Worstelsessie met Mrs Jezebel

Bij deze wil ik Mrs Jezebel nogmaals bedanken voor de geweldige worstelsessie.Na het aanbellen werd ik vriendelijk verwelkomd door één van de teamleden van domination palace, waarna Jezebel al snel naar mij toe kwam om kennis te maken, en een korte vragenlijst met mij in te vullen. Door haar zachtaardige en lieve uitstraling was ik al gelijk op m’n gemak gesteld. Na het douchen gingen we naar de worstelmat.

Ondanks dat ik wel wat gespannen was, verwachte ik eerlijk gezegd dat ik haar wel aan moest kunnen. Ik nam me voor om het een beetje rustig aan te doen met haar, omdat ze nog niet zoveel ervaring had met worstelen.
Na de eerste minuut werd al gelijk duidelijk dat dit een ontzettend domme gedachte was, want ik werd zonder moeite op de grond gegooid, en in een houdgreep gelegd. Ik probeerde me te verzetten, maar Jezebel zette gewoon wat extra kracht bij om mij op m’n plek te houden. Na veel mislukte pogingen om te ontsnappen, heb ik toch maar afgeklopt. In de volgende rondes veranderde er weinig. Elke keer lag ik binnen enkele seconden weer in een houdgreep. Soms lukte het mij wel te ontsnappen, maar dan duurde het niet lang totdat ze mij weer onder controle had. Tegenstribbelen had geen enkele zin, want ze zette elke keer net zoveel kracht bij totdat ik weer rustig was, en me overgaf. Na een uur zat de sessie erop, en was ik ook compleet gesloopt. Ik heb het nog 2 keer voor elkaar gekregen om Jezebel af te laten kloppen, maar verder domineerde zij de hele sessie.
Jezebel is een typisch voorbeeld van een wolf in schaapskleren. Qua uiterlijk en uitstraling een knappe maar zachtaardige meid, maar eenmaal op de worstelmat maakte ze heel snel duidelijk dat zij de baas is, en dat ik niks in te brengen had. Verder is ze wel heel lief en toegankelijk, en heeft ze veel humor. Een sessie met haar zou daarom nooit saai zijn. Ik raad het iedereen aan om eens een worstelsessie met haar te boeken, maar hou er wel rekening mee dat ze ondanks haar ervaring zeker in staat is om een gemiddelde man zonder moeite te overmeesteren.
Jezebel, ontzettend bedankt voor deze geweldige sessie, en hopelijk tot snel!
S.
Top