Uithoeren bij Domination Palace

Wat je vooral niet bij Mrs. Denise moet doen is haar uitdagen, dat heb ik dus wel gedaan en dat heb ik geweten ook hoor.

Ik kom al een geruime tijd regelmatig bij Domination Palace voor een sessie bij Mrs. Denise. Ik heb haar ook diverse malen geschreven dat ik geen moeite had als ik door haar andere dames zou worden uitgehoert.

Ongeveer een maand geleden wilde ik weer een afspraak maken bij Mrs. Denise, maar Mrs. Denise had toen geen tijd meer vrij voor mij. Ik heb Mrs. Denise toen gesmeekt voor een sessie bij Mrs. Nina. Mrs. Denise vond mij een sletterig slaafje maar ze vond het wel goed. De sessie bij Mrs. Nina is me goed bevallen, maar de sessies bij Mrs. Denise zijn toch van een heel ander niveau.
Vorige week had ik een halve dag sessie bij Mrs. Denise afgesproken, dat is dus een sessie geworden die ik niet snel meer zal vergeten.

Toen ik bij Domination Palace aankwam was ik nogal gespannen. Mrs. Denise liet mij binnen en in de bar vroeg Mrs. Denise al meteen of het de vorige keer bij Mrs. Nina was bevallen. Ik merkte al meteen op de manier hoe Mrs. Denise dit aan me vroeg dat Mrs. Denise nog wel iets voor mij in petto had.
Nadat ik mij gedoucht had gingen we naar de blauwe kamer waar ik eerst bij Mrs. Denise over de knie moest zodat ze mijn billen eerst ging opwarmen met haar handen. Daarna deed Mrs. Denise een touwharnas bij mij aanleggen. Op een gegeven moment kwamen Mrs. Nicole en Mrs. Zascha binnen. Mrs. Denise zei, “slaafje, wil jij zo graag uitgehoert worden, deze dames kunnen heel goed worstelen en kickboksen”. Mrs. Nicole en Mrs. Zascha begonnen mij toch te trappen, op mijn ballen, op mijn buik en op mijn benen. Het deed behoorlijk pijn, de pijn op mijn benen voel ik nu nog steeds. Mrs. Denise zei, zo slaafje dit is toch ook uithoeren of bedoelde je dat niet.

Ik werd in de hal beneden vastgezet en kreeg een blinddoek voor, even later kwam Mrs. Denise terug en moest ik mijn voeten optillen, Mrs. Denise legde op de grond allemaal kroonkurken waarop ik moest gaan staan. Als je ongeveer een uur op de kroonkurken moet staan gaat dit behoorlijk pijn doen. Diverse dames kwamen langslopen, ze gingen op mijn voeten staan zodat het nog pijnlijker aanvoelde. Na ongeveer een uur vond Mrs. Denise het wel goed en werd ik uit deze pijnlijke situatie verlost.

Ik werd naar de ontvangstruimte gebracht waar ik plaats moest nemen op het podium, waar ik aan mijn armen en benen werd vastgemaakt. Mrs. Denise vertelde me dat ik 150 zweepslagen zou krijgen, maar voordat ik die 150 zweepslagen zou krijgen moest Mrs. Denise nog even iets anders gaan doen. Toen Mrs. Denise terugkwam was Mrs. Denise niet alleen, ze had alle dames die aanwezig waren in Domination Palace uitgenodigd haar te assisteren. Mrs, Nicole, Mrs. Zascha, Mrs. Gwen, Slavin Rose en Slavin Daisy waren erbij om Mrs. Denise te assisteren. Ik zou eerst 100 zweepslagen op de achterkant krijgen. De dames sloegen soms ieder een voor een, dan weer enkele dames samen. Wat deed het op een gegeven moment pijn. Na ongeveer 50 zweepslagen werd er even een pauze ingelast zodat ik iets bij kon komen van de vreselijke pijn. Mrs. Denise vroeg me, Slaafje gaat het nog. Na 100 zweepslagen op mijn achterkant werd ik losgemaakt en moest ik mij omdraaien zodat de dames nu mijn voorkant konden bewerken. Ik dacht waar ben ik aan begonnen. De zweepslagen aan de voorzijde deden veel meer pijn dan aan de achterzijde. Na ongeveer 125 zweepslagen kon ik niet meer en er volgde een korte pauze. Mrs. Denise zei, Slaafje nog even volhouden. Na 149 zweepslagen stopte de dames. Mrs. Denise zei de laatste zweepslag zal door alle dames gelijktijdig worden geslagen. Na deze allerlaatste zweepslag zakte ik helemaal in elkaar van zowel de hevige pijn als ook de emotie. Gelukkig waren er enkele dames die mij troosten en me iets lieten drinken.

Na bij te zijn gekomen van de zweepslagen werd ik in de kelder op het bed gelegd en helemaal ingepakt met folie, zodat ik tot rust kon komen. Mijn emoties bleven me maar door mijn hoofd gaan. Waarom laat ik dit met me doen, waar ben ik aan begonnen, waarom, waarom. Op een gegeven moment kwam Mrs. Denise weer binnen, ze heeft me een heerlijk einde van de sessie gegeven met een passende beloning.

Nadat ik mij had gedoucht, heb ik nog met Mrs. Denise even aan de bar gezeten en de dagsessie besproken. Mrs. Denise vond dat ik nu wel genoeg uitgehoert ben.
Op weg naar huis kwamen bij mij pas de emoties helemaal los, ik zal Mrs. Denise niet meer vragen om me door haar andere dames laten uithoeren. Ik heb mijn lesje vandaag wel geleerd.

Uw slaaf Jos van Mrs. Denise

Top