willen geven met electro en haar andere (sadistische) opvoedkundige methoden. Eerst zit je een paar dagen in spanning en dan is het zover, je bent bij DP en een lieve blonde dame gaat met je de sublijst door. Wat een prachtige lieve meesteres denk je dan nog….

Oef dat was een fout. Zo lief als ze tijdens de ontvangst is zo streng kan ze zijn tijdens de therapie, maar ja ik had ook gezegd dat ze zich alles mocht veroorloven bij mij. Kruipen slaafje zegt zij, had ik gezegd dat je mocht lopen ? Bevend kruip ik met de zweep in mijn vastgebonden handen en voeten achter haar aan, terwijl mijn pik helemaal stijf word als ik stiekem naar haar kijk. Ik word vastgezet en ik moet de eerste tikken ontvangen. Pats op de billen, peng op de tepels en lachend knijpt ze je ballen fijn. Dit wou je toch slaafje ? Zegt ze nog. Ik zie het al, dat je veel therapie nodig hebt en ik zie dat deze hard moet zijn , want je pik wordt stijf terwijl ik je dat verboden had. Daar zullen we gauw een mee beginnen. 5 minuten later lig ik vastgebonden met een blinddoek op de tafel terwijl ik de hele zaak bijeen brul omdat zij weet hoe ze je pik weer klein krijgt. Pijnlijk en toch ook heerlijk. Auw…mijn voeten , natuurlijk die was ze niet vergeten. Dan voel ik iets om mijn pik schuiven. Het voelt rond en rubberachtig dik aan. Dit gevoel herkende ik. Electrodes voor om de pik te doen. En ja daar hoor ik haar stem. Voel je iets vraagt ze ? Nee zeg ik ? Stomme fout van mij. Als ik had kunnen kijken had ik haar vast zien glimlachen toen ze de knoppen omhoog draaide. Aaaah brul ik als ik de eerste echte stroomstoot voel. Hoe kan zo een lieflijk schepsel zo sadistisch zijn, maar eerlijk is eerlijk ik vind het ook wel geil om haar zo te dienen en mijn therapie te ondergaan. Auw mijn voeten, auw mijn pik, auw mijn tepels als zij de hele tijd van de ene naar de andere wisselt met slaan.
Dan stopt het en mag ik even bijkomen terwijl de folie wordt los geknipt. Volg me zegt ze. Je dacht toch niet dat je therapie al voorbij. Ik volg haar op mijn handen en voeten naar het ander vertrek en zie daar het nieuwste speeltje van DP staan wat ik ook al op Twitter had gezien. Zou ik deze moeten ondergaan en mogen testen ? Ga hierop zitten zegt ze. Ja dus,ik moet deze ondergaan. Ik zit op een metalen driehoek met mijn pik en ballen vastgeklemd tussen twee metalen staven die ervoor staan. Zo slaafje dan zullen we deze maar een goed vastdraaien zegt ze en ze begint met de schroeven van de staven steeds vaster aan te draaien. Dan worden mijn armen en handen nog vastgezet. Ze steekt de electroden van het electro kastje in de staven en lacht me aan en ik zie de pretlichtjes in haar ogen gloeien. Dan draait ze aan de knoppen en ik zie haar ogen nog meer schitteren. Ah dat voelt eigenlijk we lekker aan. Een zacht pulserende gevoel gaat door mijn pik en ballen. Dit kan ik wel aan denk ik nog. Aaahhhh.. mijn pik ontploft. Zij had hem vol open gezet. Mij pik is losgeschoten.
Dat is niet de bedoeling zegt ze een draait de knoppen weer omlaag. Zij pakt mij pik een en zet hem weer vast tussen de staven.
Dit keer worden ze nog vaster aangedraaid. Mijn pik en ik konden helemaal geen kant meer op. Ze zet het electro kastje weer aan en blijft me lekker plagen terwijl ze aan de knoppen draait en hem weer terugzet op de laatste stand. Ze zit me weer lekker op te geilen en gaat zich in de stoel naast me zitten terwijl ze me aankijkt. Ze draait weer aan de knopjes. De groene , de blauwe de rode en ze wisselt iedere keer de standen. Wat voelt dat goed. Dan lacht ze en draait opeens de rode knop helemaal open.
Aauuuuuhhhhhhh dat was de stroomsterkte die vol open ging.Ik vlieg naar achteren van de schok en mijn pik schiet weer los.
Hierna mag ik nog even bijkomen van meesteres Zascha en word ik losgemaakt. Wauw wat kan zij je lekker diep laten gaan…
Meesteres Zascha is een echte aanrader,daar ben ik na vandaag wel achter gekomen.

Welke therapie zou ik de volgende keer krijgen?
Slaaf Erik.

Top