Tussen Hemel en Aarde  

Deel 5, episode 2
Daar tussen hemel en aarde mocht ik weer eens zijn.
Alvorens ik en mijn geest voor eeuwig in het niets verdwijn.   

Zomertijd
Koud had ik mijn vakantie erop zitten. Samen met mijn geliefde op een eiland behorend tot een van de bekende vakantiebestemmingen. Gewoon een weekje weg. De dag voor vertrek kwam Smurf koffie, ehhhh thee natuurlijk… Smurf drinkt geen koffie, drinken bij mij. Waarom? Gewoon omdat hij bijna letterlijk om de hoek woont! Moet er dan een reden zijn? Waarom heb ik zelf altijd hij gevoel dat ik mijzelf moet verantwoorden?? René Froger zong daar erg mooi over in ‘Een eigen huis’. Smurf kwam om 10.00 uur in de ochtend, omdat het kan… en omdat hij het nodig had. Hij zou weer eens naar DP gaan, maar daar later in deze column meer over. Het is gewoon heerlijk om dat soort gevoelens te kunnen delen met vrienden of kennissen. Zelf draai ik al heel wat jaartjes mee in dit wereldje, ik heb daarin veel kennissen. Ook in Duitsland, maar een paar echte vrienden, Smurf is er één van.

Ik kreeg het met Smurf over de dood. Ik heb inmiddels zoveel kennissen die mijn ‘wereld’ niet kennen. Wie informeert die kennissen uit het wereldje als ik er plotseling niet meer ben? Smurf dus, goed ik moet dus een lijstje maken met ‘kennissen’. Sinds mijn vrouw er niet meer is, is hij de SM life line. Is dit raar? Moet ik mijzelf daar druk om maken? Ik weet het niet, maar het wereldje is nu eenmaal heel belangrijk in mijn leven geworden. Toen Liesbeth ziek werd, konden wij samen onze kennissen en vrienden informeren. Hoe raar is dat?
Stel U voor, rond 16.00 uur krijgt U het bericht, Uw geliefde, partner, kind etc., is ongeneselijk ziek. Wat doe je dan? Je naaste informeren, waaronder je eigen bloed.. Eerlijk gezegd hebben wij de jongste toen niet geïnformeerd. Pas een paar weken later.
Maar voor de volwassenen, maak je dan een groeps app aan; ‘hoi luitjes, we hebben niet zo een goed nieuws, ja Liesbeth heeft kanker, dat is in dit geval niet te genezen bla die bla bla bla bla… Ter afsluiting; een huilende emoticon!?!!

Of volg even een cursus: hoe handelen met het feit als Uw geliefde ongeneselijk ziek is? Ja, dank je de fietsbel!! Wij belde circa twee uur later iedereen persoonlijk op. Wat moet je dan doen… O ja, zet het op Facebook! Of nu Instagram.. Om de godv….. verzin de rest er zelf maar bij …. niet.. Dus we belde ook de vrienden en kennissen uit het wereldje…
Smurf had zijn thee leeg en zijn zak ongetwijfeld vol hahahaha.. en ging richting Valkenswaard. Ik kopieerde snel een Smurfenplaatje van internet en appt Mrs. Denise dit plaatje, met begeleidende tekst: ‘Be prepared, he is on his way to Valkenswaard’ aangevuld met de emoticon, die voor mij overeenkomt met O my god…hahaha..    

Tussen hemel en aarde deel 1
Daar stond ik dan, het was een verzengende hete dag geweest. Zo een waar we er niet zoveel van hebben gelukkig. De klimaatpredikanten hadden het weer aan hun zijde, om hun hel en verdoemenis te prediken, maar dat maakte mij nu niets uit. Ik had wel iets anders aan mijn hoofd… Of beter gezegd; nog niet aan mijn hoofd. Die ochtend was ik op tijd vertrokken om mijn kinderen onder te brengen naar de vrouw, wiens enige dochter veel te jong was heengegaan. Op weg daarheen, waar ik al zo lang heen aan het gaan ben. Op weg naar de volgende halte..

Maanden eerder had ik kaartjes gekocht. Kaarten voor deze band, wiens muziek mij keer op keer in verroerring brengt.. Muziek om bij weg te zwijmelen, te dromen, te ontstijgen uit jezelf… Om vanuit een andere dimensie naar jezelf te kijken en te vragen wat er in je eigen geest rond gaat… Om naakt vast te liggen op een rekbank en vanuit de ooghoeken te zien hoe twee of drie Meesteressen mij uitlachen en vernederen in opdracht van de Grand Lady… De laatste stap tussen bewustzijn en subspace… Dat gevoel, zo goed als seks, maar dan zonder klaarkomen….
Die avond reed ik daarheen, het moest wel goed zijn, ik had er een Femdom Party voor opgeofferd.. Het was 30 graden. De zon scheen fel, gelukkig hadden de Dames die mij vergezelde zonnebrandolie meegenomen.. Dames, twee vriendinnen en één bijna volwassen dochter. Die ene vrouw was twee handen op één “sisters in crime” buik geweest met mijn vrouw. De ander haar zus….. Ooit was ik met beide naar de Showboat geweest. Ik als slaaf van dè zus…. Zelden werd ik meer met mezelf geconfronteerd als die avond. We…… ja we…waren daar al een paar jaar niet meer geweest. Zij, de zus, leek qua postuur en kleur haar, wel een beetje op haar, mijn vrouw.. En ik, ik liep naakt en gecockleashed (is dat een woord!?) achter dè zus aan. Diverse bekende of zeg maar, mensen die ons van gezicht kende, keken raar.. Er klopte iets niet, maar ze kregen er niet echt een vinger achter…..

