Weggelopen slaaf

Binnenkort heb ik een afspraak met Meesteres Akira. Ik fantaseer er al over. Werkelijk héérlijk om me door zo’n prachtige vrouw in haar leren outfit en overknee laarzen te laten domineren.
Toch zit ik al weken met een stevige knoop in mijn maag. Iedereen die hier eerdere verhalen van mij gelezen heeft weet dat ik al jaren een veilige plek heb in de slavenstal van Meesteres Denise. Wat is er met aan de hand? Gaat Meesteres Denise me beschouwen als een weggelopen slaaf?
Ik voel inderdaad veilig en vooral gelukkig in Denise haar slavenstal. En trots. Meesteres Denise is al jaren één van de topmeesteressen van Nederland. Ik denk dat veel slaven jaloers op me zijn dat ik een plaatsje in haar stal heb ( of moet ik nu zeggen heb gehad?)
Meesteres Denise is al ongeveer 21 jaar professioneel betrokken bij Domination Palace. Jarenlang heeft Ze dit gecombineerd met een loopbaan als verpleegkundige in operatiekamers. Daarom is Ze ook zo goed in nursingspel. Haar verschillende competenties brengt Ze daarin samen. Ze heeft in het verleden interviews onder andere in de Volkskrant, Massad, en andere media gegeven waarin Haar kwaliteiten uitvoerig belicht zijn. Waarom zet ik mijn plaats in Haar stal op het spel? Ben ik op Haar uitgekeken? Onmogelijk. Op Haar raak ik nooit uitgekeken. Haar spel blijft altijd onvoorspelbaar en verrassend. En toch. Sinds eind december is Meesteres Akira terug bij Domination Palace. Meesteres Akira heeft me zich toegeëigend. Of heb ik uitgelokt dat ze dat gedaan heeft? Ben ik zelf schuldig?

Wat is het lot van een weggelopen slaaf? Vanuit de literatuur is helder: als een weggelopen slaaf terug komt in zijn oude stal wacht hem een bittere, meedogenloze en sadistische straf. En binnen de stal zal hij de minste onder de slaven zijn. Als hij tenminste überhaupt nog binnen mag komen. Wat wil ik dan met Meesteres Akira? Waarom weg uit Denise Haar stal? Welke risico’s neem ik? Wat bezield me?
Ik moet nu even een stukje persoonlijke geschiedenis vertellen.
Het grootste deel van mijn leven heb ik een strikt vanilla leven geleid. Ik had keurige monogame relaties met vooral een weinig opwindend seksleven.
Ergens in mijn achterhoofd wist ik dat ik me opgewonden voelde als ik historische romans las waar beschreven werd hoe in de middeleeuwen in de oriënt blanke vrouwen als slavinnen op veilingen aan harems werden verkocht en slaven tot de galeien werden veroordeeld. Pas toen ik achter in de vijftig was heb ik aan die opwinding durven toegeven. Met knikkende knieën en stijf van de zenuwen heb ik voorjaar 2006 bij Domination Palace durven aanbellen. Ik wist niet goed hoe ik een keuze of voorkeur voor een van de aanwezige dames kon maken. Het was toevallig een periode dat Meesteres Denise er tijdelijk niet was omdat haar baan in de verpleging prioriteit had. Ik raakte in een spel met Meesteres Akira. Toen een heel jong Meesteresje. Maar hoe jong ook: Zij wist mijn zenuwen tot bedaren te brengen. Spelenderwijs liet Ze me merken hoe het voelt om het gezag van een Meesteres te aanvaarden. Terzijde voor de lezers die zelf nog nooit naar een Meesteres durfden te gaan, bang zijn voor de eerste stappen: de ragfijne vaardigheid om onervaren en gespannen slaven over de drempel te helpen beheersen alle Meesteressen bij Domination Palace. Dat heb ik in de loop van de jaren gezien. En dat is alleen maar beter geworden sinds Meesteres Denise nieuwe meesteressen coacht en begeleidt. Dus als je twijfelt: gewoon afspreken. Ik garandeer je een prachtige ervaring die naar meer smaakt!

