Wat een fijne ontmoeting met Roxy was dat zeg !

Wat een fijne ontmoeting met Roxy was dat zeg !

 

Een bijzonder knappe en een bijzonder mooie vrouw.

 

Knap…De foto op de site komt niet in de buurt van hoe ze er in real life uitziet. Ze is om op te eten zoals we dat in Vlaanderen zeggen.

Met haar blonde lokken, haar ranke en slanke lichaam, mooie verhoudingen en – als kers op de taart – haar zachte, guitige glimlach en haar mooie warme ogen, is ze iemand waar ik spontaan naar zou omkijken als ze langs zou lopen (ik zou niet anders kunnen 😉

 

Mooi…

Bovenal is ze iemand met een hele fijne, vrolijke en speelse energie.  Ze is als het water van een rivier dat stroomt en meandert door het landschap. Een dartel veulen dat door de dag huppelt, geniet van het moment en tegelijk ook haar focus houdt en bewust bezig blijkt.

 

Van toen ze de deur opendeed voelde ik een leuke vibe bij haar. En op het moment dat ik dit schrijf voel die vibe nog.

Roxy is er eentje uit de duizend.  Een lekker smakend bruistabletje J

Ze is het type vrouw dat ik op date zou vragen om te ontdekken wat voor meer moois er in haar schuil gaat.

 

En de sessie zelf, die was leuk, sexy, (ont)spannend, speels, gezellig, dominant, onderdanig…

Roxy is als haar speelse vrolijke zelf, een vrouw die voor gezellige ‘chaos’ zorgt waardoor je haar ‘makkelijk’ strafpunten kan geven die ze ook onderdanig in ontvangst neemt.

Maar evenzeer doet ze op een naturelle manier haar best waardoor je ook bonuspunten kan schenken en haar belonen.

 

Haar in onderdanige posities doen plaatsnemen, haar lichaam inspecteren, haar mondje testen, het vocht van haar poesje opmeten, haar lekkere kontje bewerken of voorzien van een pet tail…

Ze is een plichtsbewuste slavin en een zalig gewillig sletje.  Roxy is gehoorzaam en voert vlot uit wat je beveelt.  Het is ook fijn om een spel van aantrekken en afstoten te spelen.  Als Dom haar op haar plaats zetten en houden, haar verplichten en verbieden…  maar ook haar ook koesteren, zacht behandelen, ademruimte geven, strelen en knuffelen.

 

Mocht er een vrolijke verpakking en een strik rond haar zitten, ik zou haar zo meegenomen hebben als Kerstcadeau J

 

Roxy, het was leuk om jou te ontmoeten, om in te checken met jou en jou ook te ‘voelen’ als mens en als vrouw.  Jouw vrienden, familie en collega’s hebben met jou een fijn iemand in hun midden.


Knuffel,

Johan

Top