Terwijl we het terrein op liepen, nam de schaduw de plaats over van de zon. Plots was de zonnebrandolie overbodig, als of de schaduwwereld de realiteit had overgenomen. Donkere muziek deed zijn intrede bij het eerste voorprogramma. Een kraakheldere stem gaf licht aan de duistere teksten… Het deerde niet….. Daar stond ik dan, tussen de menigte, ik was alleen, er was niemand meer toen ik mijn ogen sloot… Het werd zo stil in mij, dat ik de mensenmenigte niet meer kon horen… Ik zweefde op dat wat er fysiek niet was.. Toen ik mijn ogen opende zag ik Haar… Een wow gevoel maakte zich meester van mijn ziel… Ze zag er zo strak uit, een aura aan warmte omringde haar lichaam… ze zei iets.. Ik kon Haar niet horen, maar wel verstaan.. Ze kwam dichter bij…en keek mij met haar diepe kijkers dwars door mijn ziel heen.. Ik was verloren, kon niet meer bewegen, niet meer gaan… De essentie van het leven benaderde een hoogtepunt…

23 juli 2019 deel 1
Wat heb ik toch met het weer, het lijkt wel of ik de goden verzoek. De laatste jaren kom ik opvallend vaak bij DP, als het KNMI allerlei kleurcodes koppelt aan het weer… Waarom?? Ik maak mijn afspraken weken voor af?? Over kleurcodes gesproken. In Duitsland ben ik een keer op een party geweest, ja wel vaker ook ahjjmmm.. Nee, ik bedoel op een party geweest waar ze met kleurcodes werkte. Een zogenaamde Hanky code party…  Ik was daar destijds als slaaf van Herrin Gabriela.. Het kwam er op neer dat iedere kleur stond voor een bepaalde voorkeur…. Goed ik dwaal af, die party was erg leuk, maar dat had niets te maken met die kleur codes. Geen ‘mens’ kon ze uit elkaar houden… Nu stond er in ons kikkerlandje weer een code rood voor de deur. Nou ja, wat moeten we hier toch mee…. Goed, de laatste keer dat ik hier was, was het ook al zo heet. Nu weet ik bij voorbaat al, dat de volgende sessie het waarschijnlijk weer bloedheet zal zijn.. Deze ronde ga ik niet uit wijde, of mijn galspugen over die klimaat pre….. Sjakie geen aandacht aangeven… Niet doen, ben verstandig … Juist…. Klokslag 19.00 uur tring……

Het was de jonge Dame Fleur die deze ronde achter de deur stond… Blijft iedere keer weer een verrassing. Stressvrij was ik aangekomen. De vakantie periode heeft absoluut zijn voordelen. De volgende bestemming was traditiegetrouw de bar. Bij aankomst heb ik nooit tijd om de decoratie in mij op te nemen. De foto’s en dergelijke, aangezien ik mij focus op strippen en slavenhouding. Na de sessie uiteraard wel. Altijd weer even kijken of er nieuwe foto’s hangen en ook wel een klein beetje trots op mijn eigen bijdrage aan deze decoratie…. Slavenhouding… daar was ik. De Meesteres liet niet lang op zich wachten deze ronde: ‘Sjakie…. Sjakie…….!!’ Ik blijf altijd met mijn hoofd net zo lang naar de grond staren, tot dat ik toestemming krijg om iets te doen. Of een opdracht, de eerste opdracht wordt niet verbaal gegeven maar non verbaal. Als de wieden wagen kroop ik naar Mrs. Denise toe en kuste ik uitbundig Haar laarzen. Eerst Haar rechter, daarna Haar linker.   ‘Wat zeggen we dan Sjakie?’ ‘Goede avond Meesteres, fijn om U weer te mogen zien.’ ‘Sjakie wat gaan we doen vandaag? Jij gaat nu meteen douche en mag daar eens rustig over nadenken. Ik heb vandaag geen enkele inspiratie…’ Met Haar woorden was inmiddels de Wrestling Queen ook in de bar gekomen. Terwijl ik mijn spullen pakte, tetste zij mij een paar keer op mijn billen.. ‘Goede avond Mrs. Zascha…’ Altijd leuk om Haar weer eens even te zien… en te voelen..

Met mijn kleren en tas met.. ja dat dus.. gedichten, ingebonden verslag, presentje en….. envelop stond ik eerder dan verwacht in de kelder voor het nemen van een verfrissende douche… Nu moest ik dus weer zelf bepalen over mijn eigen lot… Het was mij zeer duidelijk dat ik niet iets moest zeggen wat ik vooraf had gewenst. Voor diegene die de procedure van Mrs. Denise niet kennen. Voor de sessie mag je als slaaf een wens overhandigen. Daar kan de Meesteres iets mee doen of niet. Het is dus geen ‘draaiboek’ voor alle duidelijkheid. Ik vond dat ik iets moest ondergaan. Iets afwijkends van wat in mijn briefje stond voor Mrs. Denise.. Terwijl ik douchte hakte ik psychisch voor mezelf de knoop door. Het was niet iets wat ik nooit had ondergaan, maar wel iets wat alweer een tijd geleden was.   

