Vernederd door Meesteres Rose

Vandaag heb ik weer een halve dagsessie bij mijn Meesteres Rose in Valkenswaard. Deze sessie heb pas op het laatste moment afgesproken, mijn drang om Meesteres Rose weer te zien was te groot om nog langer te wachten. Aangekomen bij Domination Palace werd ik binnengelaten door een vriendelijke man. Meesteres Rose zou zo komen. Na enige tijd hoorde ik Meesteres Rose en moest ik mijn ogen sluiten en kreeg wederom een blinddoek om. Dit vind ik zoals altijd niet leuk, want het liefst zie ik mijn mooie Meesteres Rose meteen, zodat ik haar schoonheid kan bewonderen, maar helaas ik zal nog geduld moeten hebben. Nadat Meesteres Rose mij naar de kelder had gebracht, mocht ik mij gaan douchen en op haar blijven wachten met mijn gezicht naar het spinnenweb. Toen Meesteres Rose binnenkwam had ze nog een ander slaaf bij zich. Ik moest de brief die ik altijd schrijf en meeneem voor haar, hardop voorlezen en de tussentijd ging Meesteres Rose zich douchen. Nadat zij klaar was met douchen moest ik in de douche gaan liggen en mocht ik haar goddelijke champagne over me heen krijgen en doorslikken. Wat is dit altijd een geschenk en wat smaak het altijd heerlijk. Daarna moest ik mij weer wederom gaan douchen.

Meesteres Rose had een metalen verhoging waaronder je op een plaat theelichtjes plaatst en deze plaat vervolgens onder de verhoging schuift. Ik moest op de verhoging gaan staan en werd daarna aan de takel vastgemaakt zodat ik niet kan ontsnappen. Meesteres Rose maakte de theelichtjes aan schoof de plaat onder de verhoging. Meesteres Rose wilde wel eens weten hoelang ik het vol zou houden voordat ik mijn voeten zou branden. Het was zeer heftig want de metalen verhoging werd al vrij snel warm. Gelukkig had ze ook ijsblokjes in een washandje gedaan zodat ik regelmatig mijn warm geworden voeten kon afkoelen. Het was zeer heftig en ik wil dit niet andere aanraden om te doen. Vervolgens kreeg ik een rustmoment en word ik ingewikkeld in folie en mocht gaan rusten om bij te komen en om mij voor te bereiden op wat nog zo gebeuren.

Het was druk in Domination Palace, niet alleen Meesteres Rose en Meesteres Samantha waren er ook waren Meesteres Do en Meesteres Nina met een aantal vrienden zomaar aanwezig.
Nadat Meesteres mij verlost had van de folie werd ik omgetoverd tot een ultra-roze Mega Mindy en werd ik naar de ontvangstruimte gebracht waar Meesteres Samantha met haar sletje op me stonden te wachten. Verder hadden de overige aanwezigen zich reeds ook in verzameld in de ontvangstruimte. Het sletje van Meesteres Samantha en ik moesten voor de aanwezige gaan dansen. Ik kan dus helemaal niet dansen en schaamte mij dood, iedereen vond het gestuntel van mij nogal hilarisch. Vervolgens moest ik op het podium gaan staan en moest uit twee zwepen van de 4 zwepen kiezen die mijn kont ging bewerken. Ik koos voor de bullwipp en de plag. Meesteres Rose zou onder toeziende ogen van iedereen mij met elke zweep 50 slagen geven. De slagen kwamen behoorlijk hard aan en op het einde heb ik me echt groot moeten houden. De overige aanwezige Meesteressen wilde mij ook wel enkele zweepslagen geven. Meesteres Rose vond dit goed dat iedere Meesteres mij nog twee zweepslagen mocht geven. Deze zweepslagen voelde ook behoorlijk hard aan, met name de zweepslagen van Meesteres Do. Meesteres Samantha wilde mij nog zweepslagen extra geven die over mijn grens heen zouden gaan. Dit heb ik niet toegestaan, alleen mijn lieve Meesteres Rose mag bij mij deze grens overschrijden en verder niemand.
Als laatste heeft het sletje van Meesteres Samantha mij nog mogen pijpen, klaarkomen lukte helaas niet. Vervolgens moest ik in het bijzijn van iedereen mijzelf aftrekken, in de eerste instantie lukte het mij niet, maar uiteindelijk kwam toch nog op het hoogtepunt. Ik blijf dit toch nog altijd zeer vernederend vinden om dit te doen terwijl er een aantal personen toekijken en dat het mij dan meestal ook nog niet gaat lukken.

Na een uitgebreide douche te hebben genomen en even nagepraat te hebben met Meesteres Rose ging ik huiswaarts.
Meesteres Rose ik wil U en de andere aanwezigen van harte bedanken voor deze dag.
Liefst, slaaf jos van Meesteres Rose.

Top