Worstelsessie met Mrs. Zascha

Ik doe al 25 jaar aan gemengd worstelen zo’n gemiddeld 6 tot 10 partijen per jaar. Ik heb dus ook al veel verschillende dames als tegenstander gehad. Slechts enkele keren viel het tegen, meestal veel plezier en leuke strijd. Twee van die keren dat het tegenviel was in Duitsland met dames die MMA, of andere vechtsporten hadden gedaan. De ene was wel sterk, maar wist niet hoe te worstelen, was gewend om mensen zo snel mogelijk uit te schakelen. De andere had amateurbokser op hoog niveau gedaan en dacht geloof ik dat ze dat nog deed. Als ik stop of genade riep dan dacht ze ik nog nog even verder.

Dit intro is even nodig omdat ik dus schrok van de foto’s van Zascha en toch wel bang van haar was.
Hoe graag ik ook met een sterke vrouw worstelt en hoe graag ik ook heb dat ze me overwint en vernedert, ik vond die ‘stoere’ foto’s toch wel beanstigend.
Dat zei ik tegen Nicole en die vroeg aan Zascha of ze na onze sessie even wilde komen kennismaken. Toen bleek dat Zascha een ongelooflijk knappe vrouw is met een mooie glimlach en best lief is. Ze legde me uit dat het ook een kwestie is van elkaar leren kennen en dat ze in het begin rustig aan met me zou doen. Natuurlijk zag ik nu van dichtbij haar spierballen en was wel onder de indruk, maar de ergste vrees was toch weggenomen.

Gelijk zo snel mogelijk een sessie met haar geboekt en dan was het zover. Ze was ook al zo lang als Nicole en heeft duidelijk spierballen. Ze stelde me nog even op mijn gemak en dan mocht ik douchen en ging zij de kamer in orde maken. Dan was het zover, onze worstelpartij begon. Ze lacht heel lief en kijkt je vaak aan. Ze begon met verdedigen en liet me gewoon maar lekker wat doen. Op een gegeven moment vond ze het genoeg denk ik en counterde ze bliksemsnel zodat ik in een armklem kwam, waar ik enorm van schrok en een gil uitstootte. Onmiddellijk liet ze haar grip los en vroeg ze of het goed ging met me. We hebben even over dit moment gesproken wat ons duidelijk maakte dat wij elkaar prima verstaan. Ik zei tegen haar dat ik gilde omdat ik wist wat er ging komen, maar dat ik eigenlijk nog geen pijn voelde en zij zei dat ze grepen altijd rustig aanzet zodat ik de tijd heb om af te kloppen. Dit stelde mij ook enorm gerust. We gingen verder en het beeld was niet echt verandert, ik probeer om de overhand te krijgen en zij weert af. Eenmaal lukte het me om haar in een van mijn toch wel beetje beruchte “body-scissors” te krijgen waarbij ze de verkeerde kant opdraaide en er vol in kwam. Die heeft zij afgetikt. Nu was mijn dag natuurlijk helemaal geslaagd, ik had een punt tegen haar gemaakt! De match eindigde uiteindelijk in 2-2, was leuk maar ik had het idee dat ze zich flink ingehouden had. De eerste keer dat ik bij een nieuwe meesteres ben stuur ik vaak een ”review’ , zo nu ook. Ik vroeg haar mij harder aan te pakken en ook wat meer ‘show’ erin te gooien waarbij ik bedoel mij verbaal vernederen en haar spierballen laten zien. Nou dat heb ik geweten, onze tweede partij vorige week inmiddels ook gehad en ja die was harder dan de vorige. Uiteraard blijft de lach op ons gezicht en houden we de sportiviteit hoog. Ze was actiever in het worstelen dan de eerste keer en liet ook meer blijk zien van haar enorme kracht. Ze geniet er ook echt van als ze je in een greep heeft en kijk geinteresseerd toe of je het nog aankan of dat je het op ga geven. Geweldig moment daarbij was dat ze me eens had, haar greep steviger aanzette en ik mijn hand net boven de mat liet hangen, klaar om ieder moment af te tikken.
Koppig als ik ben probeer ik nog onder die greep uit te komen en klop pas als het geen zin heeft, of dat het wel erg veel pijn begint te doen.

Ook leuk dat ze haar spierballen eens balde en zei: je mag er wel eens aan voelen hoor. Wat ik dan ook deed en er eigenlijk gelijk spijt van had, want daar kun je alleen maar respect en angst voor hebben. De strijd was iets heftiger dan de eerste keer en het eindigde in een 4-1 overwinning voor Zascha. Ze liet me niet op voordat ik had moeten aanhoren dat ze sterker is, gewonnen had en met de vlakke hand met een paar klappen gegeven had. Zeg het, wie is er sterker hier? Wie heeft er nu gewonnen? En ja, ik moest het dus toegeven. Nu zin ik op een revanche, maar blijf nog wel met de vraag achter, heeft ze nu wel alles gegeven of heeft ze zich nog ingehouden? Als ze 10-0 wil winnen, kan ze dat dan ook?
Ik zal het de volgende keer wel merken, zeker als ze dit ook gelezen heeft.

Groeten Lutteraar

Top