Femmalia deel 2, episode 1.
De zon stond hoog aan de hemel en scheen recht boven op het hoofd van Hank. Hij had dorst en zat ongemakkelijk in die te kleine kooi. De kar schokte gestaag over de onverharde bospaden en wegen. Regelmatig botste hij zijn hoofd. Voor op de bok zaten zijn nieuwe Meesteres Mabel en haar ‘lieftallige blonde assistente Phoebe.. Toegegeven, die Phoebe was een verrekt lekker wijf, dacht Hank. Gelijktijdig kreeg hij weer pijn aan zijn ballen toen hij er aan terug dacht, dat deze ‘engel’ hem amper een paar uur geleden zowat de ballen in zijn lichaam had proberen te schoppen. Ze waren nu nog gevoelig. Binnen 50 seconde was het die kleine meid, amper 1,60 groot gelukt om zijn stijve pik in die kuisheidgordel te krijgen.

Hoe lang was hij nu in dit door god verlaten land, in ieder geval voor mannen dan ten minste… Vroeg hij zich af.. Het moest zo ongeveer 1 jaar zijn. Een jaar waarin hij eerst gevangen werd genomen samen met zijn vriend Steven, Steven goh hoe zou het nu met hem gaan… Leefde hij überhaupt nog wel?? Keira, ja zo hete die vrouw die hem als slaaf had verkocht aan die andere schoonheid Lady Carmen.. Maanden had hij opgesloten gezeten in die varkenskooi waar hij 3 maal per dag werd gemolken door Selma en Monica. Ergens werd Hank er ook wel weer geil van. Eerlijk is eerlijk het waren allemaal bloedmooie vrouwen en dan Miranda, wat een bitch zeg… Hij zou die lul van hem er bij haar zo diep en hard mogelijk in willen rammen. Zodat ze zo nat zou worden dat ze van geiligheid niet meer wist of ze van voor of achter leefde…. Hank’s lid begon zo waar te groeien in zijn kooi. Dat laatste was geen pretje.. Snel aan iets anders denken… Nora….Nora… Nora was die koe van een vrouw… Net zo groot als breed…

Mabel was eigenaresse van een bordeel. Hoewel de Dames in dit land al eeuwen alleen heerschappij hebben en dat vrouwenliefde werd gepromoot, blijft er toch aantrekkingskracht naar het mannelijk geslacht. Dit laatste werd vrij letterlijk geïnterpreteerd. Vrouwen konden zeker nog genieten van mooie mannenlichamen met grote penissen. Maar 20 cm+ lengtes waren toch ook redelijk zeldzaam. Voor de meeste inwoners van Femmalia was het hebben van een slaaf aan zich geen groot financieel probleem. Maar een goed uitziende en gespierde slaaf met een echt ‘zwaard’ tussen de benen was overwegend alleen weggelegd voor de welgestelde onder de bevolking. In Mabel’s bordeel konden vrouwen met een minder grote portemonnee ook eens genieten van dat soort mannen. Zij had wel vaker slaven gekocht van Carmen. Slaven van haar slavenfarm waren allemaal potent, konden meervoudig per dag klaarkomen en hadden doorgaans grote penissen. De doorlooptijd was met goede slaven tussen de 6 en 12 maanden.

Op het moment dat Carmen destijds Hank kocht, wist zij dat zijn penis geld waard was. Haar investering van 20.000 Femme (munteenheid) was relatief veilig, of hij echt potent was, was een andere vraag… 100.000 Femme had Mabel voor hem betaald, dat was een flinke smak met geld. Een keer eerder had ze meer betaald voor een slaaf. Dat was een donkere jongen geweest. Veel gespierder als Hank, met de grootste lul die ze ooit had gezien. Een slaaf die Mabel zelf met plezier had ‘uitgetest’. 152.500 Femme was dat geweest… De rit van Carmens Farm naar Mabel’ Bordeel was circa 20 uur. Te lang om in een keer door te rijden.  ‘Phoebe… we gaan zo meteen stoppen, het begint al donker te worden. Over een paar mijl is er een herberg om te overnachten.

De hele dag hadden ze al gereden. Een keer waren ze even gestopt. Hank had ontzettende dorst. ‘Meesteres…. Meesteres’ stamelde hij uit.. ‘Heeft U iets te drinken voor mij?’ ‘Oh Yes slaveboy..’ Ze stapte achter op de plattenkar en liep naar de kooi toe. In haar rechterhand had ze een veldfles in de hand, ze draaide de dop eraf en nam een slok Aaaaaaa… heerlijk… Hank keek met smeekende ogen naar haar.  ‘Please Mistress….. Please..’ Daarop klom ze bovenop de kooi en spreidde ze haar benen. ‘You are thirsty boy, take this hahahahaha..’ Een uitgebreide straal urine maakte Hank letterlijk ‘zeiknat’.  Een paar minuten later, toen Mabel niet in de buurt was kwam Phoebe naar hem toe. ‘Are you thirsty boy?’ zei ze zachtjes. Hank keek haar met angst in zijn ogen aan.. ‘ Don’t be afraid, but be quiet, and never tell Mabel’. Daarop kreeg Hank een paar slokken uit haar veldfles.    

23 juli 2019 (deel 2)
Ik droogde me snel af, maakte de douche schoon en deed de lamp uit. De vorige sessie (lees De Oefenslaaf) was ik dat dus met mijn stomme kop vergeten. Gelukkig heb ik een Meesteres die zo aardig is om mij dan wat opvoedkundige tikjes te geven met een zweep… Zoals zij dat dus met liefde en plezier deed tijdens de vorige sessie.. Dat is niet cynisch bedoelt, dat doet ze echt met liefde en plezier… Dank U Meesteres…. Afgedroogd en wel ging ik snel terug naar de bar, waar ik wederom mij positioneerde in mijn slavenhouding. Na een paar minuten hoorde ik dat deur openging. Mrs. Denise kwam deze keer niet alleen binnen, maar zoals gebruikelijk kijk ik niet op of om.