Meesteres Akira zette me achter de tralies. Ze heeft me voor de eerste keer langere tijd in een bench opgesloten. Ze heeft me de champagne van een Meesteres laten proeven. En een keer heeft ze me opdracht gegeven mezelf af te trekken. Wat vond ik dat vernederend! Vooral omdat Zij als jonge vrouw mij smalend toekeek! Later thuis besefte ik dat de vernedering vooraf was gegaan met subtiel e en magische dominantie. Daardoor had Ze me zover gekregen. Vanaf dat moment wist ik dat ik me als slaaf verder wilde ontwikkelen. Uiteindelijk heeft Akira indertijd maar twee of drie keer met me gespeeld. Ineens was Ze weg. Ik kon op internet niet vinden waar Ze gebleven was. Na bijna twee jaar vond ik Haar terug bij een studio in Eindhoven. Ik heb daar een geweldige sessie met Haar beleefd. Maar ook daar was Ze na een korte periode vertrokken. Ik was Haar kwijt, kon Haar nergens meer vinden. Kennelijk had Ze gekozen voor een ander leven, een andere toekomst.
Ik ben toen zelf een eigen ontdekkingstocht binnen de SM-scene begonnen. Ik ben bij een Meesteres in Rotterdam terecht gekomen die twee keer per jaar exhibitionistische shows gaf op een SM-podium bij eroticabeurzen. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt op munches. Ik heb SM-speelfeesten bezocht. En doe dat nog steeds. Er is een wereld voor mij opengegaan. Wat zijn er veel mooie, openminded en respectvolle mensen binnen de SM-wereld. Ik ben erg gelukkig geworden in de scene.
Tegelijkertijd miste ik een vaste Meesteres. Iemand die mij kent, die weet wat ik aankan en die ik vertrouw. Eind 2013 ben ik opnieuw bij Domination Palace terecht gekomen en ben onder de vleugels van Meesteres Denise terechtgekomen. Wat speelde Ze verrassend en mooi met me! Ze heeft mijn grenzen verlegd. En wat een mooie vrouw ( dat mag toch ook gezegd?). Ik voelde eindelijk dat ik een “eigen” Meesteres had. Waar ik héééél trots op was. Veiligheid en vooral stabiliteit in mijn slavenbestaan! Rijkdom dus!
Op een gegeven moment heeft Meesteres Denise de dagelijkse leiding bij Domination Palace overgenomen. Vanaf dat moment is gebleken hoe belangrijk zij voor de studio is. En voor de dames van Haar dreamteam!

Maar plotseling – december afgelopen jaar – was Meesteres Akira terug. Een euforische rilling kwam over me heen. Weliswaar tien jaar geleden. Maar juist omdat Ze me over de drempel van mijn SM-beleving heeft geholpen was ik Haar nooit vergeten.
Ik ben nu weer twee keer haar “slachtoffer” geweest. En na die twee keer – zo vertrouwd – voel ik me Haar eigendom.
Wat doe ik nu met Meesteres Denise? Ik weet dat Ze niet bezitterig is. Het afgelopen jaar heeft Ze bij sessies of delen van sessies ook andere leden van Haar dreamteam met mij laten spelen. Onder andere Meesteres Zascha, Meesteres Nina en Meesteres Rose (een echt schatje). Allemaal: wat een kanjers! Ik weet dat een andere vaste gast van haar, slaaf Sjakie – die hier regelmatig columns schrijft – van Haar toestemming heeft om zich bij slavenveilingen tijdelijk te verkopen. Meesteres Denise houdt Haar bezit dus niet éénkennig voor Haar alleen. Ze deelt het met anderen. Ze heeft mij ook nooit gecollard. Ze houdt wel de leiding. En wat heb ik gedaan? Ik heb Haar geen toestemming gevraagd. Ik ben gewoon overgelopen. Een weggelopen slaaf dus. Niet ver weggelopen overigens. Ik zit nog steeds in een stal die onderdeel is van Domination Palace. Maar toch: ongevraagd weggelopen. Wat betekent dat voor mijn toekomst? Kan ik ooit bij Meesteres Denise terugkomen als het onverhoopt niet goed gaat tussen mij en Meesteres Akira? Of als Meesteres Akira onverhoopt weer voor een andere toekomst kiest? Wat doet Meesteres Denise met weggelopen slaven? Het maakt me onzeker. Terwijl ik juist bij Meesteres Denise als slaaf stabiliteit had gevonden. Ik slaap er slecht van.
Maar nu ik binnenkort weer een afspraak heb met Meesteres Akira doe ik maar even aan korte termijn denken. Met een puberachtige kalverenverliefdheid kijk ik naar de afspraak!!!!

Wel is er een ding wat me toch tegenzit. Meesteres Akira heeft beslist dat de komende afspraak samenvalt met de populaire di-dag bij DP. Ik heb helemaal niks met herenliefde. En sinds mijn lagere school ook niets met verkleedpartijen. Toch zal Akira mij na binnenkomst omtutten in een zo aantrekkelijk mogelijk sletje voor de aanwezige bi-slaven. Om ervoor te zorgen dat de bi-mannen extra genieten als ze me mogen gebruiken. Of als ik ze moet pijpen. En Ik? Ik zal het over me heen laten komen. Ik moet toch, als ik de Meesteres wil behagen waar ik stiekem verliefd op ben?

Slaafaap

Top