‘Sjakie, ga recht zitten en pak je spullen.’ Net nadat ik klaar zat, liep Mrs. Denise weg om wat te gaan doen. Ik wist inmiddels wie er binnen was gekomen, maar had geen opdracht gehad om deze Dame te begroeten. Op mijn knieën zittend, bleef ik naar beneden kijken tot Mrs. Denise terug kwam… ‘Ga eens in het midden zitten…’ Hierop droeg ik mijn eerste gedicht genaamd ‘Stilte’ voor. Mijn poëtische zinsnede ‘Incasseer ik zonder slag of stoot de pijn’ bracht Mrs. Denise uiteraard terecht aan het lachen. Sjakie is en blijft uiteraard een watjesslaaf… Maar het rijmde zo mooi!!!! Hahahaha. Mijn tweede gedicht was genaamd ‘Schat’ en zo begon ik met mijn voordracht: ‘Ja’ haakte Mrs. Denise meteen lachend in ‘Ik ben echt een schat hahaha’. De Dame in kwestie die naast Haar zat en wiens naam ik dus nog niet had genoemd, schoot ook in de lach. Als ik nu zeg dat ik Haar nog nooit had gezien in een spel, dan klopt dat wel. Tijdens de jubileumreceptie had ik ze daarentegen wel gezien, maar niet gesproken………

Mrs. Denise sloeg met Haar opmerking over ‘schat’ wel de spijker op zijn kop. Alleen had ik voor dit gedicht de betekenis van het woord ‘schat’ dubbel gebruikt. Op mijn vakantie in het zuiden van Europa liep ik in een souvenirwinkeltje tegen een paar leuke kleine dingetjes aan. Waaronder een schatkist, wat mij dus weer inspireerde tot het gedicht ‘Schat’.  Beide gedichten kunt U lezen onder mijn vorige column (De Oefenslaaf) Er was echter ook in dit gedicht een zinsnede die Mrs. Denise aanzette tot enige spot: ‘Onmogelijk kan ik ontsluiten’ Hahahahahaha.  Het gebaar dat Mrs. Denise maakte aan het einde van beide gedichten, naar mij maar, vooral ook de voor U nog onbekende Dame. Gaf mij de zogenaamde vleugels…. Niets mooier om te zien dat Mijn Meesteres trots kan zijn op Haar slaafje, ten op zichten van andere Dames.. Dank U Meesteres… Dank U…..

Het bijbehorende presentje, wat dus refereerde na de titel van mijn gedicht, met de inhoud, viel in zeer goede smaak…  ‘Goed Sjakie, wat had jij bedacht?’     ‘Meesteres’ zei ik ‘Ik kan nu niet zeggen wat er in die envelop staat. Ik vind dat ik iets moet ondergaan voor U.’  ‘Ok.. Ik luister..’ ‘Zou U mij anaal kunnen bewerken??’Op dat moment werd de voor U nog onbekende Dame weggeroepen… Dank U Steffie, het was zeer aangenaam… Ik pakte de envelop en overhandigde deze en Mrs. Denise……  Sommige zaken gaan zo als ze gaan. Sommige dingen schrijf ik in een opwelling. Omdat het nu eenmaal net zo uitkomt. Waarom? De stukken tekst die U leest tussen het verslag door zijn doorgaans (lang) voor de sessie geschreven.

Ik wilde graag weer eens worden gefacesit. Kwam dit door de herinnering aan het voorval met Daisy, wat U hieronder kunt lezen.. Nee… Wel schaamde ik mij diep voor die fout (Lees De Melkmachine.. blijven scrollen hahaha) Was ik waardig om dit te vragen? Het voorval speelde zich nu alweer bijna twee jaar geleden af… Ik schreef er in mijn wens o.a. het volgende over:

Soms dan vergaat de tijd.
Dompel ik onder in spijt.
In gedachtes naar weleer,
doet mijn eigen falen zeer.

Twee seconde buiten zinnen,
kon verstand van lust niet winnen.
Boete doening, mijn les geleerd.
Zijn mijn gedachtes in schaamte verteerd.    

Daisy
Het was die ochtend… Die?? Nou ja gewoon een ochtend, als eigenlijk altijd. Smurf appte mij:
Ik heb een leuke meevaller gehad. Ik zou graag naar DP gaan.. Ik ben aan het twijfelen.. Hoe is Daisy….? Hoe is Daisy?  Dat moet juist Smurf aan mij vragen… Dat is de goden verzoeken. Ik ken deze jonge Dame nu een kleine drie jaar…daarin heb ik hilarische momenten met haar meegemaakt., Waar zal ik beginnen..

O ja een sessie met Mrs. Denise geassisteerd door de lieftallige Melody in 2016… Daar stond ik dan in de bar op het podium, te vergeefs probeerde ik iets van mijn mannelijkheid te maken.. Daisy kwam gezellig kijken en was niet bepaald onder de indruk.. Zij, zo werd mij er nog eens pijnlijk duidelijk ingewreven, hield van Braziliaanse mannen, met van die grote lullen…autsjjj

Of die keer tijdens de carrousel.. Ja carrousel, Mrs. Denise had 6 cock leashes bevestigd aan mijn penis. Even zoveel Dames lieten mij rondjes dansen.. Onvergefelijk was mijn fout, toen ik na die “rit”, de naam van Daisy fout had… Dat heb ik in de aansluitende zweeprondje geweten… autsjjj

Of die keer dat ik getrakteerd werd door 5 of 6 Dames in de douche op een golden shower. Daisy was er als de kippen bij om vooraan te staan. Die sessie – en ook haar inbreng – was vervolgens mede inspiratie voor mijn verhaal House of Fantasy (H.o.F). Het is maar dat U het weet.

Ooo, hoe kan ik deze nu vergeten: De melkmachine, deze was net binnen. Het leek Mrs. Denise een goed idee, om deze op mij uit te testen. Aansluitend werd ik heerlijk gefacesit door, U raad het al.. Ik maakte een onvergefelijk fout door mijn tong zijn zin te geven. Haar droge reactie was: ‘er kietelt iets’.  De bullwhip die ik later daarvoor terecht incasseerde kietelde allerminst. Een goed verstaander heeft deze scene bewerkt tussen fictie en werkelijk terug kunnen lezen in H.o.F…..

Moet ik nog verder gaan?? De slavenavond meer recentelijk, zij bond de ballen af van Slaaf 0, mijn penis groeide alleen al door haar vernederende blik op mijn jonge heer, tot hilariteit van haar. Later die avond zou zij mij visueel nog een keer helpen, toen ik mijzelf moest ehhh mocht klaarmaken voor alle aanwezige Dames…
En dan nog de receptie, haar plagende en subtiele opmerkingen die avond streelde mijn ziel..

Daisy vroeg Smurf dus; die Daisy, ik weet en ken een aantal voorkeuren van hem, ik hoefde geen seconde na te denken… Doen Smurf, gewoon doen. Zij is een hele leuke jonge Dame met veel gevoel voor humor. Waarvan bij deze akte.

Helaas Daisy, ik ben geen Braziliaanse strand god met nog grotere lul dan dat Christus beeld in Rio, maar wat ik wel heb kan U zeer waarderen…

Op weg naar de horizon – bank –
De man zat weer in die bank. Een bank waar hij in zijn jeugd zo vaak had gezeten. Het zou voorlopig de laatste keer zijn . Hij zat daar niet voor zich zelf, maar voor hem, de toekomst. De zoon van zijn vrouw, die nu – goed drie jaar later – blijk geeft van zijn gemis en verdriet. Balans is het woord, balanceren tussen de geest van zijn zoon en zijn eigen rust. Dat was de kunst. De man was – wist hij nu maar al te goed – een paar keer heel hard gevallen van dat flinter dunne koord tussen balans en onbalans.

Rust, eigen rust of was het toch lust? Ja, moest hij naar zichzelf toe bekennen. Het was zeker ook lust. Lust naar de vrouw, die zijn leven een nieuwe horizon had gegeven. Nieuwe zonnestralen en warmte. Zij was als een kompas in zijn leven. Dit kompas stond altijd van hem uit zuidwest gericht.
Het deed pijn om zijn zoon te zien vechten tegen dat wat er niet meer was en nooit meer zou komen. Hij moest keuzes maken, om de balans te herstellen. Maar was er dan een onbalans? Hij wist het niet.

Terwijl de man zijn weg naar de horizon vervolgde, realiseerde hij zich dat hij niet moest vergeten om zijn geliefde mee te nemen. Daar voor hem stond zij, de vrouw die zijn richting bepaalde, maar nooit bereikbaar zou zijn. Ze gaf hem de energie om door te blijven gaan. Achter hem stond zijn zoon, die zo hard kon schreeuwen als hij wilde, maar de stilte in volume niet kon overstemmen. Het was de zoveelste wake up call voor de man. Hij keek naar voren en zag hoe zij gebaarde met haar ogen. Het gaf hem rust. Hij sloeg een arm om hem heen en gaf hem een knuffel. De tranen stonden in zijn ogen, de tranen die hij niet kon laten gaan. Daar zat hij ogenschijnlijk rustig in die andere bank. Hij – de man – had niets met het geloof, maar in het katholieke zuiden was dat in zijn jeugd gemeengoed geweest. Rust, ja in rust in die bank zich afsluitend voor gebeden waar hij niets mee heeft, stelde hij zichzelf de vraag: kan ik mijn zoon op de weg naar de horizon leiden?

23 juli 2019 deel 3

‘Goed Sjakie, pak je spullen en ga naar de kelder..’  Terwijl ik daar even wachtte in mijn slavenhouding, was Mrs. Denise al gearriveerd. Zij nam plaats in de eerste kamer vanuit de gang. Voor diegene die het DP pand niet kennen. De kelderruimte bestaat uit twee kamers. ‘SJAKIE!!’ Snel kroop ik naar Haar toe. Ze had de bondagebank inmiddels midden in de kamer gezet en had een setje pols- en enkelboeien gepakt.  ‘Polsen Sjakie…. Hoger… HOGER!!’. Daarna moest ik zelf de enkelboeien omdoen die zij één voor één naar mij toegooide, met de nodige schijnbewegingen. Dit uiteraard tot Haar eigen hilariteit. ‘Neem plaats op de bank… Op handen en voeten..’ Gedwee volgde ik Haar bevel op en kroop op de bank waar ik al vaker op had gelegen.

Ik nam plaats op handen en voeten. ‘Naar achter Sjakie, voeten over de rand… Rust op je ellenbogen…’ Hierdoor ging uiteraard mijn kont omhoog. Ze bevestigde mijn polsboeien aan elkaar. Ze gebruikte een extra ketting van mijn polsen naar het einde van de bank. Daarnaast gebruikte ze een tweede ketting om mijn enkelboeien vast te zetten aan het voeteneinde. Nu kon ik in ieder geval niet meer ontsnappen. Ik hoorde dat Mrs. Denise iets pakte, wist echter niet precies wat, dat zou echter niet lang duren… Ze had, denk ik, een plak die ze eerst opwarmend onder mijn voetzolen sloeg.. Een paar keer rustig, een keer zeer venijnig. Hetzelfde recept volgde voor de andere voet en billen. In principe houd zij gewoon van eerlijk delen. Als ze rechts in mijn tepel knijpt, mag de linker niet achter blijven. Wel zo eerlijk uiteraard. Zo ging ze met die plak even door. De ene klap harder dan andere. Al snel konden meerdere gasten horen dat ik ook aanwezig was… Ja, natuurlijk ben ik ergens een stomme lul: ‘incasseer ik zonder slag of stoot de pijn’ Ja right hahaha… Nou ja, ik incasseerde zonder te klagen..

Daarna ging ze verder met een tweede slaginstrument, welke ik eveneens niet heb gezien, maar wel gevoeld….  ‘Sjakie, als je een beloning wilt…….. dan moet….’’ik die verdienen Meesteres.’ Maakte ik Haar zin af… Ze trakteerde me weer op een serie slagen, totdat ze begon te tellen….. ’10….9…..8….’ ‘Auww..’ jammerde ik het weer eens uit… gaande weg nam ik het tellen over.. Zo als het ook hoort uiteraard…. Deze exercitie ging door tot en met 0… Hoewel het voor mij echt pittig was, kon ik mijn Meesteres alleen maar bedanken, daar hoeft zij niet om te vragen. Het lukt mij steeds beter om dit soort details uit mijzelf aan te vullen. Ik wil gewoon een goede slaaf zijn.  Nadat ze klaar was met het betere slagwerk, wilde ze nog kort een spelletje met mij spelen. Tenminste daar kwam ik snel genoeg achter. Ze pakte wederom het radarwieltje. God hoe heet dat kreng ook alweer?? Dat scherpe wielentje waar ze mijn ballen al vaker op had getrakteerd. Nu had ze echter een nieuw plan bedacht. Ze gebruikt mijn billen om het zogenaamde al oude boter, kaas en eierenspel op mijn billen te spelen. Ze gebruikte het radarwielentje om afwisselend rondjes en kruisjes te zetten. Ik liet het gedwee over mij heen komen. Overigens weet ik niet wie gewonnen heeft??

‘Sjakie’ zei ze terwijl ze inmiddels bij de muur stond waarop vier dildo’s naast elkaar stonden. ‘Welke wil jij? Nummer 1….’ Dat was een kleine korte en dunne dildo. Zeg maar het beginnertje… ‘of nummer 2?’  deze was iets dikker en vooral langer…. ‘Nummer 3?’ Deze was voor de gevorderde… ehhh ver gevorderde..  ‘of nummer 4?’ Hoe was die ook alweer… zo wie zo te groot voor mij hahaha.. ‘Welke wil jij??  Pas op Sjakie, dit is een strikvraag.. Als ik moet kiezen, zou ik uiteraard nummer 1 moeten kiezen, Maar dat kan uiteraard niet, dus….. ‘Nummer 2 Meesteres!?’ ‘Weet je dat zeker?’ zei ze op een quasi verraste toon…. ‘Ehhh, ja liever nummer 1, maar dat kan ik niet vragen Meesteres..’ ‘Nummer 1, waarom niet nummer 3 Sjakie?’ Ging ze bloedserieus verder… Ik deed het enige juiste en zei verder niets en keek strak naar beneden. Mijn Meesteres bepaald, en discussiëren met een Meesteres heeft geen enkele zin. Het duurde niet lang of ze stond achter mij en schoof voorzichtig een vinger in mijn achterwerk. Aangezien mijn lid drupte, kreeg hij een regenjas aangemeten. Behoedzaam ging ze verder met het bewerken van mijn aars, dat zorgde al snel voor een, ja ahummmm… apart of ook wel aangenaam gevoel. Ik liet mij dan ook al snel horen met licht gekreun. Het echte werk moest uiteraard nog beginnen. 

Tussen hemel en aarde deel 2
Ik probeerde tegen Haar te praten en opende mijn mond, maar er kwam geen volume uit.. Nog een keer en nog een keer.. Haar aura nam mijn stembanden evenals mijn wil in een ijzeren greep. Ik probeerde te lopen, maar kon mijn benen niet bewegen, geen stap zetten. Ze had de zenuwen en spieren in mijn hersenen overgenomen… evenals mijn handen en armen. Ze blies een handkus naar mij toe, welke ik met alle macht probeerde te vangen… Het werd donker… Pikdonker, er was geen weg meer terug…. Spread eaglet lag ik naakt op een bed vastgebonden. Toen zij een lamp aandeed. Onwennig keek ik in het felle licht. Daar stond zij… Was zij dat.. ze overtrof de wow factor in een lingeriesetje wat weinig te raden overliet.. Mijn lid reageerde meteen… Ze liep om het bed heen en streelde lief mijn jonge heer met haar vlijmscherpe nagels… O my god… , langzaam kroop zij op het tweepersoonsbed…als een tijger die met haar prooi speelde voor dat hij op het avondmenu staat.. Ze streelde mij, kroelde mij. Meestal lief, soms pijnlijke liefdes beetjes…. aaahh tot dat ze mij besteeg…?
Gelijktijdig pakte ze een blinddoek die ze voor mijn ogen deed…

Ik begon te steunen en te hijgen, ze zat midden op mijn buik, mijn lid smeekte en smeekte dat ze circ 15 cm naar het zuiden zou gaan… Het voorvocht kon wel haast een bad vullen, het druppelde er bijna als regen uit… Ze ging niet naar het zuiden, maar circa 40 cm naar het noorden.. Mijn lid schreeuwde Neeeeeee, mijn mond was sprakeloos voordat de adem werd afgesneden door haar billen en…..

Het werd donker en licht in mijn hoofd, alvorens de kaars definitief kon worden gedoofd.. Ik zag mij zelf liggen, nadat mijn geest het aardse lichaam had verlaten. Het deerde niet, mijn geest was bloed en bloedgeil. Haar zo te zien zitten vol op mijn gezicht… ze deed haar BH uit en wreef deze onder mijn neus door. Dat gaf Haar prachtige borsten de vrijheid waar ze ongetwijfeld al de hele dag naar snakte.. Ik wilde – mijn geest dus – Haar borsten zien en beroeren, strelen en kussen oooo aaa… Maar kon enkel de contouren van haar borsten zien, kijkend vanaf haar rug.

Ik wil ze zien, ik verlangde er naar ooooo aaaaa, maar ik kon mijn geest niet sturen… Sterker nog, hij steeg steeds verder. Hoger en hoger.. neeeee…..NEEEEEE…….

Pfffffff aa hu aaa hu……. Diepe teugen adem haalde ik toen ze Haar billen optilde… Ik snakte naar adem. Ze was ietwat voorruit gaan zitten, zodat ze op de blinddoek zat met Haar prachtige billen. Ik rook haar, probeerde alle geuren te inhaleren, tot mij te nemen, te absorberen.. wat ongetwijfeld vroeg of laat zou lijden tot dat andere wat eindigt op ‘beren’…….. Alles in mijn lichaam voelde dat Haar heerlijk borsten in volornaat boven mijn gezicht bungelde, maar ik kon ze niet zien…. Ik voelde hoe Haar handen over mijn lichaam streelde, mijn ballen beroerde…. Zou ze? Zou ze werkelijk?? Please….. please…. Please, please, please….. OOOO OOOOO, heftig begon ik mijn heupen te bewegen… een neukende beweging… Maar zij stond op…. Haar heerlijke aroma verging tezamen met het moment.. Ik snoof en snoof, inhaleerde en bleef…… bleef alleen achter…. Ze ging, vervaagde in mijn geest, in de oneindigheid…. In het niets. Ik ontsloot mijn ogen, naast mij stond mijn vriendin, zij die zo een klik had gehad met mijn vrouw. We keken elkaar even aan.. ‘Gaaf…’ zei ze, het is niet helemaal mijn muziek, maar ik begrijp je wel…. ‘Huh?!………… ehhhh…… hmmmm….. ehhhh…. Ooo ja..‘ Ik was nog helemaal beduusd, nog aan het bijkomen van dat wat veel weg had van een subspace..

Ik sloot mijn ogen…. En ik zag Haar weer staan, ze zwaaide naar mij, gevolgd door een handkus…. Toen hoorde ik  haar, de zangeres van de band, een mooie vrouw met prachtig rood haar. Ze had de hele menigte in vuur en vlam gezet. Vol zelfvertrouwen kondigde zij het laatste nummer aan…. Nog eenmaal ‘Sjakie’ nog eenmaal gonsde het door mijn hoofd.. Bij de eerste klanken van de muziek hoorde ik een zweepknallen, terwijl ik weer ‘spread eaglet’ op dat bed lag…. Ik kermde het uit, ik schreeuwde, terwijl de tweede en derde knal volgde….. Ik opende mijn ogen, volledig in trance zweefde ik mee op de muziek…. Tot het bittere einde……   Met een heerlijk gevoel reed ik een kwartier later met mijn gezelschap naar huis, met in de wetenschap dat ik deze band in oktober weer live ga aanschouwen… Welke band? Welke band!! Wat een vraag….. Epica natuurlijk!!

23 juli 2019 deel 4
Na de vingeroefeningen was het aan de beurt voor de ‘hardware’. Het duurde dan ook niet lang toen ik voelde dat er achterin mijn anus een genotsknots…. Ehhm genotknotsje hahaha werd geschoven, waarmee ze mij voorzichtig begon te penetreren. Binnen de kortste keren moest ik ontzettend plassen…. Mijn verstand wist uiteraard dat dit niet zo was…. Maar ik voel dat toch??  Terwijl ik begon te kreunen zei ik: ‘Meesteres het lijkt dat ik ontzettend moet plassen…’ ‘A hahaha… ja.’ Dat klonk uiteraard als muziek in Haar oren.. ‘Sjakie, ik ben jouw prostaat aan het stimuleren..’ Ik herhaalde nog twee of drie keer dat ik dus gruwelijk moest pissen….. ‘Plas dan Sjakie… plas dan……’ zei ze triomfantelijk, wetend dat ik dat toch niet kon.

Eerlijk heb ik dat dus wel geprobeerd. Natuurlijk was dit gevoel niet nieuw, wel alweer een hele tijd geleden voor mij.   Mrs. Denise besloot er nog een tandje bij te doen, toen ze de terminator erbij pakt. Ondertussen was ik al flink aan het kreunen, dat werd niet minder toen ze met één hand, de hand met terminator, mijn pik aan het verwennen was… Afgewisseld met de Terminator op de dildo. Ik voelde mij geil, maar ook ontzettend vernederd, jammer dat er deze ronde geen andere vrouwenogen beschikbaar waren, om getuige te kunnen zijn van deze vernedering. Het feit dat ze op deze manier 100% controle heeft over mijn anus en vooral ook penis en ballen vind ik hemels.    Nadat ze de dildo uit mijn anus had verwijderd, werd ik door Haar los gemaakt. ‘Ga op je rug liggen..’ Beval ze me kort en streng. Hierop werden mijn voeten opnieuw vastgezet aan de bank, met dezelfde ketting. Daarop kwam ze naast mij staan en deed mij een blinddoek om. ‘Hoofd omhoog..’ Dat kwam even niet binnen… ‘HOOFD OMHOOG!!’  Die wel… Ik sloot mijn ogen voorzichtig, om geen problemen met mijn contactlenzen te krijgen.  Het sluiten van mijn ogen bracht mij vrijwel meteen in een staat van opwinding. Alleen het gevoel al om pinnetje naakt zo zichtbaar op die bank te liggen, zorgt al voor de nodige geestelijke opwinding… Zou zij mij nu ook gaan bestijgen? Bovenop mijn gezicht gaan plaatsnemen. Zou ik het voorrecht hebben om tijdelijk onder Haar billen te mogen vertoeven…. Ze had geen woord gerept. Ze had me ook nooit meer aangesproken over die fout die ik destijds had gemaakt. Ik had daar mijn verdiende straf voor gehad…..

Ik voelde hoe ze mijn ingebonden verslag op mijn buik parkeerde, het ging weer gebeuren, vrijwel meteen stond mijn lid overeind en kon mijn genieten verdergaan. Na een minuut of wat ging ze verzitten. Ik voelde aan mijn zintuigen dat mijn neus niet ver verwijderd was, van die zone die ik nooit zal bereiken. Ik heb daar vrede mee. Een ‘vanille’ vriend van mij, waar ik wel eens over heb geschreven, begrijpt dat niet. Ja, hem heb ik wel eens foto’s van Mrs. Denise laten zien. Op internet zie ik te veel Meesteressen of zogenaamde Meesteressen die zonder slag of stoot uit de kleren gaan. Dat kan gewoon niet in mijn optiek, daar zitten wij – Mrs. Denise en ik – dus echt op één lijn. Maar ergens zou ik Haar dus zo graag naakt zien.. hmmmmmm.. Het is zo tegenstrijdig….  Nu zaten we ook op een lijn ehh, zij op een gezicht. Mijn gezicht, ik had mijn ogen nog steeds  gesloten en waande me tussen hemel en aarde, alleen nu zonder muziek van Epica.  En hoe strak ik mijn ogen ook dichtkneep, ik hoorde geen muziek… Nu was het geen fictie, nu was het werkelijkheid, het idee dat het real life was zorgde er alleen al voor dat mijn penis strak overeind bleef staan. Hij had voor die status dit keer geen handleiding nodig..

‘Sjakie, pak je pik vast… Ik raak hem niet meer aan…’ Mijn armen waren vrij en ik kon eenvoudig bij mijn mannelijkheid en begon mijn pik te stimuleren. Niet dat dit echt nodig was, wel uiteraard om mezelf op het moment suprême, letterlijk over het dooie punt heen te trekken… Terwijl ik mijn pik geluidloos stimuleerde.. Ja geluidloos, dat was in deze situatie onder Haar billen uiteraard niet anders mogelijk, hoorde ik Haar plotseling 10 zeggen…. Verder niets… Daarna 9…. 8.. Uiteraard wist ik hoe laat het was… Spreekwoordelijk ten minste… Er was geen paniek.. Mijn manschappen stonden op scherp, wat een verrassing?!, na zo een adembenemende geile ervaring… 4…. 3…..  Ik moest mijn tempo verlagen om geen valse start te maken… het voelde als een bloedvorm. Nou ja, ik was voor mijn doen in bloedvorm… hahaha…. 1………0…. Ademloos trok ik al mijn geiligheid eruit. Een eruptie als een vulkaan….ehhh vulkaantje?!…

Maakt niet uit, al mijn zaad spoot ik in de regenjas die om mijn ‘Vesuviusje’ heen zat… Hoewel ik niets kon zien, voelde ik dat Mrs. Denise tevreden dit schouwspel had aanschouwd….. Ze stapte van de tafel af… ‘Mond open..’ Was Haar korte bevel…. Terwijl ze het condoom afrolde van mijn penis en de inhoud in mijn mond deed. ‘Mond dicht en leegslurpen…’ Voordat ze blinddoek verwijderde werden beide tepels… uiteraard beide eenmalig getrakteerd op de elektronische vliegenmepper………  ‘Meesteres mag ik U nu bedanken…??’ ‘Ja….. Vol overgave eindigde ik de sessie, hoe deze was begonnen met het passioneel kussen van Haar laarzen…..  Daar in dat huis op aarde, zal de hemel zijn Waar ik en mijn geest voorgoed in verdwijn    ……………………Wordt vervolgd…

Genadeloos
Het gevoel
om samen te zijn.
Als ik met mijn wil
in het niets verdwijn.

Neer kniel,
mij diep voor U buig.
Mijn eeuwige eerbied
aan U getuig.

De tintelingen,
die mijn ziel strelen.
Het ongrijpbare, wat
langzaam zal helen.

Als de kriebels tot
in mijn kleinste teen.
De weg wijzen waarin
U verdween.

Waarin adoratie
zal sterven in het niet.
Ligt de weg naar Uw hart,
in het verschiet.

Nooit zal ik U
kunnen bereiken.
Genadeloos, zal mijn
tijd met U verstrijken.

Genieten
Van een beroering,
liefdevol zo zacht.
Van een beweging,
zo onverwacht.

Van Tintelingen,
over mijn hele lijf.
Van iedere minuut,
in dit verblijf.

Van strelingen,
die mij laten zweven.
Zo intens, wat ik hier
mag beleven.

Van een blik in
Uw mooie ogen.
Raak ik eindeloos
opgetogen.

In die kamer, aan
die bar, in dat huis.
Vertoef ik als
ware ik thuis.

Soms onverwacht,
van pijn verschieten.
Maar bovenal
ontzettend genieten.

 

 

 

 

Top